- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зaщо повечето мъже са станали такива путки ?
Странно защо, но останах с впечатление, че си една от кифлите. Само фактът, че неможеш да напишеш едно изречение, без смеещи се и акащи иконки, показва за какво иде реч!Първоначално написано от anichka12345678
обръснатите крака задължително ме правят педерас така ли?Първоначално написано от anichka12345678
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
абе кога успя да минеш повечето че си толкоз сигурна какви са...и като не ти харесват тия дето си скубят веждите и си махат космите на краката кой подяволите те кара да ги гледаш,това си е техния личен избор,теб някой задължава ли те примерно да се гримираш?!?
"-2"Първоначално написано от SisiStrange
Аз лично познавам мъже, на които се възхищавам искрено, достойни за уважение, а като знам с какви евтини боклуци се занимават... чак не е за вярване.
Аз съм частично съгласна с темата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много ми харесва как хейтвате двамката. Търсите ли си трети?Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Добре дошла.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма какво друго повече да кажа.Първоначално написано от Sh@d0w
YesssПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ай си сторим секта.Първоначално написано от SisiStrange
REGGAE BOOM <3
Айде. Но да е тайна и никой да не знае за нея.Първоначално написано от antifashionshit
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^ ш'горим путьовци на клада![]()
REGGAE BOOM <3
Не знаеш къде да търсиш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Демек ти хем искаш само секс без чувства ,хем искаш истински мъж?Кой за теб е истинския мъж? Тоя дет е*е и бяга ли?
) Найс
Ами за бръсненето и веждите какво лошо има - ако държиш да се подържаш или не | тва си е личен изборПървоначално написано от anichka12345678
(поне според мен) не мисля, че някой се бръсне заради противоположният пол
![]()
![]()
А за походкитене знам преди седмици виждах един в мола на около 15 години си помислих, че е обратен - то направо си е направил веждите на момиче облечен в потури и неква мазна прическа
![]()
И му се изсмяхме![]()
Азис - Хоп [music]
За съжаление и моето момче е МНОГО ревниво и против това да излизам с други момчета ( приятели )но винаги взаимно си се слушкаме и накрая стигаме до съгласие
![]()
![]()
Защото си vulva hypnotica.
Care much?
Истински мъже, а?
За походка и излъчване не знам, но що се отнася до чувствата - изглежда не знаеш какво означава думата "мъж".
Естествена природа на мъжа е да е чувствителен.
Чувствителен обаче може да значи много неща, а не само влюбен. Може да значи гневен, може да значи комплексиран, може да се отнася за страхове, може да се отнася и за чест. Агресията е точно толкова чувство, колкото и любовта. Имаме ги всичките и по много.
Не ги гледай че повечето се правят на хладни и безчувствени. Това обикновено е породено от комплекс, или страх, който сам по себе си е силно чувство.
Това което ти наричаш пед*лско всъщност е едно от най-естествените неща за всеки истински мъж.
Момичета.
Замислете се за всичките неща които момчетата правят, но вие не разбирате. Например биенето, съревноваването, доминирането и други. Просто не ги разбирате, нали?
Обяснението за това е просто - мъжете сме много по-чувствителни по природа от жените. Вие обикновено сте тези които мислят преди да действат и преценяват адекватно ситуацията, нали?
Е, ние пък следваме страстите си.
Има изключения разбира се. Всяко нещо има изключения. Въпреки това повечето мъже сме си такива. Наивно е да се очаква от същества като нас да участват във връзка само за секс, без да възникнат чувства.
Всички сме ффейк,дали жени ,дали мъже...Първоначално написано от Sh@d0w
Само Кен и Барби са истински
![]()
Ама Кен е травестит. Няма си пишка. Аз не го харесвам.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Намират се и готини , и мъжкари , и доста пе*ерасти, и такива , които искат само секс.Може още да не си намерила това , което ти трябва , но може то само да те намери.Света е огромен , хора - всякакви , не слагай всички под общ знаменател.Може би повечето са се изнежили и упедерастичили ;д , но все още има такива , каквито търсиш.И все пак внимавай влюбената във връзка само със секс да не си ти![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
35 градуса на вън, а то със тениска по тялото с дълги ръкави и шалчеПървоначално написано от anichka12345678
.
Ся идва ерата на чувствата, налазва поколението "индиго". Ту би кънтинюд - стей тюнд фор мор.
П.П. Жените сте лесни, все ще се намери некой олдскул за ескейп. Ма мъжете питате ли ги, къде ще си търсят жена под 65 кила след 5 години?
Набавяне на адреналин
Ти не се обаждай, щото мъжът в нашия колектив съм аЗ..Първоначално написано от LightningMcQueen
![]()
Оооо мъЖки. Добър вечерПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Колектива, както добре знаеш е отживяла форма на съжителстване, нищо, че си мъжът там. По важното е кой води кУректива![]()
Набавяне на адреналин
Довечера ти ще ядеш кожения сладолед, така че внимавай с думичките, младши..Първоначално написано от LightningMcQueen
![]()
Овчарю мой. Прибери си кожения 20 сантиментров каиш.
Не забравяй все пак, че си в офтопик и не си си в кофата при офцете и рискуваш безценния си акаунт в тийнпроблем, който на стоковата борса в нюйорк гони теглото ти в злато.
Колко тежиш бтв?
Набавяне на адреналин