.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен Аватара на NoMore

Ще живеем заедно!

Поредната глупава тема, но те тук са толкова много, че не се сдържах и аз да пусна една Very Happy (шегувам се!). Проблемът ми е следния след месец някъде заминавам за друг град да уча там, а с мен идва и приятеля ми. До тук всичко е супер, но от няколко дни ме е обзел един страх, който направо ме побърква. Наистина ме е страх да живея с него... като си помисля, че винаги ще бъдем заедно, не е както сега като се скараме всеки да си отиде в тях и след седмица да се видим и всичко да е 6! Освен това ме е страх, че ще ме види в друга светлина... до сега винаги ме е виждал нагласена, а сега ще види абсолютно всичко и ме притесняват тези неща... знам че е глупаво и аз не знам какво ми става не мога да си го обясня обаче не мога да спра да мисля за това на моменти чак лошо ми става... дори като го чета мисля, че съм луда. Замислих се дали не съм малка да живеем заедно, но после се замислих и затова, че той ще остане тук а аз ще замина, просто ако не живеем заедно няма как да се получи по друг начин, не вярвам във връзките от разстояние прекалено трудно е. Не знам според вас нормално ли е да ме е страх и с какво да го преодолея, защото от сега треперя като се замисля, а като дойде време не ми се смили какво ще става Very Happy Благодаря на всички, които се отнесат сериозно ако е възможно по тази глупава тема Smile
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Шубе те е, че нещата стават сериозни. Останалото са глупости. Големия праз, че ще те види сутрин без грим и прическа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Шубе те е, че нещата стават сериозни. Останалото са глупости. Големия праз, че ще те види сутрин без грим и прическа.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Hilary_
    Как да го преодолееш? Направи го и виж какво ще стане .. и не тръгвай с някакви глупави предубеждения!!

.. колкто оза грим и прическа хах да не ти пука!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    +1.. нормално е да си малко притеснена.. това е нова част от живота ти, една голяма и сериозна стъпка.. но по-добре сега да свикнеш, защото като му дойде времето за семейство и т.н. нали първо ще заживееш с човека до себе си и тогава какво ? пак ли ще си така притеснена.. ако сега го направиш - не вярвам след време, когато се случи това което ти казах, че ще си така притеснена..ако ти е толкова притеснено поговори с него.. може и той да се чувства като теб.. и това, че ще те види без грим и прическа нищо не е.. щом е с тебе и е готов да живеете заедно, едва ли вижда в теб само външното.. по-спокойно.. всичко ще се нареди.. първите 2-3 дни минат ли ще си наистина много щастлива.. айде успех

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз ще живея с приятеля ми след месец, но знаеш ли изобщо не се притеснявам. Защото имаме връзка от разстояние и точно заради тази връзка, ние прекарваме поне 3 дена в седмицата по 24 часа заедно. И ме е виждал в какви ли не състояния. Разболявала съм се, повръщала съм, а той се е грижел за мен, както и аз за него. Да, прочетох, че не вярваш в такива връзки. Но се замисли, можете да започнете отначало с връзка от разстояние, така няма да сте абсолютно всеки ден 24 часа заедно, а само през някои дни. Тогава притесненията ти ще изчезнат, но ще се породят други от сорта на дали ти е верен, дали не те лъже, което не всеки човек може да го издържи. Не знам, ти си преценяваш, но наистина ми е странно, че той никога не те е виждал нормалната теб, без грим и без прическа.. Защо слагаш тази маска именно пред него, твоето момче?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Наистина, не тръгвай с предубеждения.
    Приеми го като предизвикателство, което ще покаже дали си заслужава да продължите.

anonymous708973
    Guest
    Никога ли не е спал у вас? Или ти си ставала рано, за да се гримираш.

Или имаш други неща предвид? Цялата женска част - обезкосмяване, ПМС и прочее?
    Колкото до караниците, ще се наложи да преодолеете това детинско решаване на проблемите. Не може да тръшваш вратата всеки път. А ако толкова ти кипне, винаги можеш да спиш една вечер извън вкъщи, нали?

Какво друго те притеснява?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално е да си притеснена. Това да заживееш с някого си е бая сериозна стъпка. Най-важното е да се разбирате по принцип и да го искате наистина, за да се получат нещата (под "разбирате" не разбирай всичко да е ток и жица и да не се карате изобщо, но все пак да не сте от типа, които всеки ден се разправят за щяло и нещяло). Поговори с него и му обясни как се чувстваш, предполагам, че ще те разбере.

