.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Мъртва кожа

Преди време носих доста тесни обувки и дълго време имах пришки и рани в задната част на крака,там където обикновено стават.
    Отдавна всчико ми мина,проблема е обаче,че тази мъртва кожа се е наслагвала и се е образувало нещо като подутинка и не стои хубаво,чудя се по какъв начин бих могла да я премахна.

Ам..и аз имах същия проблем.Има едни пили за пети..едни такива метални с пластмасова дръжка и търкаш с него на мястото и то постепенно се маха

Голям фен Аватара на Stellsy
    Мисля, че имаше и някакви кремове за тази работа. Купи си тази пила и след баня я ползвай, защото тогава кожата е омекнала. Аз лично не съм ползвала такава пила, но една съседка се мажеше с някакъв крем и с таква пила си оправи краката.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Накисни ги в топла вода с морска сол и квото има по краката ще почне да се бели,обели мъртвата кожа и после малко потъркай с пила за крака,намажи ги с хидратиращ крем и готово

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    или пила или пемза. след като се изкъпеш (или накиснеш краката в топла вода ) търкаш и мъртвата кожа пада

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Накисни ги в топла вода с морска сол и квото има по краката ще почне да се бели,обели мъртвата кожа и после малко потъркай с пила за крака,намажи ги с хидратиращ крем и готово
    +1
    също има концентрирани кремове за груба кожа. Имат голям ефект.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

принципно е добре поне 2-3 пъти в седмицата след баня да си почистваме ходилата с пила. След това - овлажняващо кремче и готово
    Let the psycho plays with you...

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Ebullience
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    +1
    също има концентрирани кремове за груба кожа. Имат голям ефект.
    smile-it's the second best thing you do with your lips

UK2003
    Guest
    Ами ако нямаме морска сол?Може ли с нещо друго?Или обикновена сол?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си