- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъртва кожа
Преди време носих доста тесни обувки и дълго време имах пришки и рани в задната част на крака,там където обикновено стават.
Отдавна всчико ми мина,проблема е обаче,че тази мъртва кожа се е наслагвала и се е образувало нещо като подутинка и не стои хубаво,чудя се по какъв начин бих могла да я премахна.
Ам..и аз имах същия проблем.Има едни пили за пети..едни такива метални с пластмасова дръжка и търкаш с него на мястото и то постепенно се маха![]()
Мисля, че имаше и някакви кремове за тази работа. Купи си тази пила и след баня я ползвай, защото тогава кожата е омекнала. Аз лично не съм ползвала такава пила, но една съседка се мажеше с някакъв крем и с таква пила си оправи краката.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Накисни ги в топла вода с морска сол и квото има по краката ще почне да се бели,обели мъртвата кожа и после малко потъркай с пила за крака,намажи ги с хидратиращ крем и готово![]()
или пила или пемза. след като се изкъпеш (или накиснеш краката в топла вода ) търкаш и мъртвата кожа пада
+1Първоначално написано от titinkaa
също има концентрирани кремове за груба кожа. Имат голям ефект.
принципно е добре поне 2-3 пъти в седмицата след баня да си почистваме ходилата с пила. След това - овлажняващо кремче и готово![]()
Let the psycho plays with you...
Първоначално написано от Ebullience
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ами ако нямаме морска сол?Може ли с нещо друго?Или обикновена сол?