- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаден роблем!
Имам си приятелка от мнго време и е хубава , ама има една приятелка страшно парче та мисля , че яката съм хлътнал по нея . Давайте съвети ко да прая??![]()
И т'ва 'що е в секс? Еми избирай, как к'во..
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Аба не ма е*е къде е , тука хората изпаткват пък те ма хокат , аа трайте си!
Между 2 стола се пада на пода! Избери си една от двете или твойта или другата. Мой съвет е да си седеш мирно на дупето с твойта![]()
Къвто си хубавец, фани си и двете, че после и още една приятелка на приятелката на приятелката ти, която е много хубава. И после 4та, пак приятелка на приятелка.... та така стават 4, няма опасност да паднеш на пода![]()
А ти знаеш ли коя харесваш повече? Ако си наясно със себе си, изясни отношенията си и с момичетата и бъди с тази, която искаш без да се чувстваш длъжен на някого![]()
Да ти кажа чесно и аз незнамно мисля , че към приятелката на приятелката ми
е само моментно овлечение !
Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!
Ем ти ако си така браво на тебе !Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
замисли се дали си заслужава да оставиш настоящата си приятелка за тази неяпредсказуематаза по лесно помисли за положителните и отрицателните качества на дветеи ги сравни така ще направиш най-правилния избор
успех!
Аре като не познаваш хората недей да прикааш щото като та гледам тебе къв си злетак ..Първоначално написано от Eclipsercho
може би е Увлечение, премисли ги нещата и все пак внимавай, защото две мадами съюзят ли се, лошо ти се пише.. гледай да се изясниш и с тяхПървоначално написано от crazyxboy
за туй не се сетих 10х за съветаПървоначално написано от slunceto67
![]()
Мамин убавец![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
що питаш нас бе... питай приятелката си... тая която имаш от както си се родилПървоначално написано от crazyxboy
![]()
Мн. време цял живот ли е бе селяндур ??