- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Защо момичетата ?
Защо тъпите момичета на мойта възраст 15-16 години не се кефят на силни и мускулести ръце примерно и гръб,ама като видят 6 пакс на 20 см под ръста и ръка 25 сантиметра полудяват от кеф и почват да казват колко е яко![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
-Защото не разбират абсолютно от фитнесПървоначално написано от Greennight
-Защото така е фешън
-Защото няма по-добро,което да видят
От мускулеста ръка и голяма ръка има разлика. Същото важи и за гърба.![]()
Respect my authoritah
Защото това е модерно в момента. До 1 година максимум ща е им е свършила славата. Пък тъпите кифли винаги ще се кефят на това което е фешън в момента..
Е ти да не ходиш на фитнес само заради момичетатаВсяка се кефи на различно,няма мода за тия неща
Не ходя на фитнес заради момичетата,но се ядосвам,че ние дето се бъхтим по фитнеса като луди и спазваме хранителни режими не сме "модерни",а "гъзетата",дето единствения труд дето са положили е да стоят гладни,за да са слаби и с плочки са по-харесвани![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Има разлика между това да са слаб и релефен, слаб и отпуснат, голям и релефен, голям и отпуснат.
Когато големите и релефните са в дефицит, се котират слабите и релефни младежи.
Аз съм виждал много момчета на по 70кг, които изглеждат 100 пъти по-добре от 90кг батки с 18+% подкожни мазнини.
Respect my authoritah
Първоначално написано от Greennight
![]()
Ми като се дразниш,че не ти оценяват труда,спри с фитнеса и почвай като другите момченца.То сигурно и тяхната не е лесна
![]()
Истината е,поне за мен,че момичетата не харесват разни напомпани,щото говорят само за фитнес...
Лесна е тяхната,ядат квот да е,не тренират,не мислят за добавки и хранителни режими от къде ще намерят на другият ден пари.. Имат едни плочки (и то ако) и ръка на 25 см напомпана обаче и така![]()
ходя гордо със плоския си корем и тва е ... ебал съм ги в тъпите путки!
аз тренирам щото ми харесва самото занимание и ме прави по-ЯК, в буквалния смисъл на думата!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Щото са това е модерно защото момчета на 14-15 немогат да направят бицепс който да е чак толкова внушаващ,че да привлича вниманието.Обаче помни ми думата ше минат 2-3 години и хилавите пичове ше ядат дървото защот ше си останат пръчки доживот.Усилени тренировки и не тренирай за другите,а за себе си и след горепосоченото време ше видим на кой повече ше се кефат
Много момичета казват,че мразят прекалено мускулестите позьори дето си мислят,че като имат мускули са най големите![]()
Да речем,че за това ги разбираме...
Ами защо наистина харесват хилавите 2-метрови пръчки дето си мислят,че след,като имат плочки на корема са най великите...Не знам,аз не се оплаквам нито съм хилав,нито съм дебел (вече
) но все пак не разбирам женските
![]()
Пробвал ли си малко мозъчен фитнес? Може там да имаш пропуски.
Мойто момче. Плочки е много разширено казано.Първоначално написано от DownloadVirus
Имам един приятел с 1 глава по- висок от мен е. Има 3 ,че и повече реда плочки. Малко по-слаб е от мен на килограми.
И питаш ли дали е запален лостаджия? Не! Едно коремно възлизане не може! В къщи също не прави коремни упражнения! Да си задържи вдигнати краката от вис не може ... . От ген ли е - не знам , ама ги има плочките...
Значи никога няма да ме харесатПървоначално написано от DeHu
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
,,пиклите''харесват само плочките..
А иначе какво пречи да ходите на фитнес, но да не говорите само за това пред тях?
ПС: В моя клас момичета постоянно ревът срещу фитнеса. Викат ,че това не е спорт,а било тъпо. Само от лег са вдигало. Не било уморително. Ставал си тромав и се сковавал . Ама като ги питаш дали са били на фитнес с тежести някога- викат не.![]()
Момчета, от голямо тяло и добре изглеждащо тяло има огромна разлика.
Аз съм пъцам на фитнес, защото искам да видя даден резултат в огледалото и го правя единствено за подклаждане и повдигане на собственото си его.
Respect my authoritah
Първо, жените не гледат само тялото.
Второ, жените искат и плочки, и маса, и не ги вълнува ни най-малко, колко време и пот отиват във фитнеса.
Трето, ако случайно отговаряш на тези изисквания, се започва и обстоен преглед на характера.
Четвърто, за щастие, хората които отговарят на горните три точки се броят на пръсти и се дореждаме и ние.
В тая игра оправдания няма. И при мен да доидат 3 кофи грим, и аз ще я пратя да бере круши, пък зор ми е колко време й отнема дневно да се гримира.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тва кво общо има (че не може да прави коремни възлизания) Пак си пропуснал урока,дето ти дадох в миналата тема.Първоначално написано от loveca777
ПЛОЧКИТЕ НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ ТИ,ЗАВИСЯТ САМО ОТ ПРОЦЕНТА МАЗНИНИ И ТВОЯ ГЕН
Кой идиот ще тръгне да говори на момиче колко кила вдигал от лег и как се помпал в залата тцтц..Първоначално написано от DeHu
АзПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
корема, като всяка нормална мускулна група се нуждае от упражнения, за да се развива, виж че тея упражнения няма да ги покажат ако има мазно отгоре - отделен въпрос. да не говорим за мита, че с упражнения за корем се горят мазнините тамПървоначално написано от DownloadVirus
и все пак се нуждаят от упражнения, моя корем например си беше абсолютно плосък на допир, обаче след 2-3 месеца ужасно нередовни тренировки за корем започнаха да се разграничават сегментитe. визуално почти имам 4-пак, обаче честно казано ми е през оная работа за плочки, тухли, керемиди и т.н.
Да бе,ама това е като имаш плосък корем или да се подават леко плочките![]()
пхахахахамъахааамуахаххам ухахапахахааПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Не е баш така!Има хора и с гладки коремни , които не нямат мазнини...
А ТИ що имаш плочки като имаш голям процент мазнини? :ДПървоначално написано от DownloadVirus