.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

izperkal
    Guest

ne6to kato pypka ot vynshanta strana na penisa

zdravajte sega slu4aino zabelqzah 4e imam ne6to kato pypka ot vyn6nata strana na penisa , toest leko se e podula kato vulkan4e no malko , po prinicp ne me boli , ne me i syrbi , no ako go stisna leko boli , devstven sym o6te , dnes go nqma6e ei sega maj se e poqvilo kakvo moje da e tova , toest ei sega sled kato si bih 4ikii vyzmojno li e da e protykvane ili ne6to takova?

Град
    Nqkude V Bulgaria
    am brat az sum nqmal toq problemspored po dobre si idi na lekar i toi 6te ti kaje ot kakvo moje da e!!!az si mislq 4e moje da e ne6to zamursqvane ili ne6to ot roda no ako e proturkvane edva li 6te se polu4i pup4ica(vulkan)!!!
    emi tova e mene
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
    Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^

izperkal
    Guest
    ami zna4i tova neshto spadna toest stana po-malko , i ne e podkojno 6toto kato si mrydna kojata nagore ili na dolu da re4em i to se dviji s neq , kvo moje da e tova???

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Брато немам си и на представа..чей ше питам майката, че тя е лекарка :Р
    Начи глей са..понеже тва нещо ти се е образувало след кат си жулил е възможно да е травматичен хемангеон...тва е място кадет примерно кат си стискал много и къвоносен съд се е пренаситил...ако ме разбираш..попринцип е малко вероятно да е нещо друго освен ако не е венерическа болест...а ти си девствен тъй че нема такава опасност.. За всеки случай бегай на уролог...за всеки случай...Успех

user123456
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Брато немам си и на представа..чей ше питам майката, че тя е лекарка :Р
    Начи глей са..понеже тва нещо ти се е образувало след кат си жулил е възможно да е травматичен хемангеон...тва е място кадет примерно кат си стискал много и къвоносен съд се е пренаситил...ако ме разбираш..попринцип е малко вероятно да е нещо друго освен ако не е венерическа болест...а ти си девствен тъй че нема такава опасност.. За всеки случай бегай на уролог...за всеки случай...Успех
    Shogi mojesh li da pitash maikata ti za moq problem. v syshtiq razdel temata za belite petna nai gore e v momenta.moite postove sa nai dolu. ako moje da mi otgovori mnogo e speshno

roma
    Guest
    Пич и аз имах тоя проблем. Тва е нещо като младежка пъпка. Нема страшно и аз се изплаших ама като мина време я изтисках и ми мина. Прилича точно като вулкан както и ти каза. Адски боли като я стискап ама ако е "узряла" лесни се маха. Успеь с отстраняването !

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не стискайте нищо по пишките си ако искате да ги ползвате достатъчно дълго!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

imam nqkakvi bqli to4ki po glavi4kata na penisa kakvo da naprava ne me sarbat nitopak me bolat dori i kato gi natisna molq za pomo6t detstven sam !

Спокойно. Не са нищо, за което да се тревожиш.

Кирилицата е задължителна!
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си