- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- топче до половия орган
значи до дупката на женския ми полов орган ми е иЗлязло някакво твърдо топче . не мога да го видя защото е много отдолу . някой може ли да ми каже какво може да е . и дали може да е някакво мастно образование . много се притеснявам , а и не водя полов живот .
а и още един въпрос-дали може да е вагинален херпес и ако е дали може да съм болна от нещо
Ако не си правила секс няма как да си болна от нещо,освен ако не си се самозадоволявала с предмети,които не са били дезинфекцирани или ако нямаш добра лична хигиена![]()
Гинеколог!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е от ануса , точно до влагалището е и не съм се задоволявала с никакви предмети . Казах на мама тя каза че може да е от тия образованията мастно ли е какво е там . малко е спаднало сегаПървоначално написано от ThisIsMe
е точно там не мога да се обръсна защото не се виждам . ако е подкожен косъм как се маха или сам ще си се махне.
Точно това имам и аз в момента. И аз се притеснявам и ми е на същото място. Имам добра лична хигиена , не съм се задоволявала и не съл водила полов живот.![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Аз мисля, че е подкожен косъм.![]()