Поредната глупава тема, но те тук са толкова много, че не се сдържах и аз да пусна една Very Happy (шегувам се!). Проблемът ми е следния след месец някъде заминавам за друг град да уча там, а с мен идва и приятеля ми. До тук всичко е супер, но от няколко дни ме е обзел един страх, който направо ме побърква. Наистина ме е страх да живея с него... като си помисля, че винаги ще бъдем заедно, не е както сега като се скараме всеки да си отиде в тях и след седмица да се видим и всичко да е 6! Освен това ме е страх, че ще ме види в друга светлина... до сега винаги ме е виждал нагласена, а сега ще види абсолютно всичко и ме притесняват тези неща... знам че е глупаво и аз не знам какво ми става не мога да си го обясня обаче не мога да спра да мисля за това на моменти чак лошо ми става... дори като го чета мисля, че съм луда. Замислих се дали не съм малка да живеем заедно, но после се замислих и затова, че той ще остане тук а аз ще замина, просто ако не живеем заедно няма как да се получи по друг начин, не вярвам във връзките от разстояние прекалено трудно е. Не знам според вас нормално ли е да ме е страх и с какво да го преодолея, защото от сега треперя като се замисля, а като дойде време не ми се смили какво ще става Very Happy Благодаря на всички, които се отнесат сериозно ако е възможно по тази глупава тема Smile