- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Най-простия въпрос!!!
ловецоооо! Къде се скри?Първоначално написано от loveca777
Твой ред е сега да пишеш за СКРИЦЕПСА
Колко вдигаш и колко дърпаш
![]()
Е бравоПървоначално написано от firstdiesel
. И аз на твоета възраст ще мога толкова.
Иначе сега вдигам по 550 от лег в серия 9 пъти. ;д
Клякам с 5 бика на раменете си.
И какво му се смеете на скирцепса? Дърпам 450 ..
+1 Определеноооооооооооооооо !Първоначално написано от DownloadVirus
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
браво, браво ... само че твоите стойности на колко да ги делим на 10 или на 100Първоначално написано от loveca777
Ми скрицепса си е джъст файн!![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
На 100 ще е по-достоверно според менПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Кво го ебавате бе.Ше земе да ви тресне с некой друг скрипсепс или дек пек машина много вероятно е и да прави кофички на вертикалка и planche - на 1 пръст.Айде да затваряме темата преди ловеца да е измислил някой уред за правене на маса и релеф с 1 тренировка.
Е то па ебати тялото...тука имаш, като гледам, малко гърди, не особено много бицепс (значи и трицепс) и рамо и останалото ти е корем...Тва и вкъщи можеш да си го направиш, кво? Кардио за стопяване на мазнинките, лицеви и флайс за гърдите ако имаш тежести и бицепс/трицепс същото, рамото и то и ти остана само корем - не ти трябва уред за него. Предполагам, че на пича му е доста релефен и гърба, но защо пък да не го докараш (ех, не 1:1, ама..) с малко лостове...тоест минаваш съвсем тънко.
Е чак пък малко, нормални килограми са това.
Между другото, тялото изглежда "идеално" (относително за всеки) и заради тена на фотомодела. Не говоря за визуални илюзии, извади си снимка на момиче с и без тен и ще разбереш за какво иде реч.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не разбираш ли от шеги?Първоначално написано от ZipFail
Ти си по-жалък. ,, Само гърди и корем ли ще правиш?
Кво ще ги правиш тия плочки?''
Ти planche правиш ли?Първоначално написано от musicinmyveins
И какво като не ги знам много добре имената на уредите във фитнес? Голяма работа...
мини пред огледалото разгърни си ръцете кат мене без да стягаш нищо да видиш ти къв сиПървоначално написано от SoloHaterWehrmacht1945
отделен е въпросе че не се стремя към хипертрофия, а към сила ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9