- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстяние
Защото не всички го искат. Не казвам, че не може да се разпадне такава връзка, че то дори и тези от един град пак се разпадат. Но всички си казват от разстоянието е. А не от нещо друго. И това общо отсичане малко дразни такива хора като мен.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Всъщност си права, но когато си започнал връзка 1 седмица преди да се разделите за дългго без да се виждате??? Тогава вече може разстоянието да повлияе. Това е мнението ми. И както каза... и двамата трябва да са много силни, за да продължат.Първоначално написано от marin4itu
Ам, това е много специфична връзка. Проблема е, че е зависеща основно от обстоятелства - т.е. разстояние, разходи за път(ако е по-далече). Досега съм имала две такива и то сериозни. Първата бе на 140 км, а втората на 1400км. хД Но хубавото е, че така чувствата се поставят на едно стабилно изпитание. Тоест трябва наистина да обичаш партньора ти, защото, повярвайте, трудно е.
Не е важно да си по-добър от другия, а по-добър от вчера.
Може !! Зависи до къде е готов да стигне човек за любовта.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"