- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зaщо повечето мъже са станали такива путки ?
[00:10:26] тИ: аз решавам кога и какво и кога и как
14 секунди по-късно:
[00:11:12] тИ: от теб зависи
Шизофренията си казва думата..
![]()
![]()
Не знам колко тежа.. Около 55 тряа да съм...
Тука стана некво много искрено и лично. Ще си помислят хората, че си пишем някъде, че и дори, че се познаваме. А аз нито знам на колко си, нито колко килограма си ...Първоначално написано от LambOfGod
Набавяне на адреналин
Между другото,малко ми се додрайфа от тези "" или тези "
"емотикони ,които постваш на всяка дума.Нямаш ли си, друга работа?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
абе не си мисли ,че всички са такива .. намират се и много готиниЗависи от твоето мислене
![]()
theo <333
Това,че ти познаваш такива момчета не означава,че всички са като тях.Моите приятели са адски свестни хора!
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
ЕВАЛА човек !Първоначално написано от Sh@d0w
Не мога да разбера тъпото ви мислене, значи аз ще си направя веждите по-тънки от приятелката си(образно казано) ще си обръсна, епилирам или там тъпите ви методи за обезкосмяване, краката и ръцете, ще почна да го правя по-често от приятелка ми и в повечето време краката ми ще се по нежни от нейните и ще очаквам да не ми викът П**ал?? WTF?
Когато си по-женствен от дадено момиче е как да ти викат мъж ли?
И не ми говорете това е хигиена.. хигиена е да се изкъпеш/измиеш, не да се изнежиш..
А и идва другия въпрос сега се на по 15-20 години ами на 40? Ще продължавате в тоя дух?
И после що като ходите на море и има някакви чичковци с косми до небето...
Големи сте мъже като сте по-нежни от момичетата ви...
А за обратното да не говорим.. Момичета по мъжествени от момчета... не само в окосмяване ами и като се сетя, че някой от тях държат повече на думата си отколкото 80 и косур % от "мъжете"
GL с изнежването и "хигиените" ви..
Дали пък проблема не е, че сте спрели да се оглеждате ... и забелязвате само педеразчетата... тряа да прегледате каде е точно проблемаПървоначално написано от anichka12345678
Мистерия е за мен защо някои хора НЕ игнорират тази тема...
![]()
Първо да уточня ,че нито се епилирам ,нито веждите си скубя (освен косъмчетата по средата ,но тва си е нормално) - това с цел да не ме заклеймиш като 'защитаващ' въпросните ,защото съм сред тях.Първоначално написано от Hukuu
По темата - аз пък не мога да разбера откога хората станаха толкова дребнави и жалки ,че да гледат само в чуждата паничка ?
Сериозно ,пич - мислиш ли ,че на някого му е през оная работа дали на теб ти се струва 'женствено' да си епилира краката ? Кво - за някакъв кантар за мъжественост ли се имаш ? Ти ли си адският мъж ? С тва поведение - едва ли ?
Иии бтв - да ,хигиенично е. Аз само с дълъг панталон ходя ,щото не мога да се асимилирам като се погледна с някви парцалки до коленете и да ти кажа - спаряват си тия косми ,и то доста. Не съм ги махал само щото ме мързи ,а и кожата ми й се е*ава майката от някви такива неща.
За тънките веджи вече съм без коментар ,но все пак - кво ме ебе мене чуждият живот ?