Здравейте.На 15 съм.Не съм много здрав ( не съм дебел ) ,но просто не съм здрав и също така съм нисък.Относно момичетата.Винаги ме харесват,характер всичко,но просто не се връзва,защото просто съм нисък..Също така имам коремЧе.Не обичам да ходя по плажове или да се събличам на морето заради това .Аз попринцип нося по широки фланелки и заради това ме мислят за слабичък ,но аз не съм толкова..За това искам някакви съвети как да се стегна и да стана по висок,много ама много ще съм благодарен.И да ми кажете по конкретни неща,не нещо от сорта запиши се на спорт..Щото аз много искам да тренирам някакво бойно изкуство,но съм от малък град и тук няма АБСОЛЮТНО никакво..Иначе исках бокс или нещо такова,но предполагам няма как.Имаше един от моето училище,който беше като мен горе долу и явно едно лято е решил да се стегне за училището,обаче като дойде беше някакъв супер огромен и изглеждаше супер ама супер зле
..Примерно Джейсън Стейтъм ,Том Круз,Даниел Крейг и т.н са си здрави ,но не са някакви огромни.Не знам изобщо дали ме разбрахте.На кратко искам да се стегна,да стана здрав и да стана малко по- висок , за няколко месеца,тоест докат почнем училище.
Искам да поясня за спортовете..
Значи плуване - мразя го.Знам ще ми кажете ,че е чудесен спорт,да супер е,но аз просто го мразя,освен това ми е много гадно докато съм във вода,просто не се чувствам комфортно..
Тренирам тенис на маса доста често,но от това едва ли мога да отслабна кой знае колко..
Относно Волейбол и Баскетбол ,които вероятно ще ми препоръчате за височината , ами не съм ги играл никога ,просто щото играя тенис и футбол и не познавам никой ,който да играе редовно,така че едва ли ще мога да се събирам с приятели да го играя..
Нов съм във форума и не следя тоя раздел,така че много се извинявам,ако се повтарям с още 1409138 теми,но ще е чудесно ако ми отговорите.Отворен съм за абсолютно всякакви предложения,защото мисля,че разбирате повече от мен.