- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Защо момичетата ?
Ловецо недей спори с човек,който знае повече от теб.Първоначално написано от loveca777
Другият път като ми казваш,че плочките не са до ген и процент подкожни мазнини вари и се хили така пред огледалото,да видиш ква маймуна си,много сте необразовани лостаджиите!Първоначално написано от loveca777
Не знам какво харесват момичетата ,но аз сто пъти повече предпочитам да съм слаб с плочки ,отколкото с някакви мускули и да не мога да си прибера шкембето. Естествено трябва да се гони златната среда - добре развити мускули по цялото тяло.![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Aбе ти завърши средното образование и тогава говори за лостаджиите.Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Ловеци ако не си разбрал вече си в бисерите моето момче![]()
Плочките не зависят от подкожните мазнини. Очаквам скоро да каже, че мускулите не зависят от тренировките![]()
Културистите имат плочки без да тренират! - Е това го казва вируса!![]()
Направи си един тест за iq и го постни тук или поне иди на офталмолог..Първоначално написано от loveca777
Пак започвате с дразнещите ви спорове. Продължавайте в същия дух и отново ще има банове, ама за повече. И тоя път няма да те оставя да си правиш нови регистрации, Вирусе.
Audio ergo sum
Оставяш , не оставяш , брато , докато има такива лейки като тоя ловеца няма к'во да се каже просто,хем не знае нищо , хем спори , ако ще правиш нещо по въпроса,по-добре махни некомпетентният! Останалото няма да коментирам..
Не е нужно да изписвате цели страници, пълни само с вашите препирни. Научете се да не си обръщате толкова внимание.
Audio ergo sum
Абе защо не водите споровете на лично съобщение?![]()
Аз не казвам,че съм многознайко, но почти винаги Вируса започва с дразнещите си лични и некомпетентни мнения за лостаджиите без никой да го е питал дори...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
То и да си слаб с плочки, ква е файдата, нали ги виждам такива... 190 см кажи речи, 70 кг вади 8 плочки ама като го опънат за лицеви опори прави 10 и се огъва като лист хартия после...Първоначално написано от cunt
Ха,ловецо,я най-добре намери Вируса и се сбий с него. И така ще изясните отношенията сиПървоначално написано от loveca777
Ще се реши веднъж завинаги кой е крив и кой прав.
![]()