.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: трева

Повече от фен

трева

здравейте вчера разбрах че брат ми който е на 26г си взима трева леля ми каза и аз се направих че зная смисъл аз само бях чувала обаче е вярно и сега мама не е в България и не зная тя дали знае за бати да и кажа ли или по добре да си мълча той не е някаф наркоман просто пуши трева и не всеки ден

от тревата се почва....
    кажи на майка си или на който смяташ за най-правилно , но задължително говори с някой
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Не подкрепям принципно пушенето на квото и да е, но брат ти е на 26, мислиш ли, че майка ти може да направи нещо по въпроса? Все пак той е голям мъж, може да прецени сам дали това е добре за него или не...
    Според мен ако й кажеш, само ще се изплаши, че брат ти е ебаси наркомана и ще почне да се притеснява и тн. и тн. Нали знаеш "Мамо, татко, не ви лъжа за мое добро, а за ваше..."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    ама той още от малък взима и не редовно смисъл от 16-17годишен някъде май и нищо няма за сега и заради това си мисля че може да се контролира какво ще кажете

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Като казваш "взима", все едно го инжектира венозно...
    Не казвай на майка си, брат ти е достатъчно голям, за да си преценя сам на къде да върви живота му.

Повече от фен
    еми пуши не зная защо го написах взима и аз мислех да не казвам обаче реших да се посъветвам с вас

Град
    EliLand
    пробвай и ти...ще ти стане по-хубаво : D
    I try to stay awake and remember my name.
    But everybody's changing and I don't feel the same

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Брат ти е достатъчно голям, за да си преценява сам и за да не може майка ви да окаже някакъв контрол над него. Не й казвай.

А това "от тревата се почва" са глупости.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    EliLand
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Брат ти е достатъчно голям, за да си преценява сам и за да не може майка ви да окаже някакъв контрол над него. Не й казвай.

А това "от тревата се почва" са глупости.
    това това това последното и аз съм на същото мнение
    I try to stay awake and remember my name.
    But everybody's changing and I don't feel the same

Повече от фен
    еми добре няма да и казвам пък и той ак разбере че съм казала нещо дори и да знае мама ще ме обеси бати ние не си говорим толкова мнгоо някои път и здрасти не с казваме

Караш ме да пиша сумати време как тревата е къде къде по безвредна от цигарите.
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Не виждам какъв е проблема в месеца 1 или 2 пъти да отпусне.. Ако е всеки ден и постоянно мисли за това, тогава вече е проблем. Пък и е на 26 има си глава на раменете и знае какво прави.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тревата е много по-добре от цигарите и алкохола, стига да не е друсана с боклуци.

Целият цирк е заради невежеството на възрастните и липсата на икономически интерес за легализиране на тревата.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Като казваш "взима", все едно го инжектира венозно...
    Не казвай на майка си, брат ти е достатъчно голям, за да си преценя сам на къде да върви живота му.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Тревата е много по-добре от цигарите и алкохола, стига да не е друсана с боклуци.

Целият цирк е заради невежеството на възрастните и липсата на икономически интерес за легализиране на тревата.
    Съгласна съм.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Пълнолетен е , сам решава какво да прави , не можеш да направиш нищо по въпроса

Цитирай Първоначално написано от umri

+1
    'Cause in the end they'll judge me anyways , so WHATEVER

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си