.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: проблем

проблем

На 17 години съм преди около месец с приятеля ми правихме секс. Всичко беше добре, беше с презерватив не е свършвал в мен и презерватива не се е късал, но сега ми закъснява с 2 дена,а попринцип ми е винаги редовен. Знам,че може да е от всичко и че няма как да е станало нещо, но пак се притеснявам. Страх ме е и тест да си направя.

Guest
    е страх нестрах ние не сме онлайн тест за бременност

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. в такъв случай ние как можем да ти помогнем?

Повече от фен Аватара на autumn666
    Е ние как да ти помогнем? Щом презерватива не се е късал и всичко си е било наред, едва ли си бременна. Както ти самата каза, закъснението може да е от всичко, и на мен ми закъснява, но предполагам, че е заради жегите. Все пак ако си толкова притеснена, преодолей страха си и си направи тест за бременност. Ние няма как да ти помогнем.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    За два дни не виждам защо може да се притесняваш. Не съм момиче и пак знам, че цикъла НИКОГА не е напълно постоянен и може да се влияе от хиляди неща..

Според мен е рано да се хвърляш на тестове, но ако чак толкова се стресираш прави един и се кротни.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    оо при закъснение един тест никога не е излишен

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Закъснението на менструацията в случая е нормално ,ако си правила секс за пръв път.А и дори да не е така,закъснението може да се дължи на редица други причини.При положение,че успешно сте ползвали контрацептив ,няма налична бременност.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. в такъв случай ние как можем да ти помогнем?
    Moже да платим аборта :д
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

За два дни нищо не може да ти има, изчакай още малко, до около семица е нормално да ти се разминава. И моля ви, спрете да се филмирате, че сте бременни всеки път, когато правите секс.

Споко жено ще се оправиш! Всички се оправят.

Щом не е имало гафове с капута (и сте го правили само с капут), значи всичко е наред и няма от какво да се притесняваш.Може и от жегата да е,мойе и от притеснение....
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Може да ти закъснява от всичко, климат, притеснение, настинка и тн и тн. Споки.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си