Здравейте,
Абе тука едно момче си дойде от испания и има една шапка която ми хареса ама той каза, че сам си я е правил,но не мога да разбера как. Тя е една обикновенна с такива пластмасови дупчици за проветряване или нещо такова,но отпред я напраскал с някакав спрей който като напраскаш и след 1 ден става на дунапрен и е нарисувал глафити,но не мога да разбера какав е този спрей аз го питах но той не знаел, ако някой има някякви идеи какво е това да пише.
![]()
Той не знае,а си я е правил ... Как очакваш тогава ние,които дори на снимка не сме я виждали,да знаем?!![]()
![]()
Не той знае какав е спрея, но не знае как се нарича на БГ, просто щото е от много год. в испания.И мислех, че някой може да знае.
а в Испания как се казва
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Даниел, защо да не го познавашПървоначално написано от millmii
![]()
Мисля че тя питаше за друго,не за името муПървоначално написано от pepo911
![]()
За друго![]()
![]()
Разбрахте се![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Ами като твоя приятел вземе рабере как я е правил тая шапка, вземе и на теб ти даде малко повече инфо, може пак да попиташ.![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Той мнгг добре знае как я е правил но не знае какав е спрея тоест какав е.Първоначално написано от malkasladka
![]()
Не може ли просто другия път като си идва в България да ти донесе такъв спрей и на теб, и той да ти помогне да си направиш и ти такава???
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ако знаеше дали щях да правя темаПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Е ако не знае как се казва спрея,как си го е купил бе ?!![]()
Май ти нещо не си разбрала от цялата работа...
Добре,като не знае как се казва,да ти купи и да прати по пощата...не мисля,че е сложно...или поне да го намери на картинка в нета да го видим........
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
the same shitПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Като не знае как се казва спрея как изобщо си го е взел и е направил въпросната шапка ?! Ти май не виждаш кво пишеш![]()
![]()
![]()