- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност...
ревност-нещо което отблъсква партньора ти ,придружено с мн скандали,следене ,води до изневяра
Попадала съм на ревнивец ,как да ви го опиша ,абе затвор!
love is gone!
И аз съм ревнив... Мисля, че е в определени граници. Не я следя постоянно ( но я питам къде и с кого е ) , не и чопля из телефона ( много често), не я контролирам, не и казвам с кого да излиза ( ама като имам възражения си признавам ). И тя ми е голяма ревнивка, ама какво да се прави... Аз го приемам като знак за това, че много държи на мен, а не като нещо досадно или тормозещо. Пък и като нямам какво да крия, какъв ми е проблема :P
"В ревността има толкова любов, колкото няма и в самата любов", са казали... Аз лично съм доста ревнивa, НО само, когато имам повод, все пак това е нормално човешко чувство, и няма нищо лошо в него, стига да е в граници!![]()
Ревнива съм, ама ставам страшно ревнива някоя глупачка като почне да се бута където не и е мястото. Полудявам като ми се даде повод. Не смятам, че ревността е нещо лошо, по скоро показва привързаността ти към човека и това че не искаш да го загубиш. Но ако и той изпитва същото , не би трябвало да те провокира. Без провокации съм прикрито ревнива.
От друга страна, не бива да се стига до крайности от сорта на следене, четене на съобщения, крадене на пароли и т.н. Имайте си едно на ум, но и не правете така че да изглежда, че нямате доверие на половинката си. И най вече - уважавайте личното му/ипространство.
Приемам ревността в нормални количества.По някакъв начин така разбирам ,че на човека му пука.Имала съм 1 приятел ,но той не беше ревнив даже никак ако му споменех как някое момче нещо ми е казало той само се смееше или някакви такива...но имам какви ли не приятелки с ревнивци.Днес 3 часа и половина съм била навън с едно момиче ,която само се кара с гаджето си по телефона ,защото тя му затворила за малко тъй като видяла познат и искала да го пита нещо - какъв бил този мухлъо ,тя как можела да го поздравява не знам си какво.Това лично мен би ме побъркало...Не бих могла никога да бъда с такъв човек ...нали трябва да има доверие в една връзка ,иначе всичко е загубено.Все пак всеки си има личното пространство ,познати и приятели ,на които също да обръща внимание.Аз не съм ревнива или поне без повод ,но след връзката ми ,сякаш нещата ще се променят.Ревнувах с граница,от момиче ,която му беше бивша приятелка и постоянно си говореха по телефон ,скайп...уж безпричинно съм ревнувала ,много ме обичал скъсахме и той тръгна с нея малко след това ...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ревнувала съм и ревнувам. Точно защото на моменти ми липсва самоувереност, започвам да се съмнявам в себе си и си намирам всевъзможни кусуриПървоначално написано от buzzzz
За мое щастие приятелят ми успява някак да минимизира тези ми притеснения. Ето защо най-малко него ревнувам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ревността е болест наистина, от която ако страдаш няма преодоляване.. аз съм много ревнива, но просто се старая със всички сили да не го показвам.. изяждам се отвътре, но си мълча![]()
болезнено е, обаче ще стане по-зле ако го покажа.. за тва хора просто си мълчетее, тихите води са най-дълбоки как се вика![]()
ревнива съм , но в рамките на нормалното , приятелите ми до сега съща са били в нормата и съм имала стабилни връзки![]()
Усмихвайте се ! : )))
~