.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Възможно ли е?

Здравейте!Преди месец,правихме с приятеля ми секс без презерватив,той не свърши в мен,след което цикъла ми закъсня с цели 4 дни,и ми дойде,беше цели 5 дни и обилен,та този месец ми закъснява,притеснявам се да не е станало някой гаф,беше ми за първи път.. Моля ви,помогнете,кажете ми нещо

Guest
    ти... се шегуваш! ако ти закъснява направи си тест? но ако не сте правили секс........ какъв е смисъла да се притесняваш?!??!?!

Фен
    Град
    Варна
    Непорочно зачатие?

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ти... се шегуваш! ако ти закъснява направи си тест? но ако не сте правили секс........ какъв е смисъла да се притесняваш?!??!?!
    \/ направи тест!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    бременна си ... аааааааайде
    Следващата .

Тест бе мойто момиче
    David Guetta - Little Bad Girl

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Уфффф... за какво го правите тоя секс без предпазни мерки, та после лудвате по форумите "бременна ли съм?"
    Може да си бременна, не е задължително да свърши в теб, за да стане гафа.
    Купувай си тест.

не мога да схвана дали преди да ти закъснее тоя месец си правила секс,ако си направи си тест,ако ли не няма за какво да се притесняваш

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Почвам да гледам на кафе и да хвърлям боб.

Тест! Купува се от аптеката,ако незнаеш..
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    Почвам да гледам на кафе и да хвърлям боб.

Тест! Купува се от аптеката,ако незнаеш..
    "Не знаеш" не е една дума, ако не знаеш.

Авторке, ти си имала менстрауция след актът да разбирам?

Това,което имах предвид е,че го правихме преди месец и половина секс,но той не свърши в мен,и 4 дни по късно имах МЦ,който траеше 5 дни и беше обилен,и този месец ми закъснява,притеснявам се

Оттогава,не съм имала полов контакт,ето пак ще ви го кажа по-подробно,изчислихме,че тогава няма да бъде в овулация тогава,и го направихме,след рисковия акт ми дойде цикъла,който траеше 5 дни и беше обилен(както винаги),правихме го преди повече от месец,та въпроса ми е:този месец ми закъснява,може ли да е от това?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не си бременна, но ако не ни вярваш - направи си тест, минало е предостатъчно време.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ами не си бременна щом не си го правила след като ти е дошло значи не си !!!!!!!!!

Как можете да правите секс щом нямате грам обща култура че да разберете дали сте сгафили или не.Не мога да го осъзная тва нещо.Как може да си ги правил преди месец да ти е дошло и то обилно и да мислиш че си бременна после лелееееееееееееееееееееее .Може да ти е закъсняло по сумата и други причини...................

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Щом ти е дошло значи не си бременна. А като толкова те е шубе, отиваш и си купуваш тест за бременност и го правиш та да ти е мирна главата.

Banned Фен
    Преди месец,правихме с приятеля ми секс без презерватив
    Това е достатъчно... глупаво момиче.

Мисля че темата вече трябва да се заключи !!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fan1fan1fan1
    Оттогава,не съм имала полов контакт,ето пак ще ви го кажа по-подробно,изчислихме,че тогава няма да бъде в овулация тогава,и го направихме,след рисковия акт ми дойде цикъла,който траеше 5 дни и беше обилен(както винаги),правихме го преди повече от месец,та въпроса ми е:този месец ми закъснява,може ли да е от това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си