- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- чувствам се пълна............
Тогава го карай така и до там ..
Аз свалих 15 килограма за около 2 месеца (и малко).
Преди бях отпуснат, но не прекалено. Сега съм клечка.
Прекалих.
Просто започнах работа в един магазин, където нямаше вкусна храна. Кроасани и вафлички не ме засищат, затова го карах на кисели млека и бисквити (които също не ме засищаха). Всичко което правех бе да пропускам обяда си 5 дни в седмицата (заменяйки го с нещо по-малко) и да карам колело на отиване и връщане (тоест малко по-малко от 2 часа на ден).
Един от най-лесните начини да контролираш храната си е като контролираш парите си. Просто когато излизаш си взимай пари които ще ти стигнат за толкова храна колкото си решила да изядеш.
Ако нямаш пари, няма как да си купиш повече, нали?
Спорта също е много важен. Движи се. Ако искаш някакви страхотни резултати, тогава разпитай останалите да ти препоръчат упражнения. Ако искаш обаче просто да се стегнеш малко, тогава няма значение как ще се движиш. Просто се движи.
Научи се да изпитваш удоволствие от движението, а не само умора. Да се запишеш на танци например е добър вариант, защото не само ще те раздвижат, но и най-вероятно ще са ти приятни.
Не,че това дето правиш е грешно,ама е абсолютно грешно![]()
Да караш на кисели млека и бисквитки ..
Пич...
Аз не го правех защото е вярно, или грешно.
Правех го защото обичам кисели млека и бисквити.
Вкусни са ми.
Точно за това говоря!
Ако бях започнал нормална диета, нямаше да издържа и седмица. Нямам мотивацията. Стане ли дума за мляко и бисквити вместо обяд...
Ням, ням, ням, ням!
Същото и за момичето.
Казвате й да прави коремни преси и други упражнения, но мислите ли че е достатъчно мотивирана за това?
Да се запише на танци, или каквото и да е, което би й било приятно, ще е много по-ефективно, защото ще го прави със желание.
Мотивираш се от резултатите,мислиш ли,че на нас ни е много приятно ако не си затисне някоя щанга от 100 кг и не може да направим нищо,ама не казваме няма дигам от лег ;;
Мотивация е това което е важно за теб.
На мен не ми пука чак толкова колко санта са ръцете ми, затова не се занимавам с лежанки. Има хора на които им пука - те се занимават.
Момичето само си каза. Не се смята за дебела, а просто за отпусната. Иска леко стягане, а не перфектно тяло.
Това звучи ли ти като мотивиран човек?
[quote="SomeRandomDude"]
На мен не ми пука чак толкова колко санта са ръцете ми, затова не се занимавам с лежанки. Има хора на които им пука - те се занимават.
[/quote
ЪЪЪ...лежанките са главно за гърди...![]()
Кво общо има лежанката и въобще упражненията с това колко см ти е бицепса ?![]()
Явно нищо.
Просто сгреших.
Не ходя по фитнес клубове и не знам кое упражнение какво развива.
Все едно. Темата е за колоездене, така че да не се отклоняваме от нея.
Това с лежанката беше просто пример, макар и сгрешен. Основната ми идея бе че мотивацията не винаги се крие в резултата. Всичко зависи от това какво всъщност иска трениращия.
Ако не можеш да имаш мотивация следвайки крайната цел , не знам![]()
Всичко е въпрос на желания.
Аз желая съвсем други неща. Мускулестото тяло е доооста назад в списъка и съответно - не е кой знае каква мотивация за сериозно трениране. Просто е.
С други думи - ако ми пукаше повече за това колко голяма е ръката ми, то аз щях да имам по-голяма ръка. Като не ми пука особено обаче, ръката ми си остава 30 санта. Нормално, нали?
Пак не ме разбра,ама както и да е![]()
Как очакваш да те разбера само от 1 ред. Изкажи си мисълта и (може би) ще разбера.
къв авторката на темата: имаш цел, но желание никво!
така няма да постигнеш НИЩО!
спорта изисква да се лишиш от много неща, но си струва!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Хиляди пъти ти казах,че целта е важна,а ти говориш,че не те интересувало колко см ти е бицепса и колко вдигаш от лег (в крайна сметка си създавам и впечатление,че си се вманиачил,но се опитваш да го прикриеш!) Много пъти за да постигнеш дадената цел се искат лишения:Първоначално написано от SomeRandomDude
В този случай иска да отслабне (целта) , но лишенията които не може да си позволи:
-да спре цигарите
-да тича
-да ходи на фитнес
Еми няма шанс ..Да стои вкъщи да нагъва здраво джънк и да чака на 30 дето ще е със свръхнаднорменно тегло,ще минава през вратата встрани и ще се чуди по кви лекари да ходи и кви диети да прави![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
ееееееееее чак толкова дебела няма да стана :ДДД
само е толковаПървоначално написано от adichka3
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
ааааааааа сега съм е така http://prikachi.com/images/905/3593905X.jpg краката са ми дебели .. искам там да отслабна
Ако си така не си дебела и може те опраим , го фор ит![]()
не не дебела съм .. искам да отслабна в краката .. ама с тва нагъване едва ли ;д
Ако си такава като на снимката със същите крака кво ще отслабвашВземи постни една реална снимка и най-важното спри да ядеш боклуци ,поне яж качествено!
Вземи постни една реална снимка .. мии мисля че тая е реална .. от морето ми е тая годинаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Колко кг / ръст / подкожни мазнини си ?
50 някъде там / 165 г/д ;д / не знам :ДПървоначално написано от DownloadVirus