- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- чувствам се пълна............
Мии, аз не съм ДЕБЕЛА (никой не ми го казва или намеква и тн).. просто съм отпусната така да кажа .. искам да се стегна и дори малко да отслабна защото сега ще съм 8 клас (с нови ученици-както се подразбира) .. давайте съвети.
Ако сте като мен или сте били и вече не сте .. кажете как става .. споделете. Знам, че това се постига с тренировки, но кажете някои, които наистина има смисъл да ги правя-ДЕЙСТВАТ. Благодаря предварително
И не ме критикувайте, просто не знам какво да правя ;х
Грешен раздел.Помоли модератор да ти премести темата.
Преместена е.
ShtrudeL
Като всички момичета..
Плуване е най- добре
Спортувай. Намери нещо което ти доставя удоволствие и тренирай![]()
И не се подлъгвай по диети от списания или женски мълви. Тичането е добър вариант за тренировки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тичането също върши работа.
Първоначално написано от hamilcar
колко време трябва да тичам, за да има полза от това .. и колко пъти в седмицата ?
аре да не почваме пак!Първоначално написано от loca10
-----------------------------
късничко си се сетила, но и за 2 месеца може да се достигнат доволни резултати, стига да си сериозна.
ХРАНЕНЕТО Е НАЙ-ВАЖНО! Който казва, че диетите са глупаво нещо ... значи не диетите, а той е глупав.
Храненията ще са ти чести, но по-малко количество. Сега понеже не знам кви са ти мерките и какво ядеш в момента не мога да ти помонга по този въпрос.
Ако искаш да сваляш прави кардио тренировки (бягане, велометър, степерии т.н.).
Ако искаш стягане си прави кръгови тренировки (5-10 упражнения на един път след това почивка) ...
многоставните упражнения са най-добрите за този тип тренировка.
А мислиш ли да ходиш на зала или .. ? Да знам дали да пиша нататъка![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
емии то леко ме мързи ама .... :Д ако трябва ;д
еми то иска и поддържане, така че ако няма да си постоянна няма смисъл изобщо що да почваш ....................Първоначално написано от adichka3
пп: с мързел може да се качи мускулна маса, обаче мазнини не могат да се горят по тоя начин!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
ама аз кво ли не съм тренирала и нищо не става
Ем какво не си тренирала ?![]()
Почни с няква добра диета подобна на РБД и мини на ВМ-НВД , тичай по 20 мин на ден и всяка седмица качвай с по 10 мин продължителността.
тренирала си или си отчитала дейност само???Първоначално написано от adichka3
то не става с 5 минути физическа активност на ден и яко тъпчене през другото време
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
не че знам кво е РБД или ВМ-НБД ама ок :Д:Д ... аз пуша, такаче едва ли ще издържа 20 мин ;хПървоначално написано от DownloadVirus
http://www.bb-team.org/articles/914_...#axzz1REVfvfa6Първоначално написано от adichka3
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
http://www.bb-team.org/hrani
чети!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ем майни цигарата![]()
никъв шанс ;д .. иначе мерсии ;пПървоначално написано от DownloadVirus
Щом си богата![]()
Вместо да даваш Х пари за цигари ги даваш за качествена храна , защото съм 100% сигурен,че в момента нито имаш хранителен режим нито ядеш както трябва![]()
даже са нагъвам сладко ;д ... ама кво да направа като ми се яде ;х ;дПървоначално написано от DownloadVirus
Заменяш го![]()