Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
Цитирай Първоначално написано от loveca777
Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
Лесна е тяхната,ядат квот да е,не тренират,не мислят за добавки и хранителни режими от къде ще намерят на другият ден пари.. Имат едни плочки (и то ако) и ръка на 25 см напомпана обаче и така
Мойто момче. Плочки е много разширено казано.
Имам един приятел с 1 глава по- висок от мен е. Има 3 ,че и повече реда плочки. Малко по-слаб е от мен на килограми.
И питаш ли дали е запален лостаджия? Не! Едно коремно възлизане не може! В къщи също не прави коремни упражнения! Да си задържи вдигнати краката от вис не може ... . От ген ли е - не знам , ама ги има плочките...
Тва кво общо има (че не може да прави коремни възлизания) Пак си пропуснал урока,дето ти дадох в миналата тема.

ПЛОЧКИТЕ НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ ТИ,ЗАВИСЯТ САМО ОТ ПРОЦЕНТА МАЗНИНИ И ТВОЯ ГЕН
корема, като всяка нормална мускулна група се нуждае от упражнения, за да се развива, виж че тея упражнения няма да ги покажат ако има мазно отгоре - отделен въпрос. да не говорим за мита, че с упражнения за корем се горят мазнините там и все пак се нуждаят от упражнения, моя корем например си беше абсолютно плосък на допир, обаче след 2-3 месеца ужасно нередовни тренировки за корем започнаха да се разграничават сегментитe. визуално почти имам 4-пак, обаче честно казано ми е през оная работа за плочки, тухли, керемиди и т.н.