- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с чанта ;(
Преди няколко месеца сестра ми ми купи една чанта,от изкуствена кожа ест.Обаче вътре мирише много гадно,като на риба,не знам как да го опиша
Много ми харесва,а не мога да я нося,защото тя като се отвори ииии....
Опитвала съм да я обърна и я оставям за 1-2 дни така на течение,после не мирише 1 час и като я затворя пак...;(
Някой да има идея какво да направя?
П.П. Ами ако я изперa в пералнята? Ама то има някаква роза отпред,ще се развали в пералнята тая кожа ,не става...![]()
демек содаПървоначално написано от Vrogue
No need to ask
He's a smooth operator
Носих я на даскало 1-2 седмици-не стана..
Пръскала съм с дезодоранти,парфюми-скъпи,евтини,трайни всякаквиии ...ама не ще !![]()
Това със содата го прочетох,но момичето беше написало,че и от нея няма ефект..уууууууууууф ;(
Ще я сложа в омекотител (мирише много силно ;д ) ..надявам се ,че няма да се развали![]()
Купих си преди време кецове с които имах същия проблем.
Още не ги бях обула и платът се размириса. Помислих, че ще се оправи и ги пуснах в пералнята. Никаква разлика.
Така и не ги обух. : D
Дано с чантата ти има ефект.
- I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
Take me as I am, or watch me as I go.
Днес бях навън с нея,една приятелка каза,че не мирише...да видим след 2-3 дни как ще е положението,че много си я харесвам![]()
пръскай я с парфюм или нещо и я остави за няколко дена ..![]()
купих си дънки от теранова.. нищо им нямаше 1 пране второ.. и след това започнаха да миришат странно и с кво ли не съм ги прала колко ли са седяли на простора..![]()
изпери я
е как така нищо им е нямало и като си ги изпрала са позамиризали .. не разбирам![]()
Така не става;д . Нали ви казах,че вчера излизах с нея и не миришеше,е сега пак проверих и ми мирише пък! Ама то аз направо си вкарвам главата в нея,иначе сигурно не мирише толкова многоПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
А за дънките-да не е пот някой препарат?