.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

LOVE .. Party ... SEX .. LIFE and other ..!

Име:Лорета Джоунс (Лори)
    Години:18
    Външност:
    *очи:сини
    *коса:русолява
    Телосложение:слаба

–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––
    Събудих се с ужасно главоболие , не си спомням почти нищо от вчерашното парти. Изправих се в седнало положение на леглото, разтърках очи и видях едно доста красиво момче до мен, черна коса и мускулесто тяло. Дори не си спомням името му.. Няма значение видях ,че след два часа родителите ми се връщат , трябваше да го събудя.
    – Ей, ставай!
    – ъъъъ.
    Започнах да го бутам.
    –Добре , добре ставам..
    След малко се беше облякал и излезна.
    Дообре така и не научих името му, бях спала с момче което дори не познавам , няма значение трябва да оправя всичко наоколо , докато родителите ми се върнат. Погледнах телефона си имах 29 неприети повиквания и 2 смс-а. Повечето неприети бяха от Саманта (Сами) и от Джейк ( най-добрия ми приятел) ,първо се обадих на него..
    –К'во има Джейк?
    –Снощи си тръгна с някакво момче и се притесних , това не е типично за теб!
    –Не помня нищо! Трябва да се обадя на Сами , айде чао за сега , ако искаш нещо звънкай!
    След малко звъннах на Сами..
    –Какво има ??
    –Ей палавнице , к'во стана вчера с хубавецаа ?
    – Аа нищо. ( започнах да се смея)
    – Неска като излезем , ще ми разказваш , айде ще се чакаме на нашето място в 7ч. !?
    –Окей , айде чао за сега!
    –Чао.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ..

п.с: Съжалявам за грешките и ще стане по-интересно това е само началото!!

Вече беше 6:30ч. пуснах дългата си коса , сложих къси панталонки и син потник и тръгнах към уговореното ни място.
    По пътя видях Джейк..
    –Джейк .. ( прегърнахме се)
    –На къде?
    –Имам среща с Сами ти?
    –Ами довечера има парти във Филип , ще дойдете нали?
    –Естествено!
    –Ъ .. Лори довечера ще ти кажа нещо .. (намигна ми и си тръгна)
    Какво ли има да ми казва , дано не е нещо лошо..
    След малко бях на уговореното място , Саманта още я нямаше .
    Почаках 5 минути и реших да и звъна.
    –Къде си , чакам те от 10 мин. ( )
    –Идваам , пред тебе съм !
    –Най -накрая , довечера сме на парти.
    –Супер , ела в нас да се оправяме.
    –Окей.
    След около 3 часа , бяхме готови и тръгнахме към къщата на Филим , през целия път мислих за това което има да ми казва Джейк..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ..

п.с: Пишете коментари , за да знам дали да продължавам !

Мега фен Аватара на Colouring
    На мен не ми харесва.Вижда ми се някак плоско и безинтересно.
    И все пак щом искаш-продължавай.
    Защо,обаче,не се опиташ да го направиш по-интересно?Бъди малко по-описателна,недей да претупваш всичко.Така се получава много кратичко,без основна идея и случка.

БРИЛЯНТНО!
    Колебая се относно разкритието на Джейк. Ще й признае, че иска да я оправи, 'щото е нещастно влюбен в нея от години, или ще разкрие дълго пазената тайна, че той е Елвис? ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ.
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Цитирай Първоначално написано от DrunkenLullaby
    БРИЛЯНТНО!
    Колебая се относно разкритието на Джейк. Ще й признае, че иска да я оправи, 'щото е нещастно влюбен в нея от години, или ще разкрие дълго пазената тайна, че той е Елвис? ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ.

Вече пристигнахме , вратата беше отворена затова направо влезнахме , всичко беше задимено , в ъглите се виждаха двойки които се натискат , а всички други бяха в средата на салона и танцуваха. Исках да намеря Джейк , но не го видях.
    Докато отивахме със Сам на бара , видях Майкъл ( момчето , което супер много харесвам).
    –Сам , виж кой е тука , добре ли изглеждам?
    –Да , да , хайде ела да седнем на бара.
    Не спирах да го гледам , явно забеляза затова се насочи към мен. Завъртях стола на другата страна, но усетих ръце на кръста си.
    –Как е?
    Обърнах се , беше той. Седях и го гледах. Беше с тъмно кестенява коса, сини очи и хубаво тяло. По едно време се осъзнах ..
    –Супер е
    –Видях, че не спираш да ме гледаш и реших да си робвам късмета , ела да танцуваме!?
    –Окей.
    След няколко бързи парчета , пуснаха валс.
    Цяла вечер танцувахме и си приказвахме.
    –Искаш ли да се качим горе??

Дано да ви хареса

Мега фен Аватара на xoxi
    Неприятно е за четене. По няколко думи на ред, ужасно много грешки... Въобще не грабва вниманието.
    Като за начало по-добре пиши правилно, а не така както може би си говориш.
    Това накрая "цяла вечер танцувахме и си приказвахме" направо ми се заби в очите.
    Ако си '97 набор, ти е простено. Пиши, запази си историята някъде и колкого по-голяма ставаш, толкова повече промени ще правиш по нея и накрая вярвам, че може да излезе и нещо наистина интересно.
    И спря да се върти за миг земята..

