.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Сутрешна хрема + кихане.

От известно време насам всяка сутрин щом се събудя имам хрема ( за няколко часа) , 3-4 пъти кихам. Това се повтаря всяка сутрин. Няколко часа след сън всичко изчезва.

Някой да има подобни проблеми?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ха, познато чувство, което ме мъчеше преди и мен.

На мен ми намериха алергия отдавна. Върви най-добре на лекар, защото мисля че тук няма как да ти помогнем. Аз имам подобна алергия и дори от една седмица насам отново и аз кихам така сутрин, но преди беше гадно… Поне по 20 пъти кихах.

Град
    California.*
    Алергия или си болна !
    “Never sneak up on a vampire.”

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    И аз съм така понякога ( даже и в момента ) при мен и късно вечер преди да легна също се е случвало. В моя случай е алергия, но при теб не знам.
    Помага ми Спрей за нос с морска вода Мукоплант ( не правя реклама, просто казвам какво могло да помогне на момичето ) към 5 лева някъде е цената му ( поне в един сайт така пишеше ).

Град
    Някъде там
    Най-добре върви на лекар както те посъветвах, той най-добре ще прецени какво ти има.

:)

И аз така предполагам , че е алергия от нещо. Да , естествено , че ще се ходи на лекар . Исках да чуя различни мнения и съвети по въпроса.
    Знаех точно какво искам, но изведнъж бях ужасена от това да го получа...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Сенна хрема. Алергия е. Аз го имам от малка. Винаги когато се събудя от сън, независимо дали сутрин или от следобеден сън, кихам като побъркана и се разкарвам по 2 часа със салфетките, за да си духам носа.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Сенна хрема. Алергия е. Аз го имам от малка. Винаги когато се събудя от сън, независимо дали сутрин или от следобеден сън, кихам като побъркана и се разкарвам по 2 часа със салфетките, за да си духам носа.
    Абсолютно същата работата и при мен Само дето и аз не знам от какво е като аторката на темата

:)

Добре , но за това нещо няма ли лечение? Четох , че няма точно определено лекарство за това , но от своя страна води до усложнения.

Цитат: ''Това може да предизвика конюктивити, възпаления, хроничен синузит, бронхити и астми, тъй като секрета се разпространява и в долните дихателни пътища."
    Знаех точно какво искам, но изведнъж бях ужасена от това да го получа...

Град
    Някъде там
    Отиди на лекар, той ще ти каже от какво си алергична, ако наистина си… И зависи от алергията. Моята се оказа доста сложна.

Аз понеже нямам алергия си знам, че като кихна 5 пъти последователно или в рамките на 1 ден ще се разболявам и взимам Умкалор превантивно. Поне не е няква химия, а си е растителен продукт, все едно съм изпил един чай, ама по-мощен и обикновено се пресичам и не се стига до усложнения.
    За Мукопланта и аз съм го ползвал, съгласен съм, че е наистина много ефикасен, дори ако не се лъжа имат вариант специално против алергии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си