.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Съвети...

Съвети...

Една приятелка ще идва на гости на една нейна братовчедка и си е казала,че аз ще съм и първият.Всичко е уредено,просто не съм го правил с девствени момичета...Мн неща съм изчел по форуми и все още не знам как да подходя...С пръсти ли да си служа или да се опитам да го вкарам,не знам...

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Преди да го вкараш и направи малко френска и/или с пръсти преди това. Успех.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Преди да го вкараш и направи малко френска и/или с пръсти преди това. Успех.

Град
    Пловдив
    Нека да има повече френска, за да се възбуди максимално,ако трябва вземете лубрикант, за да намалите болката. При мен приятелят ми 1 път пробваше с пръсти,но много ме болеше,и аз му казах направо да ми го слага (не намерих друг израз :Д) и тогава не ме болеше чак толкова.

Голям фен Аватара на xinfamous
    дай първо пръсти да видиш за кво става въпрос,и като разшириш малко давай смело! да знаеш че вътре е на практика като мембрана с малка дупчица която трябва да разшириш
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ръгай смело, к'во ти пука. Нали се е прецакала да ти пусне, сега трябва да си плати за грешката

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Плюй на kyра и със спортна злоба!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Колко сте груби обаче.. бъди внимателен, тъй като за едно момиче първият път е болезнено. Има някой, които не усещат почти никаква болка и други, които адски много ги боли и кървят като заклани.. така че сам прецени, но най-важното е да бъдеш внимателен!
    Успех!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Е, пич, защо си се панирал, подхождай както с всички останали, само бъди по-нежен и внимателен. НЕ ти орепоръчвам да бърникаш по нея и да пробваш някакви нестандартни методи. Бту какво е това уреждане бе?!?!

аве човек ръгаш здраво тресеш и готово бе аз ли да та уча.

1) както казаха по-горе колегите с френска (ако не знаеш какво е френска потърси в гогела)
    2) ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ,за да няма още една тема "БРЕМЕННА ЛИ Е ПОМОЩ???"
    3)Когато вече е много мокра отдолу го вкарай ЛЕКО И БАВНО..
    Това еобщо взето,приятно изкарване и дано няма гафове
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

anonymous708973
    Guest
    "Мн неща бил чел" - поне не лъжи, че ставаш смешен, щото веднага мога да ти намеря поне 3 теми, в които всички са писали едно и също и ако си го прочел, нямаше да питаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си