- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки по време на цикъл
Acne out.
Със спирта ще си докараш поразии.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам нещо с което да излекувам пъпките по-бързо.. излизат ми преди менструация и ако нещо си пипам лицето от черните точки и стават пъпки.Реших да пробвам да я оставя само да мажа пъпката,но не издържах и я махнах след това имах рани.. и постоянно съм във някакви рани.Почиствам си лицето много хубаво,големи грижи полагам.Също исках да попитам за пяна и/или гел за почистване на лицето хубави ли са ,кое е по-добро.Аз сега,защото използвам една вода,но вече е на привършване![]()
Така... Пъпките са на хормонална основа. Затова през пубертета целите се изприщваме. Малко коректор и си готова.
това е нормално по време на цикъла да се появят..после се махат.няма нищо странно :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Имам същия проблем. Пробвала съм със спирт, но резултата е същия със или без него си ми минават по едно и също време.. 2-3 дни преди цикъла да ми свърши :/
Нормално е да се появат при повечето момичета преди цикъл е така аз лично се мажа и с лосион за пъпки и със спирт и памук се почиствам : )