.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на NoMore

...

Благодаря на всички пожелавам ви и на вас скоро да заживеете с половинките си явно повечето имат желание да го направят
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Минах през същото преди 2 години, даже и глупава тема си пуснах.

Притесненията ми бяха едно към едно с твоите. Да не си омръзнем, да не се караме за битовизми (неизбежно е, но с разговори и компромиси всичко се нарежда), да не се разочарова от мен и куп още неизразими и, както се оказа, безпочвени страхове.

Няма да те успокоявам и да ти казвам, че всичко ще е наред защото съм свидетелка и на двете крайности. Аз, след някакви си само 6 месеца връзка, заживях с приятеля си и всичко е страхотно. Мои приятели след 4 годишна връзка се разделиха точно защото не се спогодиха като заживяха заедно.

Не искам да те обнадеждавам напразно, не искам и да те плаша. Хубаво е да имаш реален поглед над нещата защото, както сама каза, вие не сте прекарвали и три дни непрекъснато заедно. А едно е да се виждаш с някого за няколко часа на ден и съвсем друго е да ти е в къщата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Taam
    Проблемът наистина не ти е главно във външния вид и в неудобните ситуации. Поне за мене не беше де. Трудното идва когато се сблъскат двете ежедневия и навиците ви започнат да си противоречат. Което на пръв поглед изглежда маловажно и преудолимо, обаче в началото си е отчайващо положението :д
    Не че ми се е случвало и на мен да живея с месеци при моя де..., ама кажи- речи имаше период, в който бяхме по цял ден на репетиции, от репетиции у тях и от сутринта пак на репетиции, и бля... Сигурно сме си откарали една седмица без да се отделяме почти.
    Та най- изнервящите моменти са свързани с малките "провинения". Не ти харесва как прави нещоси, дразни те отношението му към друго нещоси, накрая избухваш, защото ти е направил забележка за трето нещоси и...олеле! Хубавото е ,че наистина няма къде да избягаш и се уравновесяват нещата за по- кратко време. И е така само в началото, докато не се научите да се приемате един друг.Ако се случи де, защото наистина има хора с които можеш и се научаваш да живееш и такива,с които просто няма начин да издържиш. Обикновено си проличава а приори за вторите.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами , наистина нещата няма да останат същите - или ще станат по-зле или по-добре. Да, ще има един период, в който отношенията ви ще станат много обтегнати, за това трябва много да си говорите за това какво се харесва на другия и най-вече какво не му се харесва и да се помагате взаимно. Мине ли този момент, нещата ще тръгнат
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Шубе те е, че нещата стават сериозни. Останалото са глупости. Големия праз, че ще те види сутрин без грим и прическа.
    +1.. нормално е да си малко притеснена.. това е нова част от живота ти, една голяма и сериозна стъпка.. но по-добре сега да свикнеш, защото като му дойде времето за семейство и т.н. нали първо ще заживееш с човека до себе си и тогава какво ? пак ли ще си така притеснена.. ако сега го направиш - не вярвам след време, когато се случи това което ти казах, че ще си така притеснена..ако ти е толкова притеснено поговори с него.. може и той да се чувства като теб.. и това, че ще те види без грим и прическа нищо не е.. щом е с тебе и е готов да живеете заедно, едва ли вижда в теб само външното.. по-спокойно.. всичко ще се нареди.. първите 2-3 дни минат ли ще си наистина много щастлива.. айде успех
    +++

Дае, казаха ти вече много хора. Не се шашкай толко - или ще потръгне, или не в крайна сметка. Ако потръгне - супер, ако не потръгне, ще си си изгубила времето в дълга връзка за теб, чиято битова реализация е 0.

Макар че аз не мога да загрея напълно порива за живеене заедно на доста млада възраст...Джъст ми.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Няма нищо страшно, повярвай ми. Моя даже супер много ми се радваше в началото като стана сутрин без грим, прическа и т.н.
    Колкото за останалото - мисля, че няма от какво да се притесняваш. Все пак - това са си човещинки.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си