- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще живеем заедно!
Благодаря на всички пожелавам ви и на вас скоро да заживеете с половинките си явно повечето имат желание да го направят![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Минах през същото преди 2 години, даже и глупава тема си пуснах.![]()
Притесненията ми бяха едно към едно с твоите. Да не си омръзнем, да не се караме за битовизми (неизбежно е, но с разговори и компромиси всичко се нарежда), да не се разочарова от мен и куп още неизразими и, както се оказа, безпочвени страхове.
Няма да те успокоявам и да ти казвам, че всичко ще е наред защото съм свидетелка и на двете крайности. Аз, след някакви си само 6 месеца връзка, заживях с приятеля си и всичко е страхотно. Мои приятели след 4 годишна връзка се разделиха точно защото не се спогодиха като заживяха заедно.
Не искам да те обнадеждавам напразно, не искам и да те плаша. Хубаво е да имаш реален поглед над нещата защото, както сама каза, вие не сте прекарвали и три дни непрекъснато заедно. А едно е да се виждаш с някого за няколко часа на ден и съвсем друго е да ти е в къщата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Проблемът наистина не ти е главно във външния вид и в неудобните ситуации. Поне за мене не беше де. Трудното идва когато се сблъскат двете ежедневия и навиците ви започнат да си противоречат. Което на пръв поглед изглежда маловажно и преудолимо, обаче в началото си е отчайващо положението :д
Не че ми се е случвало и на мен да живея с месеци при моя де..., ама кажи- речи имаше период, в който бяхме по цял ден на репетиции, от репетиции у тях и от сутринта пак на репетиции, и бля... Сигурно сме си откарали една седмица без да се отделяме почти.
Та най- изнервящите моменти са свързани с малките "провинения". Не ти харесва как прави нещоси, дразни те отношението му към друго нещоси, накрая избухваш, защото ти е направил забележка за трето нещоси и...олеле! Хубавото е ,че наистина няма къде да избягаш и се уравновесяват нещата за по- кратко време. И е така само в началото, докато не се научите да се приемате един друг.Ако се случи де, защото наистина има хора с които можеш и се научаваш да живееш и такива,с които просто няма начин да издържиш. Обикновено си проличава а приори за вторите.
Ами , наистина нещата няма да останат същите - или ще станат по-зле или по-добре. Да, ще има един период, в който отношенията ви ще станат много обтегнати, за това трябва много да си говорите за това какво се харесва на другия и най-вече какво не му се харесва и да се помагате взаимно. Мине ли този момент, нещата ще тръгнат![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Дае, казаха ти вече много хора. Не се шашкай толко - или ще потръгне, или не в крайна сметка. Ако потръгне - супер, ако не потръгне, ще си си изгубила времето в дълга връзка за теб, чиято битова реализация е 0.
Макар че аз не мога да загрея напълно порива за живеене заедно на доста млада възраст...Джъст ми.
Няма нищо страшно, повярвай ми. Моя даже супер много ми се радваше в началото като стана сутрин без грим, прическа и т.н.
Колкото за останалото - мисля, че няма от какво да се притесняваш. Все пак - това са си човещинки.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!