- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баскетболистта ..
Здравейте!! Аз съм момиче на 14 години и всеки ден излизам с приятелки и обикновенно ходим в близкото училище и там играят баскетболисти.Харесвам един от тях и забелязах че той ме гледа. Дали ме харесва и ако ме харесва какво да направя ?![]()
Като начало го заговори.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Гледай го и ти![]()
Сори, няма друг начин да ти кажа, понеже днес ме погледнаха 10-15 човека и си използвах ясновидската дарба докрай, за да разбера дали ме харесват...
\Първоначално написано от HeavenSent
/
![]()
![]()
По темата:![]()
Сори незнам какво да кажа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много те харесва, чак ще ти предложи публично брак следващия път![]()
Ми питай го дали те харесва бе.Кво очакваш да чуеш , успокоение ли ?
Поиграй и ти баскетбол с него. Включи се просто. Спокойно, и да си некадърна, ще ти се зарадват.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Моля те, кажи ми, че не просто си объркала и си сложила -тт- вместо -т-.
О, боже...
А мен майка ми и още милион души на ден ме гледат. Дали ме харесват?
Не можем да гадаем дали те харесва или не,само от един поглед,но се опитай да го заговориш,колкото и да е трудно,поне ще се пробваш
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Хохо,болъри:P Преди и аз бях голям фен на баскетболистите,има доста добри попадения.Според мен 1во иди се запознай с момчето..
![]()
Believe in yourself.
Ей сега ще ти гледам на кафе![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ми той е на 17 години, най-добрият ми приятел го познава също и брат ми и един път като бях навън с най-добрият си фр. той ме запозна с него,защото баскетболиста тренира с брат ми, но от тогава забелязах,че колкото пъти го видя той все ме гледа ..
Заговори го, поговорете и ако всичко е окей го покани на кафе.
И спря да се върти за миг земята..
Не знам как, сама, не можеш да свържеш толкова елементарни неща!
Каза, че е на 17 години и, честно да ти призная, заради годините ми се струва, че иска просто да сте приятели, или нещо подобно. Също така, спомена, че брат ти те е запознал с него .. не мислиш ли, че все пак, след като се познавате, макар и минимално, е нормално да ти отправя някакви погледи. Може наистина, да иска да се запознае с теб. Естествено, не изключвам и това, че може просто, така да си гледа. Аз например, имам този навик, особенно когато съм вглабена в някаква мисъл. Предлагам ти да опиташ, но не прибързвай.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Хейтъри, спрете с тъпите ви "смешни" безмислени коментари...
По темата: Поговорете си, ако потръгне добре разговорът питай дали иска да излезнете някой път на разходка в парка не нещо сериозно. Не го кани на кафе щото е тъпо и изтъркано :/
Много точно казано!Първоначално написано от MissArrogance
Като стана дума, се пише "безСмислен". И да... явно да пишеш грамотно е безсмислено.Първоначално написано от microice95
Сериозно, срам ме е от вас. "Баскетболистта" *заравя си главата в пясъка*
Ние няма как да ти кажем дали те харесва или неСпоред мен си малко момиченце и си харесала някой батко
![]()
Аз нищо не бих ти предложила, но ако ще правиш нещо най=добре първо още малко погледчета а-у и след това вече вземи го заговори
дай му 1 шише вода след игра това пак е повод за разговор =)
Щом си се запознала с него,едно здрасти, би свършило добра работа. Един разговор? Отиди с брат си при тях , включи се съвсем невинно.. Де да знам![]()
ла-ла-ла
След като казваш ,че те гледа явно има интерес.Гледай го и ти ,за няколко секунди след това отмести поглед встрани и пак го загледай,когато погледите ви се засекат му се усмихни ,това са все сигнали ,които ще му подскажат ,че не си безразличнаАко имате общи приятели ,ще имаш възможност да се запознаете ,или той сам ще дойде
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
сродни души сте - гледайте се !
Усмихвайте се ! : )))
~