- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на колко години отидохте за първи път на дискотека?
аз още не съм ходил
ми мисля че бях на 9,ходихме със старият ми клас
Аз също.Първоначално написано от beee
![]()
![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
+1По простата причина, че това,което връстниците ми наричат дискотеки са си мазни чалготеки...Първоначално написано от martin97
![]()
Ми ако не греша на 5 баща ми беше мениджър на дискотека и отидох една вечер с него тогава не ми хареса пушеха имаше силна музика ама за щастие си имаше офиц![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Подранила сиПървоначално написано от Oblache
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
На 12-я ми рожден ден - детска дискотека,в която над 90% от посетителите бяха възрастни![]()
На нормално диско отидох,когато бях на 16 години,поради простата причина,че бяха отворили нова и исках да я видя,защото много я хвалеха,нооо така и не ми хареса много,много ...![]()
Леля ми нещо бяха я назначили в дискотеката,да гледа децата какво правят ли,какво беше,и точно същата вечер,когато тя щеше да ходи на дискотеката,нямаше никой у нас,който да наглежда мен и братовчедка ми,следователно леля ни взе със себе,бях на 9г.,но ние нито играхме,нито нищо,седяхме на един стол и си говорихме![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Иначе оттогава,до сега не съм ходила за дискотека,това ми беше за пръв път,и май за последен![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
На дупешка -не помня
Инъче на 15 без 1 месец.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
9-10 години,бях на море със класа и едни от по-горните класове и те казаха,че ще ни заведат и ни заведоха
И аз още не съм![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Като изключим ходенките в 1-4 клас, мисля, че е било доста рано, защото братовчедка ми ме взимаше с нея, а тя е по-голяма ииии такам. Но пак, може би към 10-11![]()
Един, единствен път. Честно казано, тея дискотеки, лично на мен, не са ми въобще, кой знае, какво.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
на море кат бях на 5 6 ;д с гаджето от детската градина и всички останали![]()
![]()
Каква ви е представата за дискотека на 9 години? Моята истинска, но наистина ИСТИНСКА беше на 14 (почти 15).![]()
7![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
11-12..с класа..Иначе нормална дискотека на 15 почнах
на 9нищо особено не беше
само проблеми станаха
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..