А за грима и прическата изобщо не се притеснявай - рано или късно ще му се наложи да те види без тях. А и по-хубаво от естественото няма
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Нормално е да се плашиш отначало. Когато заживеете заедно ще ви изпъкнат и негативните качества... Няма всичко да е розово. И ще е трудно и за двамата... Компромиси, оттърване от лошите навици и т.н. нали се сещаш, грима и прическата ще ти са най-малкия проблем.. Или ще се заобичате още повече и ще се приемете такива каквито сте, или просто няма да се получи... Вие от колко време сте заедно?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Завиждам ти ... и аз искам с моя да си живуркаме заедно

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От темата си вадя извод,че не сте от малко време заедно.И ще кажеш,че до сега никога не те е виждал сутрин без грим и прическа? Пък и да не е,не е проблем,не вярвам да си толкова страшна

...

Благодаря на всички за коментарите!

marin4itu не е само до грима и прическата, не знам както ти каза като си болна и той се е грижел... просто никога не ме е виждал в такава светлина (особено когато съм болна съм много лоша картинка
    ) както каза PinkPan7her обезкосмяването, ПМС всичко това абе общо взето няма да съм перфектна във всяко едно отношение, и това ме плаши... по някакъв начин. Иначе до всички аз грим не нося, той ме е виждал с рошава коса, но не се е сблъсквал с всичко останало което съпровожда ежедневието на една жена.

buzzzz заедно сме от 2 години и 7 месеца, но не сме прекарали и 3 дена постоянно заедно. Много често се случва да спя в тях и на другия ден да се прибера, тей като живеем наблизо.

Благодаря пак на всички! Явно не ми е толкова тъп проблема, прави сте май че прекалено много се притеснявам, а може би няма за какво толкова време заедно може би тези неща лично на него няма да му пречат

...

marin4itu да допълня за връзката от разстояние, не вярвам в нея просто защото не мисля, че ще издържа. По принцип му имам вяра и все пак ще ме мъчи мисълта, че може да ми изневерява просто съм си такава.
    Както казах по горе не е само до прическата ми не съм страшна, но може и по-добре

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Честито! Ще се справиш. Аз мечтая за нещо подобно, ах.. <33

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на iiordanova
    Страх те е,защото усещаш,че вече нещата стават по-сериозни. Но не тръгвай с отрицателни мисли,настрой се по-позитивно и не го мисли толкова.
    Грим,прическа и прочие ще са ти най-малката грижа.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе няма какво да се шашкаш. В крайна сметка, ако не те харесва такава каквато си с всичките си женски качества и недостатъци, тогава за какво ти е?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

...

Права си всъщност всички сте прави

Banned Фен
    Бъдете щастливи заедно, стига си сдухвала Аз затова карам момичетата да излизат без грим след първите две-три срещи, че да знам

anonymous708973
    Guest
    Другото, за което се сещам - от самото начало се разберете за домакинската работа, за да няма недоразумения и глупави скандали. Дано да е научен да помага в домакинството. Примерно - кой ще мие чиниите (той), кой ще готви (ти), кой ще чисти (заедно). Всеки да си има лично пространство, което да поддържа в ред.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Малее, как ти завиждаааааам Искам и аз така, но и мен би ме било страх. Не от тва, че ще ме види неоправена и т.н., ами от това, че тва е постоянно стоене един с друг. Смисъл мисля, че ще започнат ежедневни проблеми, относно кой да готви, чисти, пере и т.н. От друга страна е тъпо да живеем 1-2 седмици, да ни писне и кой откъде е. Трябва да ги обмисляш тия неща доста. Иначе успех, зареди се с ОГРОМНО търпение, за да не стават малки скандалчета и така.

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    +1.. нормално е да си малко притеснена.. това е нова част от живота ти, една голяма и сериозна стъпка.. но по-добре сега да свикнеш, защото като му дойде времето за семейство и т.н. нали първо ще заживееш с човека до себе си и тогава какво ? пак ли ще си така притеснена.. ако сега го направиш - не вярвам след време, когато се случи това което ти казах, че ще си така притеснена..ако ти е толкова притеснено поговори с него.. може и той да се чувства като теб.. и това, че ще те види без грим и прическа нищо не е.. щом е с тебе и е готов да живеете заедно, едва ли вижда в теб само външното.. по-спокойно.. всичко ще се нареди.. първите 2-3 дни минат ли ще си наистина много щастлива.. айде успех
    На същото мнение съм!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на sasha_90
    Страх те е,защото нещата между вас стават все по-сериозни,щом се е стигнало и до съвместно съжителство.Но не трябва да се притесняваш толкова.Би трябвало да си го опознала достатъчно.Щом и той иска да живеете заедно,значи за него не е от значение дали си гримирана или не.След като заживеете заедно,в началото ще ви е трудно,но ако връзката ви е стабилна,ще издържи и на това.

Апък и между това да си с грим и без грим няма особена разлика.. Искам да кажа, че ако си красива с грим, няма как без грим да си някво плашило.. Така че не се притеснявай! Искрено ти завиждам обаче, особено като знам моя какъв е чистофайник Пожелавам ви успех!

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си