.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:

любов,приятелство..какво очаквам :)

Добър вечер
    Отново стигам до момент,в който имам нужда просто да споделя,не че вече не съм го направила,но би ми се искало да видя мненията на страничните хора.
    Миналата година на морето се запознах с едно момче,прекарахме 2 чудесни седмици,нещата просто се случиха-влюбихме се.В последния ден,в който бяхме там заедно си казахме всичко.И така,решихме да пробваме.На думи бяхме много силни,но с делата-не ни се получи. Няма да навлизам в подробности.Тази година пак се видяхме,пак там.Знаехме,че ще се видим.Отидох с нагласата,че съм забравила за него,за преживяното,за желанията ни,които не можахме да осъществим,но виждайки го там,всичко в мен се върна отново.Поисках го отново,разбира се знаех,че няма как да стане. Говорихме по темата,че преди просто не ни се е получило,че сме избързали,че всичко е минало и че сега трябва да сме просто приятели.Убедих се,че като приятел,може да бъде перфектен,но стане ли дума за нещо друго-е несериозен.И си набивам в главата само това.И това море свърши,сега се чуваме често,казва ми,че му липсвам и че ме обича като сестра,че съм му супер близка и ми има огромно доверие.И аз усещам всичко това,но се страхувам,да не би да искам нещо повече :/ Знам,че не може да стане.Когато се замислям осъзнавам,че не искам да бъда с него,че не е за мен,не е това,което очаквам да бъде.Но сякаш съм готова да изтърпя всичко отново с риска нищо да не се получи.Е,трябва ли да бъда с него и да си докажа,че няма смисъл,или просто съм объркана и това ,което в същност чувствам е приятелството ни.Бих се радвала да видя мненията ви.Съжалявам ,ако е малко дълго.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако той иска да е с теб и ти с него, какво ви пречи? Разкарай тези предубеждение, че нищо няма да излезе и действай импулсивно. Понякога така е по-добре, а не да му мислиш. Плюс това първата година може да не се е получило, защото не сте били достатъчно зрели, но за 1 година тинейджърите се променят (предполагам сте тийнове). А иначе от един град ли сте?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    in Wonderland .. (:
    Не мисля,че иска да бъде с мен.Вече го познавам,виждам как се държи с момиче,когато е с него.Още на първата седмица тя става "всичко за него и не може да живее без нея",но след още една седмица е абсолютно способен да я смени и просто да го каже на следващата,а аз не искам това.Иначе да,от един град сме

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ^ щом е такъв най-добре си останете само приятели. Ти го познаваш най-добре и щом знаеш как постъпва с момичетата - предпази се сама.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами тогава излизайте си, забавлявайте се, ако той ма нещо към теб, ще усетиш, жена си все пак. Но и ти не гледай на него като на единствения. Оглеждай се и за други възможности.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    California.*
    Останете си приятели !
    “Never sneak up on a vampire.”

Мега фен
    Ще ме извиняваш за прямостта ,но май просто те сърби п*тката ,моето момиче. За пръв път ли ти е да ти се прави секс с човек ,с когото не можеш/не трябва/не искаш ?

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ще ме извиняваш за прямостта ,но май просто те сърби п*тката ,моето момиче. За пръв път ли ти е да ти се прави секс с човек ,с когото не можеш/не трябва/не искаш ?
    Нямам в предвид,че го искам за секс,а просто като момче до себе си,с което да си имаме доверие,да си вярваме,а за след време нищо не се знае. Но не съм привлечена от него сексуално.

Мега фен
    Ау ,значи сме пред дилемата 'да излизам с него като приятел ,макар да имам чувства и да е възможно да си пропилея времето в напразни надежди' или 'да го забравя и игнорирам ,само дето кой-знае - някой ден може и да съжалявам и това да е бил човекът на мечтите ми' ?

Брей ,значи не те сърбяла. Някакъв заблуден идеалист си била просто ,и се водиш по чувствата си като хиена по мърша (хиените ядяха мърша ,нали ? да не съм си осрал епичния момент в поста .. ) ,само дето е интересно (основно за теб) какво точно те привлича в този човек. Ако ми кажеш ,че не е външният вид ,дали няма да ме излъжеш ?

