.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Ревност...

Голям фен
    ревност-нещо което отблъсква партньора ти ,придружено с мн скандали,следене ,води до изневяра
    Попадала съм на ревнивец ,как да ви го опиша ,абе затвор!
    love is gone!

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    Ревноста е хубава само в малки количества,ако половинката ти те ревнува поне малко значи държи на теб ,но ако е с големи количества значи ти няма доверие
    ^^ съвсем точно ;п

И аз съм ревнив... Мисля, че е в определени граници. Не я следя постоянно ( но я питам къде и с кого е ) , не и чопля из телефона ( много често ), не я контролирам, не и казвам с кого да излиза ( ама като имам възражения си признавам ). И тя ми е голяма ревнивка, ама какво да се прави... Аз го приемам като знак за това, че много държи на мен, а не като нещо досадно или тормозещо. Пък и като нямам какво да крия, какъв ми е проблема :P

TheBeliever, и нима ти никога не си ревнувала?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

"В ревността има толкова любов, колкото няма и в самата любов", са казали... Аз лично съм доста ревнивa, НО само, когато имам повод, все пак това е нормално човешко чувство, и няма нищо лошо в него, стига да е в граници!

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Аз никога не показвам, че ревнувам И до сега не съм попадала на кой знае колко ревниво момче, слава богу.
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Ревнива съм, ама ставам страшно ревнива някоя глупачка като почне да се бута където не и е мястото. Полудявам като ми се даде повод. Не смятам, че ревността е нещо лошо, по скоро показва привързаността ти към човека и това че не искаш да го загубиш. Но ако и той изпитва същото , не би трябвало да те провокира. Без провокации съм прикрито ревнива.

От друга страна, не бива да се стига до крайности от сорта на следене, четене на съобщения, крадене на пароли и т.н. Имайте си едно на ум, но и не правете така че да изглежда, че нямате доверие на половинката си. И най вече - уважавайте личното му/ипространство.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Приемам ревността в нормални количества.По някакъв начин така разбирам ,че на човека му пука.Имала съм 1 приятел ,но той не беше ревнив даже никак ако му споменех как някое момче нещо ми е казало той само се смееше или някакви такива...но имам какви ли не приятелки с ревнивци.Днес 3 часа и половина съм била навън с едно момиче ,която само се кара с гаджето си по телефона ,защото тя му затворила за малко тъй като видяла познат и искала да го пита нещо - какъв бил този мухлъо ,тя как можела да го поздравява не знам си какво.Това лично мен би ме побъркало...Не бих могла никога да бъда с такъв човек ...нали трябва да има доверие в една връзка ,иначе всичко е загубено.Все пак всеки си има личното пространство ,познати и приятели ,на които също да обръща внимание.Аз не съм ревнива или поне без повод ,но след връзката ми ,сякаш нещата ще се променят.Ревнувах с граница,от момиче ,която му беше бивша приятелка и постоянно си говореха по телефон ,скайп...уж безпричинно съм ревнувала ,много ме обичал скъсахме и той тръгна с нея малко след това ...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    TheBeliever, и нима ти никога не си ревнувала?
    Ревнувала съм и ревнувам. Точно защото на моменти ми липсва самоувереност, започвам да се съмнявам в себе си и си намирам всевъзможни кусури За мое щастие приятелят ми успява някак да минимизира тези ми притеснения. Ето защо най-малко него ревнувам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на elysunny
    ревността е болест наистина, от която ако страдаш няма преодоляване.. аз съм много ревнива, но просто се старая със всички сили да не го показвам.. изяждам се отвътре, но си мълча
    болезнено е, обаче ще стане по-зле ако го покажа.. за тва хора просто си мълчетее, тихите води са най-дълбоки как се вика

Повече от фен Аватара на peace95
    ревнива съм , но в рамките на нормалното , приятелите ми до сега съща са били в нормата и съм имала стабилни връзки
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си