.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

По-скоро към момичетата!

Питам момичетата защото си мисля че момчетата не могат много много да ми помогнат тук. Някоя от вас знае ли защо ме болят гърдите знам че се получава преди цикъл, но ми дойде на 30 а сега е 19, незнам защо е така ако някой може да ми помогне благодаря много

Требе да ги пипнем и ке ти кажем
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Или е ранен ПМС ( максимума му е 2 седмици преди началото на менструацията, поне така съм чела ) или просто в тялото ти стават промени ( разтеж на бюста и тн )

Ох благодаря ти дано не е растеж!

Не искам да те плаша, но е възможно да имаш киста.Ако те болят и двете гърди обаче, не ми се вярва и в двете да имаш кисти.Все пак, ако те притеснява толкова си вземи направление от мамолог и провери дали всичко е наред.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Aбе ... май при бременност се получаваше някъв такъв ефект... другия вариант е да са ти засмукали много мощно зърната.... много стегнат сутиен ... бали му майката
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Banned Мега фен
    на колко години си ?

Guest
    имам същия проблем начи болят ме преди овулация, повреме на овулация, след овулация, 10 дена преди да ми дойде, когато ми дойде, след като ми мине... Е*АСИ ТФА ТЪРПИ ЛИ СЕ ? един сутиен не мога да сложа!!!

Фен
    Град
    Варна
    Това не е особено нормално, а на момичето над мен мога да кажа само, че е АДСКИ ненормално. Според мен и двете трябва да се посъветвате със специалист. Всичко изброено е възможно, а аз ще прибавя и високи нива на хормона пролактин.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    Това не е особено нормално, а на момичето над мен мога да кажа само, че е АДСКИ ненормално. Според мен и двете трябва да се посъветвате със специалист. Всичко изброено е възможно, а аз ще прибавя и високи нива на хормона пролактин.
    тфа си е от хормоните... на мене ми казаха че като почна да пия противазачатъчни съм щяла да се оправя ама...наще не дават и тфа си е

На 14, 100% процента не е свързано с бременноста и двете ме болят но забелязах, че ме болят само зърната?

Цитирай Първоначално написано от TerryStiffler
    Дай снимки, де..

Мене ме болят около 2 седмици преди да ми дойде

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    тфа си е от хормоните... на мене ми казаха че като почна да пия противазачатъчни съм щяла да се оправя ама...наще не дават и тфа си е
    Като човек, минал през същото, бих те посъветвала да си пуснеш изследвания за пролактин, на 2-4 ден от цикъла. И също най-добре да се посъветваш с друг гинеколог (още по-добре гинеколог-ендокринолог). Не че искам да те плаша, но при мен беше същото. Отначало постоянна болка, после станаха и много твърди и накрая - бучки.
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На 14, 100% процента не е свързано с бременноста и двете ме болят но забелязах, че ме болят само зърната?
    Мен ме болят зърната, когато съм в овулация. Като свърши овулацията започват да ме болят целите, без зърната и така разбирам, че ми е почнало ПМС-то.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Дай снимки, де..
    незнам как се качват

И благодаря за всички отговори)

Banned Мега фен
    щом си на 14 най-вероятно е от растежа... спокойно.. не е болка за умиране.. ако те боли наистина много ( и когато си в М. и когато не си) можеш лекичко да си ги разтриваш..

Благодаря)

направи си свирката и сега започнаха гърдите да те болят а

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fannyy

Цитирай Първоначално написано от fannyy
    аха, като не ти показах циците си и като разбрах че ме лъжеш че си момче а не момиче и реши да ме обиждаш :Х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си