- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зaщо повечето мъже са станали такива путки ?
Защо повечето мъже сте такива путки? Защо повечето мъже сте такива ревниви същества ,повече от момичетата
Защо не може да има само сексуална връзка без да очакваш някой да се влюби
,аз ли се заблуждавам или мъжете стават все по -изнежени ,все по превързани към момичетата
Като си имате приятелка и вече е забранено да си само приятел с други момичета
яко терор
.Повечето мъже са станали и леко като педерасчета
![]()
с оскубани вежди ,обраснати крака , и с походка на педерас
![]()
Къде отидоха истинските мъже![]()
![]()
Sleda ot liubovta
При истинските жени.Първоначално написано от anichka12345678
+1.Първоначално написано от Sh@d0w
Така че ти не се и надявай да си намериш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Има нещо вярно, то от толкос много кифли и курви ... и мъжете се изродихаПървоначално написано от Sh@d0w
зависи какво разбираш ти под истински жениПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Sleda ot liubovta
Предлагането отговаря на търсенето. Докато кифличките се кефят на обезкосмени опедерастени лигльовци момченцата ще се стремят да изглеждат така, за да са харесвани.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Истински мъж няма да намериш,докато не си промениш мисленето.Спри да се залъгваш!Да,има мъже като тези,които описа,но не всички са такива.Сигурна съм,защото не ми се вярва да познаваш всички мъже на света,че да твърдиш,че били еди-какви си.
Първоначално написано от SisiStrange
+++++++
Брях,брях
Има нещо такова докато има кифли ще има и подобия на мъжПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Sleda ot liubovta
аз не съм казала всички ,а повечетоПървоначално написано от sasha_90
![]()
Sleda ot liubovta
не мисля ,че аз съм зле ,само защото така мисляПървоначално написано от annonimous1
![]()
Sleda ot liubovta
Най-точният отговор.Първоначално написано от Sh@d0w
И спря да се върти за миг земята..
Авторке,можеш ли да спреш да спамиш и да пишеш само в едно мнение.
Тъпа си,спри да пишеш.
Брях,брях
ох бе като ти пречи ,не го гледай,аз от скука ти пак веднага прецени каква съмПървоначално написано от Zarity
![]()
Sleda ot liubovta
Аз се съгласявам със Zarity.Първоначално написано от anichka12345678
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
вярно си е ,но между тях има и свестни . иии не забравяй ,че обществото т е ние ги правим такива ,а и гледай от + страна на нещата -Който търси,намира![]()
love is gone!
Не е хубаво да си предубеден, само защото не ти върви със срещуположния пол.
Respect my authoritah
ЦЪК
Тази песен май е писана за теб![]()
Обобщено-Няма толкова истински жени за да има толкова "истинки мъже"Първоначално написано от Sh@d0w
На мен пък ми е много забавно,когато един човек разсъждава така повърхностноИзключено е всички да се поставят под общ знаменател и всички сме наясно с това и е напълно естествено след като човек е наранен да смята мъжете/жените за еднакви.
Това е една вечна борба между половете според мен.Мъжете искат да гъделичкат самочувствието им,а жените искат нежност и любов.Когато обаче я има наистина любовта няма значение мъж или жена сиА когато я няма и на клоун да се направиш наистина е без значение.
Мъжете станаха такива,защото и жените са такива или причината просто е в това,че не попадаме на правилните хора и затова внушаваме на и без това крехкото си и ранимо съзнание мисълта,че всички са еднакви.Въпреки всичко има и свестни хора,макар и да не ги виждаме..
Най-точният отговор.[/quote]Първоначално написано от Sh@d0w
^^^^^^
Е, темата е ясно, че няма за цел да злепостави всички мъже ( надявам се, lol ). Обаче съм склонен да се съглася донякъде. Истинските мъже НАМАЛЯВАТ ( намаляваме ). Ужасно е да си бръснеш ръцете, да ползваш фон дьо тен, да имаш огромни очила и гейски дрешки... Но не съдя само по това. Повечето днешни момчета нямат никакви ценности. Не си държат на думата. Не са верни на нищо. Не знаят какво е чест, а гледат само изгода. Не могат да поемат отговорност. Как такива хора ще стават глави на семейства, или ще преуспяват в живота ? Ами няма...
+1Първоначално написано от Rolezzz
и аз съм съгласна с Sh@d0w
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Хареса ми това изречение и като цяло поста ти. Браво \Първоначално написано от IncendiaSanctus
/
Да, и аз съм против цялостното генерализиране. Авторката да си смени средата и обкръжението и може и да попадне на мъже "по нейния критерий". За всеки случай е несериозно да се твърди, че всички се влюбват много лесно в жените, държат се по еди какъв си начин и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
скъпа ще се пробвам да ти отговарям точно на въпросите :
1.Защо сме ревниви-
Ревниви сме защото държим на това което притежаваме
2.Защо неможе да имаш сексуална връзка без обвързване-
Такива ги има много ше си напиша телефона даже ако искаш.
3.Оскубани вежди гейски походки обръснати крака-
За веждите поне не съм виждал до сега и слава богу щото ше фърлям камъни по този човек;Гейска походка няма има само в просто то ти и ограничено въображение;Обръснати крака еми момиче това си е лична хигиена и различното мислене при някои мъже просто някои неискат да седат като чубака през тия горещини по 40 градуса има и такива на които не им дреме.
4.Ще си добавя от мене-Отговорих ти на въпросите сега ще ми кажеш ли кога вие жените ще спрете да сте такива д***лни к****и като например постояно да мрънкате постояно да казвате що я заглеждаш що си пишеш с моята фр айде из центъра за обувчици нищо че пазара ще трае цел ден ние сме кукли на кунци като ми скимне казвате еми сорка кусаме ama are frendove да си останем просто мога да изреждам много но няма смисъл