- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли начин?
При изкаряне на слънце (вече изгорях за жалост и то мноого зле), да н е се обеля? Смисъл някакви кремчета, мехлемчета, знам ли?
След 10-тина дни ще съм на сватба и роклята ми е изрязана и ако се обеля по гърба и лицето (там най-много съм червена) няма да е много хубава гледка.![]()
И все пак ако се случи, някакъв вариант за прикриване освен фдт и нещо за по-бързичко 'премахване' на тея петна?![]()
Мисля че не е задължително след като си изгоряла,да се обелиш,то зависи от самата ти кожа и от това колко си изгоряла.Обаче за кремчета нз..
Ми хубаво беше точно след като си изгоряла да сложиш кисело мляко там или крем нивеа![]()
Не съм чувала за такива кремчета или начини за прикриване.
Все пак успех с търсенето.
П.С: Не ти препоръчвам да го прикриваш с фон дьо тени и тем подобни глупости. Най-добре е да се посъветваш с дерматолог.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А става ли и сега или е късно?
Вчера следобяд изгорях, но вечерта направо се прибрах, взех си душ и съвсем съм изключила..![]()
Намажи се с някакър хидратиращ лосион. Ако пък започнеш да се белиш вземи и се изтаркай с едно сапарче и край!![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Няма начин, но силно хидтратиращите кремове ще ти помогнат да обелиш по-бързо и по-малко. Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мдам, действа страхотно. Всичките ми приятели, включително и аз бяхме изгоряли веднъж и само аз се намазах с него и единствено аз не се обелих после!Първоначално написано от jakkiee
![]()
Фенистил гел - 7-8-9 лв е и е за изгаряния, сърбежи и всякакви кожни проблеми...![]()
А колко струва този пантенол![]()
значи аз се мажа с ракия ако съм изгоряла след плаж и чак след час се къпя , или по-често с кисело мляко , апък оня ден се намазах с едно мазило ама му забравих името![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
и аз съм чувала мноого добри отзиви за Пантенол.![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Аз след всяко излагане на слънце се мажа с Пантенол Гел, много е приятно на кожата, има охлаждащо действие..... След 6-7 часово печене и зверско изгаряне, слагам един път и съм като нова![]()
Истинско бижууу! А си го купувах от Кауфланд за лев и нещо!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
хм, зарибихте ме с този пантенол, утре ще потърся
но освен в кауфланд някъде другаде? От малък град съм и се чудех дали мога да го открия по аптеките или в някоя парфюмерия?
Мерси за отговорите.![]()
И мен това ме осъмни, на такава ниска цена..![]()
Това е "лекарство". Смисъл не е просто някакво си лосионче, а си е предназначено точно за изгаряния и за след слънце, за това се продава в аптеките!![]()
На моя пише "БГ пантенол за след плаж" и е прозвеждано за Кауфланд, за това е толкова евтино, но съм СИГУРНА че и в аптеките ще има, просто на друга фирма![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Много хидратиране! Лосиони за след слънце и други хидратиращи. Ако трябва, мажи се по 5 пъти на ден, не оставяй кожата си суха. То се усеща, като е изгоряла и има нужда от хидратация, става опъната и суха... Другото, което е важно, да хидратираш и отвътре - пий много течности, наблегни на водата, не на Coca Cola или други подобно, вода! Успех!)
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Никаква си кока кола.
Всичко, което е за пиене освен водата дехидратира организма!