- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За косата ми ..
Мм.. искам да попитам как може да ми е права косата , и без да я изправям с преса. Защото съм чувала че има такива начини. Ако има значение нормалната ми коса е начупена.![]()
![]()
Щом ти е чуплива,няма лесно да стане права без преса.
Щтията гори повече косата от пресата.Първоначално написано от daq96
мерси за идеята , но аз искам колкото се може по малко да я горя.![]()
Пробвай да си вържеш косата на висока опашка и да навържеш ластици по цялата дължина един до другВеднъж така бях направила, а преди това си бях къдрила косата и доста се изправи, после съвсем малко преса ще ти трябва. А защо просто не се пробваш да я къдриш по начин, който ти харесва.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
С кръгла четка и сешоар също е вариант, но по-добре си избери прическа близка по естествената ти коса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
да това по-горе с четката и сешоара е доста добре идея .. ако искаш пък може да си купиш шампоан с изправящо действие и това е![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Всъщност, не съвсем, защото с ютията я гориш от едната страна, а с пресата я стискаш между двете плочи и я гориш и от двете страни...Първоначално написано от titinkaa
Иначе, има трайно изправяне, прави с в салони с разни химии. Лошото в случая е, че изправиш ли се така, няма къдрене, няма нищо, косата си остава права, а и доста се изтощава от химиите, с които я изправят.
моята е чуплива и просто си я връзвам на опашка като изсъхне след миене и така си изправям само около чупката от ластика пробвай
Аз си я издърпвам с четка/гребен и сешоар. Често стои добре първите няколко часа и после краищата ми пак 'щръкват'.![]()
blueberryyy: Напротив. Ютията гори доста повече от пресата. Не ми се обяснява сега защо. Но просто не е предназначено за коса,а за дрехи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Значи първо с ютия страшно много гори косата и не бих те посъветвала да я изправяш с ютия. Другото,което е вярно е,че пресата също гори косата,но защо не отидеш на трайно изправяне ? Имам 2 приятелки,които отидоха и едната за 50лв. другата за 70.в (зависи от дължината на косата) и вече 10-11 месеца косата е идеално права.Но трябва да знаеш,че е само за максимум една година
![]()
Това за ютията...честно казано в началото си помислих, че се ебавате. Както и да е. Има такива шампоани и маски за изправяне, но колко изправят и колко издържа ако въобще вършат нещо-незнам!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Мило момиче, няма трайно изправяне на коса. Щом ти е чуплива, изправяй се със сешоар и кръгла четка, както бяха написали по-горе, ползвала съм много продукти за изправяне, освен че утежняват и и зааглаждат косата, нищо друго не правят. Всичко много уврежда самият косъм, трябва просто да се примирим с косата си ( : Трайното, химическо изправяне, много вреди, и се наблюдава много цъфтене и косопад... по-добре чуплива от колкото без коса, или с коса като на метла. Използвай продукти, които са за твоята коса, поддържай здравина и блясък на косъма, тогава няма никакво значение, права ли си, чуплива ли си, къдрава ли си... Може и да си позволяваш да си я изправяш с преса, понякога когато много искаш да си непременно с права коса... Аз лично съм най-доволна с изправяне със сешоар, не става толкова изкуствено права косата, но и той вреди ( :
Имам една приятелка,която се изправяше с ютия.Косата и стана като метла и се наложи да се подстриже доста късо.Според мен ще е най-добре с четка и сешоар![]()
Ами всъщност се майтапех. За по-вредно нещо от това да се изправяш с ютия аз лично не знам.Първоначално написано от malkasladka
I'm beautiful in my way....