Относно темата за vmzona.com. значи от там ви препоръчвам за да нямате ядове нищо не си поръчвайте . Първо на снимките на моделите изглеждат доста по различно нещата може да са ги подбирали коя коя дреха да облече не знам , но и в светлината на която е сниман дадения продукт явно има нещо:цветовете изглеждат на снимката в сайта по един начин , реално изглеждат по друг . И ако някой е решил да си купува часовник да знаете ,че ще дадете най - малко 30лв. зависи кой сте си избрали ,но при мен часовника беше от по- скъпите 40 лв..беше странно сглобен и показваше времето на обратно , пробвах да го разглобя , но няма абсолютно никакъв шанс да го направиш ако не си часовникар . Не се знае дали на вас няма да се случи другия вариант да ви го изпратят разглобен и да се чудите как да си го сглобявате . А другото при мен беше един анцуг ,който беше тъмно сив на картинката на, но като ми го донесоха беше светло сив (не съм объркала цвета просто нямаше такъв цвятl за дадената дреха какъвто ми донесоха), а на модела крачолите на анцуга стояха дълги викам си супер ,изглеждаше висока колкото мене (1,78 съм), но .. момичето сигурно е било 1,60 за да стои толкова дълго . Незнам, но не мисля да повторя да си поръчам нещо от там .. иначе доставката бързо пристига и за градове далеч от София .
Последно редактирано от Nikol4iii : 03-27-2013 на 11:39