- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мислите?!
Коя възраст е най-подходяша едно момиче да започне да води сексуален живот с момче?!
когато е готова , според мен няма възраст , но колкото по-късно толкова по-добре!![]()
НЕВЪР!
+1Първоначално написано от bitch97
Според мен за всеки човек си е различно. Може би когато е прочела достатъчно и има някаква сексуална култура. И ест, когато се почувства "готова"... каквото и да значи това...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всички отговори са "когато се чувста готова", а само оплювате момичетата, които искат да правят секс на 14 години.
Спред мен около 16 е нормална възраст, ако разбира се и сексуалната култура на момичето е висока.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами,мисля че когато стане пълнолетна,по-точно след 18 години е по-добре да го прави,защото ако го направи на по-малка възраст,не дай си Боже,ще има притеснения "Оф,оф,оф,дали съм бременна" и други,а като е над 18,поне без родителски подпис ще може да направи аборт,аз така мисля,де![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Дам. На 30, примерно. Или няма да е достатъчно късно?Първоначално написано от bitch97
Трябва да си 'баси безмозъчната курва да почнеш да се ебеш на 30.. От 40 на горе иначе ще отидеш в Ада.Първоначално написано от PinkPan7her
Никой не умира девствен, животът пр**бава всички!
Първоначално написано от lamer4e7o
![]()
![]()
Много я обичам тая мисъл... верна си е!
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Луда ли сиПървоначално написано от PinkPan7her
преди менопаузата никакъв секс не трябва да има
Няма някаква възраст, на която внезапно те връхлита висшето прозрение и от "не зная колко дупки имам" ставаш дипломиран сексолог. Трябва да се започне, когато момичето й се иска и има достатъчно ъкъл и сексуална култура. Виждал съм 14 годишни с много по-точни разбирания, отколкото някои 20+ годишни, при това нито едните нито другите са единици или изключения
Стига момичето да има наистина добра сексуална култура няма голямо значение от годините. Е не казвам, да започнат да правят секс още от 12 годишни, но да речем 15-16-17, е приемлива възраст за начало на полов живот.
*сън*
След 17-18.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
18+ ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от marilyn
И не смятам,че момичето трябва да е навършило 18,за да го направи,стига да е с правилния човек. Аз бях малка,когато го направих, но вече 5 години съм още с това момче и не съжалявам за това.
Според мен на 15 е нормално.Но всеки отговаря за себе си.Когато си готова тогава.
![]()