- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки по време на цикъл
Здравейте, имам следния проблем всеки месец, когато ми идва цикъла ми излизат някакви пъпчици по челото и скулите.. ( на челото са малко по - едри) Кажете нещо, с което да ги премахна по най-бързия начин..
Ами не мисля,че можешИ на мен така седмица преди да ми дойде ми излизат пъпки само че около носа все
хубавото е,че стоят само няколко дни и се махат...аз оня ден си сложих крем здраве на пъпката,която ми излезе и честно да ти кажа за един ден има разлика,почти я няма,но не знам как ще действа при теб
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Моите са доста ''инатливи'' какво ли не им слагах.. това не са маски, кремове.. но няма кой знае какъв ефект..![]()
спирт
Hostis Honori Invidia
Къде мога да го намеря ?Първоначално написано от Cucko0
спирт 70%,мажеш само пъпката ! от аптеката се взема,струва не повече от 90ст-1лв.Първоначално написано от sweetybebi
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Утре ще отида да потърся, а има ли вероятност да ме попитат какъв точно спирт..Първоначално написано от neeDaBosS
Етилов спирт ..моя е 95%Първоначално написано от sweetybebi
Hostis Honori Invidia
За премахване на самите пъпки не мога да ти предложа нищо, аз самата още не съм го открила това чудо![]()
Единственото, за което се сещам, е как да намалиш появата им. Точно след овулация започни да използваш по-агресивни козметики. Започни да си миеш лицето с някакъв продукт, който съдържа салицилова киселина, примерно. Яж повече плодове и целенчуци, по-малко пържено и пий много вода. Това би трябвало да помогне донякъде...
blueberryyy Благодаря за съвета..
Освен на спирта, на какво друго мога да наблегна ?![]()
За пъпки, винаги, не само такив по време на цикъл, много помага да си почистваш лицето със спирт. След като махнеш грима, мини си цялото лице с едно памуче със спирт и кожата ти ще си бъде чиста. Иначе те съветвам да отидеш в някой козметичен магазин или по-голя аптека и се консултирай с някоя продавачка, която да може да прецени какъв продукт да ползваш според типа на кожата ти.
Toчно тези пъпки са едни от най-коварните и времето през което ги третираш ще е почти същото като сами да изчезнат ( от опит го казвам ).И все пак успех в борбата![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
От противозачатъчните ми намаляха, но пак ми се появяват няколко около цикълаНе виждам избавление.
Камфоров спирт също помага.Първоначално написано от sweetybebi
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
може да я изстискаш,след това да сложиш за няколко секунди кубче лед върху нея (увито в някакъв плат,защото иначе е много студено),подсушаваш мястото и слагаш спирт
Hostis Honori Invidia
Освен със спирт много помага да се мажеш с краставица. Вечерта след като си почистиш лицето вземи няколко резенчета краставица и ги разтърквай в зоната където се намират пъпките (може и по цялото лице). И така всяка вечер. Кожата ти се избелва и пъпките намаляват обема си. На мен винаги ми помага.![]()
![]()
Попринцип съм с проблемна кожа, но когато наближи да ми идва и се появяват големи подкожни пъпки. Аз лично ги третирам като всички останали.Garnier Pure, салицилов спирт и тн.
мисля че не можеш да ги премахнеш , а само да ги скриеш зад гримаИ при мен е така всеки месец имам пъпки и като ми свърши те сами изчеазват
Освен със споменатото може да пробваш с ябълков оцет. С памуче или клечка за уши слагаш върху пъпките. Може да го оставиш за през ноща, ако кожата ти не се раздразни![]()
Или може да пробваш с аспирин. Взимаш една таблетка обикновен аспирин, разтрошаваш го на прах и добавяш няколко капки вода (да стане гъста паста) Слагаш върху пъпката за около 10 минути и изплакваш с вода.
На мен винаги ми помага :P Дано и на теб![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
Това е нормално ..появяват се при мен също и после изчезват ;![]()
оф и на мен ми излизат преди цикъл.. лошото е и че тъкмо едните минат и идва време за цикъла и излязат нови,поне са най-много 2-3 по челотовсе пак ги мажа със спирт и сутрин и вечер си мия лицето с гел за измиване
![]()