- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- чувствам се пълна............
Доста слаба ..
искам още .. имам чувството че съм дебела коетоо не ми харесва ;дПървоначално написано от DownloadVirus
Аз имам чувството , че в момента съм напомпан , щото излизам от баня,ама не е така![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
ако си ти на снимките .. така е
Не ме разбра ама както и да е,искам да кажа , че трябва да качиш килограми , не да сваляш!
Първоначално написано от DownloadVirus
даааааа .. аз се чуда как да отслабна ти ми викаш да дебелея ;д
Нещо подобно![]()
Стой си така,все някога ще дойдеш и на нашият бряг![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gWfLb9rpg54Първоначално написано от adichka3
правиш упражнения за "стягане"с тях качваш мускулна маса, а не мазнини!!!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
но ако ме питаш за сегашното ти състояние ........ ми бих излезнал с тебе на мач по граплинг (борба до предаване)![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Е да докато се предаде с меча отгоре![]()
Ти... сериозно ли?
Осъзнаваш ли че е вредно да ставаш по-лека?
Не е просто вредно - опасно е! Много опасно!
Кво ти говоря - на куклите не ви пука за здраве.
Ето какво ще ти кажа.
1 - Не познавам нито 1 момче, което да си пада по анорексички. Сама се досети защо.
2 - Отслабвайки повече ще отслабнеш и като сила (енергия). Очаквай непрекъснати припадъци от жегата, виене на свят и такива.
3 - Вмомента си красива (на снимката която показа). Ако качиш някое друго килце, пак ще си останеш красива. Ако станеш кожа и кости ще изглеждаш така - http://www.icp-bg.com/images/anoreksia.jpg
Тогава вече няма да си красива.
Абе, мацката прави оня номер с пускането на снимка и оплакването, че е грозна (или дебела в случая), каквато откровено не е, но просто цели да събере малко комплименти.
Audio ergo sum
Еми май да![]()
тва че фейса не се вижда ме притеснява нещо :P :P
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
И мене , ама карай![]()
Това изчерпва темата...KЛЮЧ!!!Първоначално написано от gofeto917
Не знам дали някой го е казал в тази тема , мързи ме да прелиствам.![]()
Едно е да се чувстваш друго е да си дебела.. :P
Бягането е най-ефективно за отслабване, ако просто искаш да се стегнеш примерно - играй Тае Бо( има клипове в интернет). А за диетите, те са за хора, които искат за отслабнат с повече от 3-4 килограма. Достатъчно е да бягаш по 1 км на ден, даже и по-малко може, не спазвай диета, просто гледай да не ядеш боклуци(солети и разни такива), защото са от най-калоричните и се пълнее от тях. Яж от всичко, но по малко и на често(през 3 часа). Това е то.
A.D.I.D.A.S.
Отиди няколко пъти на комбинирана гимнастика на стадион Васил Левски и ще се оправиш![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако това на снимката си ти-не си дебела.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3