аве я да млъквате вижте ко е яко тва продължавай мойто момиче интересно ми после ко става с тия двамката ши има ли нещо така в леглото мммммммммм :P

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Наистина така е малко скучно.Всяка следваща част,която публикуваш я чета и си казвам е тук ще стане нещо и изведнъж свършва преди да има някакво сериозно развитие.По-добре напиши,осмисли го и го пусни цялото,за да е интересно като се чете.А не докато пуснеш едно прочетем го след 1 ден пуснеш друго и вече не се помни какво се говореше в предното.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ако си '97 набор, ти е простено.
    Ц! На 13-14 ти е простено да си тъп като бавноразвиващ се куфар ( самата аз бях ), но не ти е простено да си неграмотен и то на елементарно ниво. Особено след толкова подготовки за изпита...

Два съвета:
    1. Спри да гледаш евтини американски продукции.
    2. Прочети някоя книга. Буквара, например...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ц! На 13-14 ти е простено да си тъп като бавноразвиващ се куфар ( самата аз бях ), но не ти е простено да си неграмотен и то на елементарно ниво. Особено след толкова подготовки за изпита...

Два съвета:
    ЪЪЪ ти що не вземеш да млъкнеш , а ? Като не ти понася са изнасяй ей горе Х и си готова. Хич не ме обиждат коментарите ти ! Няма ти или някой друг да ми казвате к'во знам или не! Човек да не направи нещо и тръгват всички като кучета да нападат ...

стига сте я нападали нека да си пише момичето. =D>

Супер фен Аватара на Bianc0
    Ако осъзнаеш колко си малоумна...

Ако осъзнаеш , че никой не ти иска мнението ..

Супер фен Аватара на Bianc0
    Живеем в свободна държава.

Цитирай Първоначално написано от bitch97

Два съвета:
    ЪЪЪ ти що не вземеш да млъкнеш , а ? Като не ти понася са изнасяй ей горе Х и си готова. Хич не ме обиждат коментарите ти ! Няма ти или някой друг да ми казвате к'во знам или не! Човек да не направи нещо и тръгват всички като кучета да нападат ...
    О, скъпа, в това мнение имаш повече страст и жар, отколкото в цялата литературна дришня дотук - радвам се, че провокирах такъв порой от талант, който внезапно се изсипа над главите ни като дар от Кхтулу. Ако имаше дори минимален шанс да пропишеш хубаво, щях да те насърча - при настоящото положение ти препоръчвам просто да насочиш творческия си ентусиазъм към други сфери - бродирай гоблени, например.
    Впрочем, писането и четенето са двете страни на една и съща монета. Едното е невъзможно без другото. ЧЕТИ! Ама много, много, много и на този етап стой далеч от всичко, което не и категоризирано като световна класика.

JustaLittleKid
    Guest
    Сякаш чета сценария на някоя безинтересна тийн боза... Изобщо не ми харесва - нито историята е интересна, нито начинът, по който е написана... Ако искаш, пиши си- няма кой да те спре, но започни да четеш по- качествени неща, както казаха преди мен. Надявам се, че след време ще ни предложиш нещо по- задълбочено и интересно.
    PS. Не идеализирай героите, няма перфектни хора.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мен пък супер много ми харесва ПРОДЪЛЖАВАЙЙЙЙ !!

Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    Мен пък супер много ми харесва ПРОДЪЛЖАВАЙЙЙЙ !!

Реших да продължа , на който не му харесва изобщо да не си прави труда да чете!!

"Добре" - казах аз.
    Когато се качихме горе , някои от гостите играха на "истина или предизвикателство" (надявам се знаете тази игра). Разбира се и ние се включихме. Всички изглеждаха доста пийнали и играха доста мръснишко от рода на "били го правила с Ед" , "оближи му задните части" , та надявах се да нямам този късмет. След като всички се изредиха, дойде и моя ред, избрах предизвикателство.Едно от момичетата ми каза " Играй секси танци на Майкъл " , погледнах я ококорено .. "Добре, но не мога пред всички" - одрязах аз. "Хайде отидете в другата стая"- каза едно от момчетата. Тогава Майк дойде до мен и каза присмехулно : "Да тръгваме". Стаята в която влезнахме беше тъмна и малка. Показах му да седне на един от столовете. Пуснах музика и започнах да играя бавно пред него, забелязах как се облизваше .. тогава отидох и захапах ухото му. После започнах да му приказвам неприлични неща.. "Имам по-добре идея" - казах аз, след което взех едно шалче и го вързах на очите му. "Какво правиш" - каза той като се усмихна. "Ще видиш или по- точно почувстваш" - отвърнах през смях аз. Тогава седнах в него и почнах да движа горната част от тялото си. Не след дълго усетих нещо твърдо между краката си , погледнах на доло и видях , че Майк доста се е възбудил. Почувствах ръцете му на кръста си, махнах шала от очите му и започнах да го зяпам. Той се приближи толкова близо , че чувствах дъха му, тогава той впи устни в моите, целувката беше просто върховна ..

Следва продължение ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си