.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сладко отмъщение <3

Здравейте,имам нужда от няколко оригинални идеи .. значи един приятел преди година някъде ме избазика по гаден на4ин ;д и сега се сетих за това и бих искала да му го върна... с него постоянно се караме и той се държи много дистанцирано когато сме с други хора,ина4е когато сме сами е разли4ен .. и тъй.. искам хем да му го върна хем да видя дали наистина държи на мен.Не сме се виждали от 2 3 седмици може би.. иска ми се например аз да му кажа или някои да му каже,че ми се е слу4ило нещо лошо ( или да разбере по някакъв на4ин): катастрофа или нещо от сорта.Не мога да се сетя за нещо такова.... обаче искам да е оригинално и някак си да изглежда като недоразумение в последствие... не бързайте да ме плюете,само невинна детска игра е ;д

Съжалявам, че го казвам, но шега с такива неща не бива. За да му го върнеш измисли нещо забавно, например имаше някакви шеги по телефона. А за да разбереш дали държи на теб... Приятел в нужда се познава, нали знаеш . Но във всеки случай онова с катастрофата не е добра идея.

Не го приемай като заяждане

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хахахах ако има чувство за хумор, се обади или накарай някой да се обади и да каже че е спечелил от мтел/глобул 5000 лева...
    ще се изкефи максимално
    и после кажи да се видите на попа примерно (все едно ти си лицето което трябва да срещне) и му кажи истината..ама е важно да има чувство за хумор,.иначе не е яко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    хахахах ако има чувство за хумор, се обади или накарай някой да се обади и да каже че е спечелил от мтел/глобул 5000 лева...
    ще се изкефи максимално
    и после кажи да се видите на попа примерно (все едно ти си лицето което трябва да срещне) и му кажи истината..ама е важно да има чувство за хумор,.иначе не е яко..
    Лошо, Блуди, лошо.
    Как само я подкукуросваш да се гафри толкова жестоко с младежа.
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ще се изкефи максимално
    Лошо, Блуди, лошо.
    Как само я подкукуросваш да се гафри толкова жестоко с младежа.
    :Д гавриш ми са ,а ;д;д ...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Шега не си прави с такива сериозни работи като катастрофата.
    Защо изобщо трябва да му го връщаш?

Ако искаш да разбереш какво мисли за теб , помоли някой негов приятел да го попита! Но ако ти трябва гадна шега потърси в google !
    "Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."

Повече от фен
    обади му се и му кажи че е спечелил нещо както казаха и да отиде утре не знам си къде и после му звънни ти и му кажи че си у вас ии си с температура или ти е лошо и искаш да го видиш ама в един и съши 1ас трябва да е и виж кое ще избере :ДДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    @Thrombocyte , това да карам хората да правят лоши неща ми е по природа..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Аз преди време направих един номер. Значи накарай ваш общ приятел да му звънне на телефона и да му каже, че например вие сте в кафене и теб някакви те заплашват с бой, а общият ви приятел са го заключили в тоалетната. И сега той му казва да дойде и да се разправя с тези, които те заплашват с бой. Нека мястото бъде отдалечено от това където се намира. УСПЕХ :P :P :P

Град
    California.*
    Започни да му пращаш любовни смс-и от телефонен номер, който той не познава.Например той е на м-тел.Регни се в сайта на м-тел от там му пращай смс-и!Имаш право на ден 15 безплатни смс-а, предполагам, че ще ти стигнат. И започни да го плашиш с нещо което само приятелите му знаят.Например; вчера те видях да излизаш от вас в еди колко си часа. Надявам се да съм помогнала !
    “Never sneak up on a vampire.”

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Бате, т'ва жените много подмолни същества били
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Нека му кажат, че си тъпа пръчка
    ама няма да се изненада

Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Бате, т'ва жените много подмолни същества били
    Хаха нали
    “Never sneak up on a vampire.”

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl95
    Започни да му пращаш любовни смс-и от телефонен номер, който той не познава.Например той е на м-тел.Регни се в сайта на м-тел от там му пращай смс-и!Имаш право на ден 15 безплатни смс-а, предполагам, че ще ти стигнат. И започни да го плашиш с нещо което само приятелите му знаят.Например; вчера те видях да излизаш от вас в еди колко си часа. Надявам се да съм помогнала !

ахаааахххахахх това много ми харесааа

izgubenavprevoda
    Guest

тест за пр.

накарай го да повярва че някой те е отвлекли и че си видяла адреса давидим дали той ще те спаси така ще видиш дали даржи на теб или е предател !!! като дойде кажиму че е шега

Супер фен Аватара на mayaaa
    Какво ви става, бе? Като някаква армия от up-ващи стари теми хора.
    Btw, тая тема си я спомням, от когато я създадоха.

Цитирай Първоначално написано от izgubenavprevoda Виж мнението
    накарай го да повярва че някой те е отвлекли и че си видяла адреса давидим дали той ще те спаси така ще видиш дали даржи на теб или е предател !!! като дойде кажиму че е шега
    Най-вероятно ще се обади на полицията и ще даде адреса! -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си