- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оксфорд или Йейл
аз сега ще съм 12 клас и едно момче от класа,което абсолютен гений иска да кандидатства в Америка и честно казано,съм почти убедена,че ще влезе.в 11 клас взе САТ1 и САТ2,освен тях и има 2 сертификата по език-испански и руски,което не знам дали има някаква тежест при приемането.Наел си е консултант,при който ходи всяка седмица и говорят за универиситетите,има си даве тетрадкаи това са неща от началото на 11 клас,за САТ се готви даже и от преди това.Изключително сериозно момче,няма една по-различна оценка от 6,президент на ученическия парламент,участва в национални състезания и проекти по всичко,сега за 12 клас готви някакъв проект по биология,пак на национално ниво.
С това всичко се опитвам да ти кажа,че този човек е решил от 8-9 клас,че иска да кандидатства в Америка и оттогава се старае невероятно много.Ти имаш 2 години още,предполагам ще си 11 клас.Както казаха сядай си на задника и почвай да учиш за САТ и за ИЕЛТС(ТОЕФЛ не става ли също?),дипломата ти трябва да е изрядна и може би аз се лъжа,но извънкласната дейност и препоръките от учители са важни за универиситети от този ранг.
Не си мисли в никакъв случай,че ще е лесно,както каза някой по-горе-случано хора не влизат в тези университети !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче