- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за Момичета
дА еЕ БуГаТт, сЕкСиИ, ДъЪА ИгРаЕ, фУдБуЛ, ДАаъЪ мЕ вОдИ пУуУ СкЪпИи дИсуУуТеКиИ, дАа нЕе иСкА СекСс ЗаШтТоТу СаАМ, дЕтСтФфеНъ, дАа пИе, дА пУшИ. дА ИМа КолА, дА е пОо-ГуЛЯяМ отТ МеЕн. Да мЕ оБиЧъЪ . дАаъЪ е МоДеРЕн.
Леле, възхищавам ти се, че съумя да напишеш всичко това. Мен ме заболяха очите просто да го прочета.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Момчетата според мен трябва да бъдат най вече: добри, чувствителни, с хубаво тяло, красиви очи, да се целува добре,но да не е такъв,че цялото ни време да минава в целувки без никакви разговори по между ни, искам да е истински с мен, да не ме използва,и да не ме опипва където си поиска, да имаме общи теми за разговор, да се обичаме и по възможност връзката ни да бъде по дълга, но истинска най вече!!)
Не съм от високите,така че с който и да съм,все ще е по висок от менСегашният ми приятел е с една глава над мен.. 1.80 за мен си е перфектен
Така.. значи за височината ми е все тая,но гледам да не е пък някой много висок,че ще бъдем като Крачун и Малчо
![]()
В едно момче като за начало гледам очите,дупето, (мускулатурата на тялото) макар че ми е все тая дали ще е с мускули или без.
След това характерът.. трябва да е забавен,общителен.. а не някакъв суяк,дето ще дойде някъде с мен и ще мълчи като пън![]()
И на последно място .. да не е грубиян,да се отнася добре с хората около него,а не като вървим по пътя да побутва и закача тоя и оня ..![]()
Мен най - ме кефят мъжкарите.Отчасти да е кавалер и да има нещо перверзно в погледа му ;д Аз като видя някой - гледам носа , устните и държа да е прилично облечен , но всяка е различна![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Вече хайдутите не са на мода
Ужас, тфа да си момче е истинска битка. Хем момичетата се държат като парцал с тебе и от тях зависи всичко. Кеф им е играят си с чувствата ти, кеф им е режат те. После "къде са истинските мъже, зако аз трябва да зема първата крачка"... Еми вие осквернихте мъжете, заехте трона на "величието" и чакате Prince charming да ви покори. По-късно се разбира, че привликателността е измамлива. Хем искат неккъф супер як, хем ревът що се заглеждал по други...
Когато слезете на земята и се вгледате в наранените вече от вас депресантчета, който наистина са ви харесвали, тогава ще намерите истинските чувства.
//Пука ми за граматика и пунктуация![]()
Външен вид: най-вече гледам очите (по възможност сини или зелени),усмивката,дупето, мен не ме привличат брадите,предпочитам да е с нежна кожа за да ми е приятно да го докосвам и т.н.,но не чак като на момиче де,да се облича добре.
Характер: Да ме разбира и да е мил с мен,да има чувство за хумор, да не очаква да се променям заради него,а той да не се променя, да държи на мен и да знае какво иска,да отстоява мнението си,но да признава когато греши! Да умее да ме разсмива и да е романтичен поне мъничко
Кое ме възбужда ли?: ахх перверзния поглед направо ме разтапя !!!
Мрън-мрън. Като ги оставяш да ти се качат на главата, какво друго да направят? От самото начало трябва да си личи, че мъжът е мъж, а не играчка, която може да бъде захвърлена след известно време.Първоначално написано от Righteousness
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Е очевидно жените търсят играчки не мъже. Защото по горните постове става очевидно, че си "конструираме" мъжът. Аз искам слаб, аз пък пухкав, аз искам кафяви, друг сини очи, аз искам брада, мен пък не ме кефи... Егати симса! По тези критерии може да си избираме плюшена играчка, не мъж. Заради липсата на истинска обич, всичко е толкова повърхностно. Вече живеем в голема турска сапунерка.Първоначално написано от PinkPan7her
Външен вид: Очите - кафяви или зелени, косата - кафява и да не е дългабез брада, да е по-висок от мен, да не е слаб, нито пък да е много мускулест, да не е по-малък от мен [ години ] , да не е постоянно ухилен
погледа му да е замечтан
![]()
![]()
Характер: Да е мил, забавен, да не се прави на голяма работа, да не е чалагарда е независим, с по-труден характер
Да не пуши !!! Може да пие, но не да е пияница.Да се отличава от другите .. да не ме гледа като полезно изкопаемо
![]()
За сега е това![]()
Благодаря ви за отговорите..Етоо и моята представа за т.н.''идеално момче''... Да Бъде висок,Да има хубаво стегнато тяло,Да има сини очи и красив тен,Да бъде с черна или кестенява коса,Да уважава моето мнение и решения,Да ме разбира когато не ми се излиза без да ми се сърди,Да не върва на другите какво му казват за нашата връзка (защото понякога това прее***а всичко) а да вярва само на мен,Да знае кога да бъде сериозен и кога не,Да има красив поглед с който изрича - Че ме желае <3 .. и т.н може би описах момчето в което съм влюбена в момента несъзнателно хихи..
о, да!(кима одобрително)Първоначално написано от oasis
харесва ми, когато доминира (не го позволявам, така че ми допада изключително)), разчупва преградите и задръжките ми, играе с тялото и ума.
Хаха, трябва да пратя тая тема на едни приятелчета дето са 1.50-1.60![]()
![]()
Недей са садва сега.Първоначално написано от Righteousness
О,да,да,това го забравих аз !харесва ми, когато доминира (не го позволявам, така че ми допада изключително)), разчупва преградите и задръжките ми, играе с тялото и ума.
А най антивъзбуждащото нещо е лигльо дето не знае кво става и само се чуди кво да ме прави.Добре,че не съм попадала на такъв![]()
Брях,брях
Мдаа обаче дълга коса [ ама не метълскаПървоначално написано от nolovexxx
] !!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Даа, защото ти нямаш никакви предпочитания, нали? Добре тогава, хващай първата 70-килограмова, 1.50 висока и с наполовина синя коса, щото ако откажеш, си повърхностен.Е очевидно жените търсят играчки не мъже. Защото по горните постове става очевидно, че си "конструираме" мъжът. Аз искам слаб, аз пък пухкав, аз искам кафяви, друг сини очи, аз искам брада, мен пък не ме кефи... Егати симса! По тези критерии може да си избираме плюшена играчка, не мъж. Заради липсата на истинска обич, всичко е толкова повърхностно. Вече живеем в голема турска сапунерка.
Вдигам палци!харесва ми, когато доминира (не го позволявам, така че ми допада изключително)), разчупва преградите и задръжките ми, играе с тялото и ума.
Ето ги и моите "критерий" за възбуда
- Да е висок
- Да има синьо-зелени очи
- Стегнато тяло
- Хубав парфюм (като помириша хубав мъжки парфюм и откачам)
Хора много , Човеци малко !
Нях.
Темата може да е само за жени, но и аз ще пиша (просто щото ми се пише).
Аз лично смятам че най-възбуждащото нещо което изобщо може да има в една жена е излъчването/стила й.
Приемете го като някаква мисловна аура - нещо което го няма, но въпреки това си въобразявам че го виждам/усещам.
Въпросното излъчване е най-силно когато всичко в жената, целият й образ, крещи едно и също нещо.
Разбира се далеч не всяко излъчване ми харесва. Най-обичам излъчването "Аз съм самоуверена, знам какво и как искам и ЩЕ го получа". Това ме подлудява.
Подозирам че и жените като видите мъж със същото излъчване, не оставате безразлични. Така ли е?
Това е тема за възбуда и секс, а не за любов. Трябва да бъде преместена в правилния раздел, за да не се объркват хората, както ти се обърка сега.Първоначално написано от Righteousness
Егати работата![]()
авторке, и моити критерии са същите![]()
![]()
1 висок
2 хубаво тяло
3 излъчване......![]()
+1,и задължително да няма косми по краката. :дПървоначално написано от rebeccaa
againstyou
А по задника може ли?
Окосмяването е нещо напълно нормално, особено при мъжете.
Наистина ми е трудно да повярвам че има жени за които това наистина е важно, а не дреболия.
Не мога да разбера защо за едно момиче цвета на очите е от значение?