.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да й го кажа?!

Значи аз съм момче на 16-17 г. и съм ужасно срамежлив...незнам просто ми в кръвта...сам не се понасям.. :@
    Та да карам направо.. Тя е 1 година по-малка от мен, знаем се отдавна...първо смятах че сме само приятели, докато последно време..става по-сериозно..започнах да я харесвам...Постоянно мисля за нея...като я видя ми става много по-сигурно и настроението ми се оправя, ако е имало нещо отрицателно за него преди това...
    А й смятам че и тя ме харесва..
    Въпросът ми е.. как да и го кажа??? Как да и кажа че я харесвам..предложете нещо, моля ви..
    Дайте нещо..поне някъкав начин да и намекна за това..незнам просто при мен срамът е прекалено голям..
    Благодаря предварително. :oops:

според мен дори ще е по-добре ако и го покажеш- прави и намеци, комплименти, обръщай и повече внимание ... пък ако държиш да и го кажеш по-добре давай направо и не го мисли толкова - думите ще си дойдат на момента

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    подари й нещо което харесва

Щом я харесваш толкова много че чак пишеш по сайтове преодолей срама и и го кажи директно бе
    David Guetta - Little Bad Girl

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Още не ти е дошло времето,щом те е срам за такива работи.Сядай,учи като пораснеш и разбереш че няма нищо срамно да признаеш на едно момиче,че я харесваш,може би ще си намериш жена.

Мега фен
    ^стига ,бе ,познавам супер свестни и доста по-зрели от голяма част от обкръжението ми хора ,които даже ги е срам в магазина да влязат да си купят бельо ... направо смях ,та се късам. Агорафобията е забавно нещо ,особено на чужд гръб. Пък и нещо ме съмнява и ти първото момиче ,което си харесал ,да си докопал за 5 секунди с увереност на приморски гларус (.....трябва да се наспя ,почнах да пиша глупости ).

Авторе ,ако има конкретна причина да те е срам - стягай се и оправяй нещата. Ако е просто ей-така - ъмм...почни да се напиваш чат-пат...мисля си ,че ще помогне

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Идеята беше такава-докато сам не осъзнае че няма нищо срамно да сваля момиче,няма кой да му помогне или да я свали.Ок,примерно ще успее някак да и намекне че я харесва и какво?Идва мреме за първата целувка и кой ще му държи ръчичката,като се изчерви като домат?

Аз илчно не виждам нищо срамно,но както казах още не му е дошло времето да мисли за момичета.

Мега фен
    Забелязал съм ,че при такива хора срама произтича не от самите им действия ,а от нещо друго. Не мога да кажа какво е ,но предполагам е нещо общо с някакъв недостатък ,които са си набили ,че имат.
    Мен примерно ми беше много сдухващо веднъж след тренировка като се прибирах целия в кал и нямаше жив човек по улицата ,дето да не ме гледа като изтипосан. Сега би ми било смешно ,ама тогава направо не можех да мисля от притеснение. Ако му е нещо такова - кофти ,кофти ....

много плямпане и обяснения предразполагат към фейл.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    ^е че то без фейл за къде ? ;p Иначе не е интересно

то и фейловете са положителни понякога, доста отрезвяващо действие могат да имат. сигурно ще е весело да му чета после QQ темата, ама нали не целим фейл в случая. ама то като гледам май така и така към фейл отива
    REGGAE BOOM <3

ebasi zadalbo4enata tema :d

Цитирай Първоначално написано от tanqkirowa
    Щом я харесваш толкова много че чак пишеш по сайтове преодолей срама и и го кажи директно бе

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Цитирай Първоначално написано от st3finka
    Цитирай Първоначално написано от tanqkirowa
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом те е срам и не си сигурен какво чувства към теб,не й казвай нищо.Пробвай с намеци.Прави й комплименти,казвай й,колко ти е приятно в компанията й.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Като си преодолееш срама, тогава ми обяснявай, че харесваш момиче.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

^ badass
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Щом те е срам и не си сигурен какво чувства към теб,не й казвай нищо.Пробвай с намеци.Прави й комплименти,казвай й,колко ти е приятно в компанията й.
    +1
    Давай го по-умерено и с течение на времето ще ти се получат нещата

На този свят има трима мъже, които винаги са готови да те подкрепят в труден момент: това са Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!

Благодаря на всички за мненията им..
    А за тези който се изхвърлиха извън темата, да ги няма. :(

Голям фен Аватара на alice13
    подари й букет цветя с едно писмо в което описваш чуствата си ;п

И аз бях така първоначално. Беше ме срам и то много разбрах,че едно момиче ме харесва и си викам "Срам ме е ,но пък няма да свърши света ,като и призная ,че я харесвам". Предложих и на живо, ти можеш и по скайпа да и предложиш обаче не е същото. Повярвай ми беше ме срам , а момичето срещу мен още повече. Ако толкова не ти стиска предлагаш по скайпа. Пишеш съобщението и да не ти пука. Успех !
    Teardrop

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Като си преодолееш срама, тогава ми обяснявай, че харесваш момиче.
    Ти пък като си харесаш някой и веднага отиваш при него и за тва... и не те е срам от нищо... ;]

по темата: Прави и намеци, покани я на по кафенце уж като приятели ( знаем, че те е срам) ама ако не преодолееш срама, няма кво да направиш
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    много плямпане и обяснения предразполагат към фейл.
    Затова дай с действия - по-сигурно е... не, чакай, ако е същата като теб, ще четем скоро някоя друга тема "Той харесва ли ме?"...
    Невър майнд.
    Дай с действия, пък ако толкова държиш да кажеш проклетите думи, й кажи "Харесваш ми." - супер небрежно, ей така по време на разговора, все едно за теб няма голямо значение.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Още не ти е дошло времето,щом те е срам за такива работи.Сядай,учи като пораснеш и разбереш че няма нищо срамно да признаеш на едно момиче,че я харесваш,може би ще си намериш жена.
    И аз така мисля

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Излизайте заедно,прекарвайте повече време заедно ,така хората се опознават.Кани я с теб ,в компания и само двамата.След като казваш ,че те харесва ,едва ли би отказла да излезе с теб на кафе и само двамата на разходка.Не е нужно да й изтърсиш Харесвам те ...когато си напълно сигурен ,че и двамата искате да сте заедно и сте на някакво хах как да кажа романтично място я целуни ,когато сте само двамата.От какво се срамуваш? Реално погледнато ,няма от какво !Страхуваш се ,да не бъдеш отхвърлен? щом има момичето интерес към теб,едва ли! бъди по-уверен в себе си успех!
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си