.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

За косата ми ..

Мм.. искам да попитам как може да ми е права косата , и без да я изправям с преса. Защото съм чувала че има такива начини. Ако има значение нормалната ми коса е начупена.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Щом ти е чуплива,няма лесно да стане права без преса.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    с ютия
    I'm beautiful in my way....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от daq96
    с ютия
    Щтията гори повече косата от пресата.

мерси за идеята , но аз искам колкото се може по малко да я горя.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Пробвай да си вържеш косата на висока опашка и да навържеш ластици по цялата дължина един до друг Веднъж така бях направила, а преди това си бях къдрила косата и доста се изправи, после съвсем малко преса ще ти трябва. А защо просто не се пробваш да я къдриш по начин, който ти харесва.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    С кръгла четка и сешоар също е вариант, но по-добре си избери прическа близка по естествената ти коса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

да това по-горе с четката и сешоара е доста добре идея .. ако искаш пък може да си купиш шампоан с изправящо действие и това е
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от daq96
    с ютия
    Щтията гори повече косата от пресата.
    Всъщност, не съвсем, защото с ютията я гориш от едната страна, а с пресата я стискаш между двете плочи и я гориш и от двете страни...
    Иначе, има трайно изправяне, прави с в салони с разни химии. Лошото в случая е, че изправиш ли се така, няма къдрене, няма нищо, косата си остава права, а и доста се изтощава от химиите, с които я изправят.

моята е чуплива и просто си я връзвам на опашка като изсъхне след миене и така си изправям само около чупката от ластика пробвай

Благодаря на всички !

Аз съм чувала за ютия но не бих го направила..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Аз си я издърпвам с четка/гребен и сешоар. Често стои добре първите няколко часа и после краищата ми пак 'щръкват'.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    blueberryyy: Напротив. Ютията гори доста повече от пресата. Не ми се обяснява сега защо. Но просто не е предназначено за коса,а за дрехи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Значи първо с ютия страшно много гори косата и не бих те посъветвала да я изправяш с ютия. Другото,което е вярно е,че пресата също гори косата,но защо не отидеш на трайно изправяне ? Имам 2 приятелки,които отидоха и едната за 50лв. другата за 70.в (зависи от дължината на косата) и вече 10-11 месеца косата е идеално права. Но трябва да знаеш,че е само за максимум една година

Голям фен
    Това за ютията...честно казано в началото си помислих, че се ебавате. Както и да е. Има такива шампоани и маски за изправяне, но колко изправят и колко издържа ако въобще вършат нещо-незнам!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мило момиче, няма трайно изправяне на коса. Щом ти е чуплива, изправяй се със сешоар и кръгла четка, както бяха написали по-горе, ползвала съм много продукти за изправяне, освен че утежняват и и зааглаждат косата, нищо друго не правят. Всичко много уврежда самият косъм, трябва просто да се примирим с косата си ( : Трайното, химическо изправяне, много вреди, и се наблюдава много цъфтене и косопад... по-добре чуплива от колкото без коса, или с коса като на метла. Използвай продукти, които са за твоята коса, поддържай здравина и блясък на косъма, тогава няма никакво значение, права ли си, чуплива ли си, къдрава ли си... Може и да си позволяваш да си я изправяш с преса, понякога когато много искаш да си непременно с права коса... Аз лично съм най-доволна с изправяне със сешоар, не става толкова изкуствено права косата, но и той вреди ( :

Имам една приятелка,която се изправяше с ютия.Косата и стана като метла и се наложи да се подстриже доста късо.Според мен ще е най-добре с четка и сешоар

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Това за ютията...честно казано в началото си помислих, че се ебавате.
    Ами всъщност се майтапех. За по-вредно нещо от това да се изправяш с ютия аз лично не знам.
    I'm beautiful in my way....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си