.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София

Романтична обстановка - свещи във вана

Не знам дали темата е за тоя раздел, но не намерих подходящ, а и нали е свързано с романтика и любов пускам я тука.
    В началото на следващият месец ще ходя на романтична почивка с приятелят ми в хотел,, в който, в банята има вана ( и преди сме били там и затова съм толкова сигурна ). Имам идея след като я напълня, направя пяна и тн. да пусна вътре някакви ароматни свещи ( да, четох статията колко са вредни, но пък точно докато я четях ми дойде тая луда и щурава идея ), но не знам как да стане тая работа без да се обърнат, да изгорят някого и тн. неприятни ситуации. Някой правил ли го е или има ли някакви идеи как аджеба да стане. Мислех си и за листа от рози ама тея рози и тея 500 километра път ... по скоро някакви изкуствени листенца от рози знам ли ....
    Така, че давайте идеи споделяйте опит и тн. Отворена съм за всякакви предложения
    пс открих в нас ето тези 2 малки стъклени свещничета:
    http://store.picbg.net/pubpic/F6/7D/...a31ee2f67d.JPG
    ако евентуално биха могли да ми свършат и те някаква работа.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Просто ще наредиш повече, но не по ръба на ваната, а из цялата баня на различни места. Иначе има всякакви глезотийки за вана, виж в по-големите магазини.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Ъъ, ти искаш свещите да плуват във ваната? Това може само по филмите да стане.

Според мен ги нареди из цялата баня - 5-6 от малките (дето са кръгли) ще свършат работа. Можеш да ги вземеш ванилови/кокосови или нещо такова и да намериш соли за вана със същия мирис.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    По ръба и аз го изключвам. Ще вземе да се изгори някой да я бутне вътре, абе не ми се рискува.
    Сега проверих запасите в нас ( по скоро моите запаси ):
    3 червени силно ароматни ( малина май се води аромата )
    2 оранжеви силно ароматни ( портокал май или мандарина нещо от сорта )
    1 лилава и една оранжева много слабо ароматни
    А какви магазини имаш в предвид по точно?
    PinkPan7her нещо такова си представях и аз, ама сега като се замисля нема как да стане, пък и бая рискове крие ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А сигурна ли си, че и двамата ще се поберете във ваната? Казвам го, защото моя мъж примерно е огромен и аз колкото и да съм мъничка, трябва да е някаква тройна вана, че да има място и за мен.
    Иначе свещите не ги мисли толкова, ти като си пред него без дрехи, едва ли ще им обръща такова внимание.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Предният път се побрахме горе долу, въпреки, че май краката ми бяха върху неговите доколкото си спомням
    Иначе си права за това, че свещите ще са последното нещо което ще привлече вниманието му

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    По-добре да са някакви по-малко ароматни свещите,а не да са някакви силни и да се натрапват.

Силата на любовта ще пребори всичко и свещите ще могат да се задържат над водата...

Мега фен
    Град
    <3
    Че не можеш да се топнеш и без свещи, ама айде сега...глезотии
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако ваната е малка забрави за романтичния момент.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Малка не бих казала, стандартна за един човек ( не че не можем се поберем и двамата ). За свещите реших да са пръснати из банята, а във самата вана ще сложа листенца от рози, само че изкуствени. И тук пак стигам до въпроса от къде да си купя такива? Ако някой знае да казва. Града е Варна.

Голям фен Аватара на Done
    има свещи за вана

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не искам да си натрапвам мнението, но според мен идеята е доста банална и изтъркана. Един бивш го беше направил веднъж същото и после чистихме восък от умивалника.

За листенцата от рози, би следвало да има в някой индийски магазин. Или просто в някой цветарски магазин сред изкуствените цветя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

На мен не ми е ясна обаче каква е идеята момиче да прави романтична вана и уикенд на мъж...
    Просто не го разбирам. Не се заяждам.Просто ще ми е интересно някой да ми обясни.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сложи ги по-далеч от ваната, защото от разплискващата се вода ще изгаснат, а и някой може неволно да стъпи в някоя от тях. Сложи свещи по огледалото, може върху тоалетната, по земята , но в противоположния край на стаята. за да има обаче максимално хубав ефект най-добре е да са повече и да бъдете на загасена лампа или поне на приглушена светлина.
    Няма нужда да са ароматни - от аромата на сапуна във ваната едва ли ще ги усетите много. Ако все пак държиш на ароматни - препоръчвам ти да вземеш една на Глейд ( скъпички са, обаче поне имат ефект, за разлика от евтините ) и останалите свещи да са обикновени. Ако бутнеш в стаята 3-4 ароматни свещи ( на Глейд ) направо ще се издушите.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Josefinne благодаря ти много! Не се бях сетила за това със изгасената лампа и светлината да идва само от свещите
    Done би ли ми дал малко повече информация за тези свещи за вана ( не намерих в нета ) и евентуално да ме ориентираш в цените и къде да ги търся.
    LambOfGod знам, че обикновено мъжа трябва да прави тези неща, но какво лошо има в това аз да направя изненада на човека който обичам?

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Done би ли ми дал малко повече информация за тези свещи за вана ( не намерих в нета ) и евентуално да ме ориентираш в цените и къде да ги търся.
    лошото е, че в БГ нямам идея къде се продават.. не знам дали има "свещарски магазин". Моите ги бях купувал от Ирландия.
    нещо подобно бяха :
    само че не във форма на чиния а на листо от водна лилия.
    Като се прибера в къщи ще потърся из нета дали има подобни в България.

Edit : ето първия резултат от гуугъл за " плаващи свещи за вана" : http://www.casyopea.com/index.php?m=...ory=246&pc=195

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Мерси много за линка!

ем тва с листенцата го пробвахме на легло и после целите бяхме в листенца .. буквално ЦЕЛИТЕ така че хора махайте листата преди да правите нещо
    smileee

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Просто ще наредиш повече, но не по ръба на ваната, а из цялата баня на различни места. Иначе има всякакви глезотийки за вана, виж в по-големите магазини.
    +

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Значи за свещите за вана виж в DM магазина, точно зад съда. Почти съм сигурна, че там има такива.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    За моя град Варна ми говориш нали?
    Иначе тоя ДМ магазине не го знам, но може а навия някое приятелка да идеме до там

Aко пуснеш свещи във ваната, ще угаснат

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Принципно да, освен ако не са в по голям от тях свещник, да има въздух, които да ги задържи на повърхността или ако не са специални за вана.

Голям фен
    1 браво за изненадата която ще му правиш ! свещите може да ги подредиш на маса или шкаф ,под формата на сърце или 1-вите буквички от имената ви!ако намериш и такива за водата ще е наистина яко !може да ги махнеш когато се потопите във ваната ,за да не се изгорите . може да му напр масаж след ваната с ароматни масла или да му завържеш очите и да храниш с различни вкусотийки ,които трябва да познава и разбира се ,ако познае ще има награда(под формата на целувка ,смучка и др.
    love is gone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си