- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта ли винаги е най-важното !
Няма да ви губя времето с излишна информация или детайли ! Нещата седят така : имам си приятел от 2 години с когото сме късали много пъти наистина след мн тежки скандали и значими причини за раздяла сме се събирали винаги и сега след 2 години някак си не мисля дали изобщо може да стане нещо и ние да не сме заедно след това независимо какво е. Много се обичаме ,но от мн време насам той е адски ревнив ,прави проблеми за минимални неща като това ,че общувам с най-добрите му приятели,а същевремнно е безразличен към всичко хубаво ,което правя за него или му казвам и обръща внимание само на косурите .Винаги ме сравнява с някого и изтъква лошите ми черти ,а аз винаги се старя нищо да не му липсва и да го оправдвам за действията му.Напоследък обаче се чувствам повече от зле във тази връзка ии съм на кръстопът ...дали да се разделим или не... тъй като много го обичам ,привързана съм към него ,най-ключовите ми години ,когато съм се изграждала като характер, съм си прекарала с него и не мога да си представя за в бъдеще да не съм с него. От друга страна не самта любов е толкова важна, а и отношението на любимия човек към тебе и начина по който те кара да се чувстваш ! Какво бихте ме посъветвали вие?
.....I know better,because you said FOREVER....