- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- ключ :)
Апартаментът му беше голям. На последен етаж в нова сграда.Освен ако стълбата срещу нея не беше просто интериорния дизайнер. Мебелите не бяха много, но изглеждаха скъпи. Беше попаднала на някакъв богаташ.Мисълта я издразни. Какво изобщо правеше тук този човек. Можеше да е на някой остров. Може би дори можеше да си има свой собствен остров. Убеди се, че хората с пари не знаеха как да ги използват. Колко е ужасно да си скучен и богат. Ядоса му се вътрешно. Без конкретна причина.Когато той се върна с 2 чаши и бутилка вино тя го погледна и тръгна по стълбите нагоре...
Следва продължение!![]()
Ще следя историята,харесва ми : )
Готинко е.
Трябва да поработиш малко върху стила (според мен), но иначе е доста интересно... Не може да свърши такаРазвий историята, но без някакви банални глупости
![]()
Заглавието предразполага за развитие на историята, можеш да измислиш историите на други хора, сходни на тази и накрая да ги обединиш по някакъв начин...
Просто идея, извинявай, ако се бъркам в творчеството ти![]()
Много е интересно прочетох го цялото без да усетя . Чакам продължението![]()
Бензин,а не кръв! Карбуратор,а не сърце! Машина,а не човек!
Заинтригува ме!![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Страхотно еЧакам продължението
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Прочетох всичко каквото си писала до сегаи искрено ти казвам,че ми хареса всичко!
Нямам търпение за продължението, във сайта съм да чета само най-интересни неща в раздела Лично Творчество.
Виви, Сиси