- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за Момичета
^^ Айде стига сте спорили бе! Това си е тяхно мнение какво търсят. Нали не са ваши гаджета? На бас, че и вие не бихте се хванали с някоя, която не ви е по вкуса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мм.. аз лично обичам мургави момчета с хубава усмивка ии хубав характер .. ;д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Отговаряш като лапе. Вместо да се защитиш отиваш в крайността и описваш нещо нереално, хептен разпуснато. Странно, че каза само 70 кила, можеше да отидеш към 200-300 поне да беше изказала гледната си точка по-реалноПървоначално написано от PinkPan7her
Предпочитания? Ем, да имам - но това не са сините очи, русата коса, манекенското тяло. Има пълни но стегнати момичета, пълнотата не винаги е грозота, а ако отива натам човек има достатъчно мозък да вземе решение да се промени. Не вкарвай логика, че който не търси манекенки търси изруди. Това, че съвременния манталитет ви кара да мислите като масата, за да се "впишете" е друг въпрос. Ако говорим за некви свалки за една вечер, каквито явно са на мода сред женската и мъжката аудитория напоследък - приемам критерийте. Но за избор на истински партьор до себе си - изглежда жалко че гледаме космите по краката и цвета на очите.
Защо всички трябва да бъдем метеросексуални ли как се водят?
Да права си, очевидно аз живея некъде 30 века назаде, и вече ценностите на едно семейство е дали единия подмокря другия при пръв поглед. Имайки предвид, че форума се посещава масово от 10-16 годишни които сега си изграждат манталитета - добре ги учите
//Извинявам се за грешки, няма нужда да ме цакате
ПС: Горките момчета и момичета, който имат някое килце отгоре. Те трябва да са на дъното на обществото, защото не възбуждат околните като се разхождат из парка. Те нямат чувства и не заслужатат любов.
Абе къде са ми цайсите?
^^ И ти ръгаш в крайности. Темата е какво ни харесва, възбужда, привлича. Не: Какво ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има едно момче, за да тръгнем с него. Това, че някоя тук е написала: "сини очи, строен, висок" не значи, че ако си хареса някой различен, ще го отреже, защото не е със сини очи, примерно. Аз си падам по кафявите очи например и бих го написала в тази тема, но съм ходила със синеок.
Ти какви жени харесваш и те възбуждат? Стройни мацки с хубави гърди и дупе ала Адриана Лима, нали? А това значи ли, че ще отрежеш нормално момиче, което не е самата перфектност, но я харесваш? Не, нали?
Тук си описваме идеала, не критериите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ох, извинявай постовете горе ми шепнат другоПървоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от Evterpa
Първоначално написано от rebeccaa
Първоначално написано от katericArofl
Първоначално написано от nikita94
Под "трябва да е" аз разбирам категоричност.Първоначално написано от IAmTheRealMe
![]()
Нормално да разбираш така. Мъжете някак винаги ни взимате много буквално.
Не вярвам някоя тук да има предвид под "критерии" точно това, което реално значи думата. Ти някъде из познатите ти виждал ли си момиче, което казва: "О, той е прекрасен, но е с кафяви очи - не го ща." ?Хората си ползват определени думички за по-лесно изразяване. Дълбоко се съмнявам, че всички тук си ползват постовете като скала: да ходя ли с него или не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Еми щом всички тука имат предвид друго от това което са написали, приеми че и аз имам напредвид друго (това което одобряваш), и всичко е наредПървоначално написано от SisiStrange
За очи специално - не, но съм виждал да отказват защото имал косми некаде, защото имал малко коремче (а не прословутите плочки), а останалите ги е срам за кажат истината и просто казват "еми има супер характер мога да разчитам във всичко на него, но не ме привлича". С две думи, приятно ми е с тебе, но хорското мнение ми дава да съм само приятелка с тебе, инече ще отпадна от групата на яките.
Може и да си прав, не знам. Аз не съм виждала чак такива фрапантни случаи, камо ли за променливи неща. Тъй де, космите може да се махнат, корема да се стегне и тн. пък и в зависимост от случая всичко може да е допълнителен чар. Според мен, тези са някакви кифли.Първоначално написано от Righteousness
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Буквално подмокри - незнам. Но познатото подскачане на място в екстаз и пискане "колко е яяяяяяяк", нема да го забравяПървоначално написано от cranberry696
За мен това си е подмокряне
![]()
идеалът ви са парите тялото е само плюс![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Както за момчетата е важно ние да се поддържаме,така и за нас.Първоначално написано от SomeRandomDude
Да излъчва мъжественост.
Извинявай, ама ей тва е лайно вече. Начи, не си съгласна, ама няма да обясниш що, ама си права и всички сме в заблуда?Първоначално написано от Кранберито
Точно така си е.
Напълно съм съгласна със Сиси - някъде да сте видели да връщат някого заради цвета на очите му? Я, моля ви.
Вторият абзац пък въобще не го разбрах. Лично аз не си падам по голи охлюви с по-хубави вежди от моите.
Изобщо, къв ви е проблемът? Става дума за какво ни възбужда/привлича.
Искам да е висок и слаб , но не прекалено слаб, със сини очи
Да не пуши , защото аз не пуша и мразя дъх на цигари.
Да умее да се целува, и Най важното да е сдържан, да не пали бързо и да има чувство за хумор, тоест характера му. Има още много , но мисля че това е горе долу каквото търся
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Йей.
Не съм възбуждащ, очевидно.
![]()
Хм
- Права коса
- Сини или зелени очи
- Стегнато тяло
- Нито прекалено слаб, нито прекалено дебел
- Умен
- С чувство за хумор
- Мил
Харесва ми да не пие и да не пуши.. опа извинявам се.. такъв не съществува![]()
Не бе, иначе имам явно високи критерии, щом искам внимание, нежност, любов, комплименти.. Нещо, което на мъжете им е чуждо.За външния вид никога не съм имала определетни критерии, например задължително очите му да са сини, няма такова нещо.Достатъчно е да е симпатичен, чаровен, да има излъчване и да ме привлича.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не държа да много по-висок от мен. Да е красив и стегнат. Това е за външността, а за другото - да се държи добре с мен, да има чувство за хумор.![]()
A.D.I.D.A.S.
Оф,знам че е за жени темата , но знам всяка жена какво най-много обича казвам ви само част от нещата които знам за вас.
1.Ужасно много се възбуждате от целувки по врата
2.Обичате да си играем с косата ви
3.Гъделичкането ви възбужда O.o и ви става много хубаво и приятно.
Оо мразя ги тези неща.Първоначално написано от Lavender
![]()
най-вече гледам усмивката..![]()
:P
![]()
awerw♥
ахахахахахахПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
awerw♥
Ми щом съм го написала,сигурно.Първоначално написано от Lavender