.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Цикъл

Цикъл

Аз съм на 14 години и вече имам цикъл от 2 години. Би трябвало да ми е редовен.Но всеки месец ми закъснява , както и този с 6 дни.Болят ме гърдите и чувствам от време на време болки в корема , но нищо. Миналите месеци пих чай от лук. Дали може нещо да съм направила или просто е нормално ? Благодаря
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Фен
    Град
    Варна
    А защо си пила чай от лук?
    До сега бил ли ти е нормален? И ако всеки път ти закъснява, не си ли помислила за вероятността просто цикъла ти да е по-дълъг от 28 дни?
    Ако толкова те притеснява, посъветвай се със специалист. Никой тук не може да ти каже дали е нормално или не.. дори и като се вземе под внимание чая от лук

Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    А защо си пила чай от лук?
    До сега бил ли ти е нормален? И ако всеки път ти закъснява, не си ли помислила за вероятността просто цикъла ти да е по-дълъг от 28 дни?
    Ако толкова те притеснява, посъветвай се със специалист. Никой тук не може да ти каже дали е нормално или не.. дори и като се вземе под внимание чая от лук

Ами точно , защото ми закъсняваше , за това го пих.
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Фен
    Град
    Варна
    И по какви критерии разбра, че ти закъснява? Един месец ти идва на 28 дни, а следващия на 34 (примерно) ? Или никога не ти е идвало на 28 дни?
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Ами аз не броя дните. Миналия месец ми дойде на 12 , а вече е 20. Всущност имам някакво топче и нз подкожен косъм ли е , дали може да е от това ?

Фен
    Град
    Варна
    започни да си водиш календарче и тогава пускай теми, че ти закъснява, защото по това, което си написала никой не може да ти помогне.
    да, от подкожния косъм ти закъснява
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не е задължително цикъла да се нормализира с точност до 2 години.Може да мине и повече време докато се регулира.Не очаквай непременно след втората година менструацията да ти идва,като по часовник.Това е рядко.А и закъснението може да се дължи на много причини.(Като например промяна в климата,стрес,прием на антибиотици и други фактори,оказващи влияние.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си