.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Защото не всички го искат. Не казвам, че не може да се разпадне такава връзка, че то дори и тези от един град пак се разпадат. Но всички си казват от разстоянието е. А не от нещо друго. И това общо отсичане малко дразни такива хора като мен.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Защото не всички го искат. Не казвам, че не може да се разпадне такава връзка, че то дори и тези от един град пак се разпадат. Но всички си казват от разстоянието е. А не от нещо друго. И това общо отсичане малко дразни такива хора като мен.
    Всъщност си права, но когато си започнал връзка 1 седмица преди да се разделите за дългго без да се виждате??? Тогава вече може разстоянието да повлияе. Това е мнението ми. И както каза... и двамата трябва да са много силни, за да продължат.

Много трудно може да съществува такава връзка, аз съм против

Ам, това е много специфична връзка. Проблема е, че е зависеща основно от обстоятелства - т.е. разстояние, разходи за път(ако е по-далече). Досега съм имала две такива и то сериозни. Първата бе на 140 км, а втората на 1400км. хД Но хубавото е, че така чувствата се поставят на едно стабилно изпитание. Тоест трябва наистина да обичаш партньора ти, защото, повярвайте, трудно е.
    Не е важно да си по-добър от другия, а по-добър от вчера.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Може !! Зависи до къде е готов да стигне човек за любовта.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Според мен може да просъществува, но за кратко. Не ми се вярва да издържи 3 години примерно. Мое мнение
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си