Град
    in Wonderland .. (:
    ^Донякъде е нормално да реагираш по този начин,само където аз гледам по различен начин.
    И не,няма да те излъжа като ти кажа,че първото,с което ме спечели не беше видът му.Не е и като да не е бил от значение,понеже често точно видът е основната причина при хората,често и при мен,но случая не е такъв Хареса ми като човек най-вече.И не бих казала,че е първият красавец,но самият характер компенсираше много.Смей се на това,което казвам,мисли си,че лъжа. (:

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    само където аз гледам по различен начин.
    REGGAE BOOM <3

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    само където аз гледам по различен начин.
    радвам се ,че съм те развеселила

винаги се развеселявам, когато попадна на някого, който обяснява колко е различен в подобна ситуация
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    ^чшш ,не ми разваляй кефа. Тъкмо намерих стереотипна персона с развързан език за каталога.

@InloveAgain ,я ми кажи сега - разправяш че момчето лесно сменя гаджетата ,нали така ? Докато сме на въпроса - с какво мислиш ,че си го впечатлила чак толкова ,че дори да те запази като приятелка ? Я ми кажи според теб как стоят нещата - ако губиш лесно интерес към нещо ,защо ти е да го запазваш в някакъв смешен и неприемлив вариант ? (визирам връзката ви тук)

А ,и още един въпрос - дали има някаква вероятност да се присламчваш към него ,защото изобщо имаш някакъв шанс ? Сиреч - дали причината да му харесваш чак толкова много характера е в това ,че те намира за привлекателна / склонен е ,да е с теб / ?

^ im so tempted to join

ае ако ще пиша нещо да е после, че поне да напазарувам докато още се понася навън.
    REGGAE BOOM <3

Град
    in Wonderland .. (:
    1.Дори не казвам,че с нещо съм го впечатлила. Приятели сме не от вчера. Тях той поне поставя преди всяко момиче в живота си.А интересът му към приятелите си остава.

2.Изключвам го като възможност,защото според мен-шанс нямам

Мега фен
    Еее ,ама ти реши ,че се заяждам с теб. Грешно си ме разбрала - любопитна си ми просто.

Значи дотук изяснихме ,че не те привлича нито с външния си вид ,нито с 'предразположеността' си към теб. Какво тогава ? Какво толкова те привлича към този човек ?

Град
    in Wonderland .. (:
    Странно,точно това реших ,нима си учуден
    Именно това е ,аз помня образа му,както беше преди,помня начина,по който се държеше с мен,въпреки че не бях нищо повече от поредното момиче,с което се държи така.Или поне така си мисля Сега като го видях.. това,че не се беше получило между нас,ме накара да искам всичко да се повтори.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    1. не става за гадже, защото живеете на различни места, той е бройкаджия и ти е казал, че те възприема като сестра
    2. не става за приятел, защото имаш чувства към него и само ще се измъчваш и ще храниш празни надежди

=> просто прекъсни отношенията си с него, каквото и друго да избереш си е чист мазохизъм
    I'm yours.

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    1. не става за гадже, защото живеете на различни места, той е бройкаджия и ти е казал, че те възприема като сестра
    2. не става за приятел, защото имаш чувства към него и само ще се измъчваш и ще храниш празни надежди

=> просто прекъсни отношенията си с него, каквото и друго да избереш си е чист мазохизъм
    Само една поправка-от един и същ град сме .

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    трудно ще ти е приятелството с човек,към когото явно имаш или си имала други очаквания не е невъзможно,но предполагам ще ти е трудно.като всеки приятел,той ще ти споделя ,когато дойде момента да говорите за момичетата в живота му,евентуалните съвети,които той ще ти поиска-как ще се чувстваш?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug

Само една поправка-от един и същ град сме .
    аха.... извинявай нещо съм недочела
    мнението ми остава същото обаче
    I'm yours.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    След като ти е казал ,че те приема само като сестра значи наистина е така.При положение това ,което ти е казал и това ,че много обича всяко момиче и е готов след седмица да я захвърли не говори добре за него , не си губи времето с излишни хора.Много внимателно прецени своите чувства ,имаш ли такива ,влюбена ли си ,дали с приятелството не се утешаваш и не си даваш сама напразни надежди,че някога ще се получи нещо.Ако си напълно сигурна ,че нямаш нищо към него тогава вече можем да говорим за приятелство Доколкото разбрах искаш момче ,да си имате доверие ,стабилност т.е. сериозна връзка ,а той е несериозен оттук идва разминаванията ви и възгледите за нещата.
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си