.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    [00:10:26] тИ: аз решавам кога и какво и кога и как

14 секунди по-късно:

[00:11:12] тИ: от теб зависи

Шизофренията си казва думата..

Не знам колко тежа.. Около 55 тряа да съм...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Къде отидоха истинските мъже
    При истинските жени.
    хахаха +1

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Не знам колко тежа.. Около 55 тряа да съм...
    Тука стана некво много искрено и лично. Ще си помислят хората, че си пишем някъде, че и дори, че се познаваме. А аз нито знам на колко си, нито колко килограма си ...
    Набавяне на адреналин

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Между другото,малко ми се додрайфа от тези " " или тези " "емотикони ,които постваш на всяка дума.Нямаш ли си, друга работа?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на gummybear
    абе не си мисли ,че всички са такива .. намират се и много готини Зависи от твоето мислене

theo <333

Това,че ти познаваш такива момчета не означава,че всички са като тях.Моите приятели са адски свестни хора!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    При истинските жени.
    ЕВАЛА човек !

Не мога да разбера тъпото ви мислене, значи аз ще си направя веждите по-тънки от приятелката си(образно казано) ще си обръсна, епилирам или там тъпите ви методи за обезкосмяване, краката и ръцете, ще почна да го правя по-често от приятелка ми и в повечето време краката ми ще се по нежни от нейните и ще очаквам да не ми викът П**ал?? WTF?

Когато си по-женствен от дадено момиче е как да ти викат мъж ли?

И не ми говорете това е хигиена.. хигиена е да се изкъпеш/измиеш, не да се изнежиш..

А и идва другия въпрос сега се на по 15-20 години ами на 40? Ще продължавате в тоя дух?

И после що като ходите на море и има някакви чичковци с косми до небето...

Големи сте мъже като сте по-нежни от момичетата ви...
    А за обратното да не говорим.. Момичета по мъжествени от момчета... не само в окосмяване ами и като се сетя, че някой от тях държат повече на думата си отколкото 80 и косур % от "мъжете"

GL с изнежването и "хигиените" ви..

Re: Зaщо повечето мъже са станали такива п**** ?

Защо повечето мъже сте такива п**** ? Защо повечето мъже сте такива ревниви същества ,повече от момичетата Защо не може да има само сексуална връзка без да очакваш някой да се влюби ,аз ли се заблуждавам или мъжете стават все по -изнежени ,все по превързани към момичетата Като си имате приятелка и вече е забранено да си само приятел с други момичета яко терор .Повечето мъже са станали и леко като педерасчета с оскубани вежди ,обраснати крака , и с походка на гей
    Дали пък проблема не е, че сте спрели да се оглеждате ... и забелязвате само педеразчетата... тряа да прегледате каде е точно проблема

Повече от фен Аватара на Taam
    Мистерия е за мен защо някои хора НЕ игнорират тази тема...
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Не мога да разбера тъпото ви мислене, значи аз ще си направя веждите по-тънки от приятелката си(образно казано) ще си обръсна, епилирам или там тъпите ви методи за обезкосмяване, краката и ръцете, ще почна да го правя по-често от приятелка ми и в повечето време краката ми ще се по нежни от нейните и ще очаквам да не ми викът П**ал?? WTF?

Когато си по-женствен от дадено момиче е как да ти викат мъж ли?

И не ми говорете това е хигиена.. хигиена е да се изкъпеш/измиеш, не да се изнежиш..

А и идва другия въпрос сега се на по 15-20 години ами на 40? Ще продължавате в тоя дух?

И после що като ходите на море и има някакви чичковци с косми до небето...

Големи сте мъже като сте по-нежни от момичетата ви...
    А за обратното да не говорим.. Момичета по мъжествени от момчета... не само в окосмяване ами и като се сетя, че някой от тях държат повече на думата си отколкото 80 и косур % от "мъжете"

GL с изнежването и "хигиените" ви..
    Първо да уточня ,че нито се епилирам ,нито веждите си скубя (освен косъмчетата по средата ,но тва си е нормално) - това с цел да не ме заклеймиш като 'защитаващ' въпросните ,защото съм сред тях.

По темата - аз пък не мога да разбера откога хората станаха толкова дребнави и жалки ,че да гледат само в чуждата паничка ?
    Сериозно ,пич - мислиш ли ,че на някого му е през оная работа дали на теб ти се струва 'женствено' да си епилира краката ? Кво - за някакъв кантар за мъжественост ли се имаш ? Ти ли си адският мъж ? С тва поведение - едва ли ?

Иии бтв - да ,хигиенично е. Аз само с дълъг панталон ходя ,щото не мога да се асимилирам като се погледна с някви парцалки до коленете и да ти кажа - спаряват си тия косми ,и то доста. Не съм ги махал само щото ме мързи ,а и кожата ми й се е*ава майката от някви такива неща.
    За тънките веджи вече съм без коментар ,но все пак - кво ме ебе мене чуждият живот ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си