- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vmzona.com
Купих си преди години анцук от там. Много доволна. Дълъг, постепенно към глезена се скосява, еластичен, не е мръднал, у дома си го нося с кеф все още. Миналата година си купих две блузи, но бяха от лигав плат и с много широка дупка за главата и презрамките на сутиена ми се виждат, не ги нося...
Скоро си купих един анцук пак... неудобен ми е, няма еластан притиска ме, дори дънките ми са по - удобни от него. Къс, ниска талия, като клекна дупето ми е отвън....
Заглеждам се по едни дънки там, но не са уточнени размерите, за размер С или М им по два реда с размери и аз от къде да знам кой отговаря.. после като идеш в категория размери пък има две таблици, които си противоречат. Затова не рискувам с този сайт, макар да харесвам понякога някои неща..
Не ми харесва, че дрехите са прекалено малки, умалени, и много детински, или са непрактични с разни връзки, пандели и картинки или са широки и торбести... падам си по изчистените неща..
It is a thousand pities that experience is nothing else but just a string of wrecked mistakes...