.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Айде стига сте спорили бе! Това си е тяхно мнение какво търсят. Нали не са ваши гаджета? На бас, че и вие не бихте се хванали с някоя, която не ви е по вкуса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мм.. аз лично обичам мургави момчета с хубава усмивка ии хубав характер .. ;д
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Даа, защото ти нямаш никакви предпочитания, нали? Добре тогава, хващай първата 70-килограмова, 1.50 висока и с наполовина синя коса, щото ако откажеш, си повърхностен.
    Отговаряш като лапе. Вместо да се защитиш отиваш в крайността и описваш нещо нереално, хептен разпуснато. Странно, че каза само 70 кила, можеше да отидеш към 200-300 поне да беше изказала гледната си точка по-реално
    Предпочитания? Ем, да имам - но това не са сините очи, русата коса, манекенското тяло. Има пълни но стегнати момичета, пълнотата не винаги е грозота, а ако отива натам човек има достатъчно мозък да вземе решение да се промени. Не вкарвай логика, че който не търси манекенки търси изруди. Това, че съвременния манталитет ви кара да мислите като масата, за да се "впишете" е друг въпрос. Ако говорим за некви свалки за една вечер, каквито явно са на мода сред женската и мъжката аудитория напоследък - приемам критерийте. Но за избор на истински партьор до себе си - изглежда жалко че гледаме космите по краката и цвета на очите.
    Защо всички трябва да бъдем метеросексуални ли как се водят?

Да права си, очевидно аз живея некъде 30 века назаде, и вече ценностите на едно семейство е дали единия подмокря другия при пръв поглед. Имайки предвид, че форума се посещава масово от 10-16 годишни които сега си изграждат манталитета - добре ги учите

//Извинявам се за грешки, няма нужда да ме цакате

ПС: Горките момчета и момичета, който имат някое килце отгоре. Те трябва да са на дъното на обществото, защото не възбуждат околните като се разхождат из парка. Те нямат чувства и не заслужатат любов.
    Абе къде са ми цайсите?

Град
    София
    ^^ И ти ръгаш в крайности. Темата е какво ни харесва, възбужда, привлича. Не: Какво ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има едно момче, за да тръгнем с него. Това, че някоя тук е написала: "сини очи, строен, висок" не значи, че ако си хареса някой различен, ще го отреже, защото не е със сини очи, примерно. Аз си падам по кафявите очи например и бих го написала в тази тема, но съм ходила със синеок.

Ти какви жени харесваш и те възбуждат? Стройни мацки с хубави гърди и дупе ала Адриана Лима, нали? А това значи ли, че ще отрежеш нормално момиче, което не е самата перфектност, но я харесваш? Не, нали?

Тук си описваме идеала, не критериите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    ^^ И ти ръгаш в крайности. Темата е какво ни харесва, възбужда, привлича. Не: Какво ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има едно момче, за да тръгнем с него. Това, че някоя тук е написала: "сини очи, строен, висок" не значи, че ако си хареса някой различен, ще го отреже, защото не е със сини очи, примерно. Аз си падам по кафявите очи например и бих го написала в тази тема, но съм ходила със синеок.

Ти какви жени харесваш и те възбуждат? Стройни мацки с хубави гърди и дупе ала Адриана Лима, нали? А това значи ли, че ще отрежеш нормално момиче, което не е самата перфектност, но я харесваш? Не, нали?

Тук си описваме идеала, не критериите.
    Ох, извинявай постовете горе ми шепнат друго

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Да е внимателен, [бля...бля]

Хъх, много претенциозна излязох, но същите високи критерии ги имам и към себе си, колкото и нескромно да звучи.
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Ето ги и моите критерий за възбуда

- Да е висок
    - Да има синьо-зелени очи
    - Стегнато тяло
    - Хубав парфюм (като помириша хубав мъжки парфюм и откачам )
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    авторке, и моити критерии са същите
    1 висок
    2 хубаво тяло
    3 излъчване......
    Цитирай Първоначално написано от nikita94
    за мен момчето трябва да е с хубави очи , хубаво тяло , висок, чувство за хумор и добро отношение към момичетата не да се държи с тях се едно са к**ви
    Цитирай Първоначално написано от IAmTheRealMe
    За мен трябва да е висок,с хубаво тяло,чаровна усмивка и да е романтичен и отдаден,но все пак да е и с опасен поглед .
    Под "трябва да е" аз разбирам категоричност.

Град
    София
    Нормално да разбираш така. Мъжете някак винаги ни взимате много буквално.
    Не вярвам някоя тук да има предвид под "критерии" точно това, което реално значи думата. Ти някъде из познатите ти виждал ли си момиче, което казва: "О, той е прекрасен, но е с кафяви очи - не го ща." ?Хората си ползват определени думички за по-лесно изразяване. Дълбоко се съмнявам, че всички тук си ползват постовете като скала: да ходя ли с него или не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Нормално да разбираш така. Мъжете някак винаги ни взимате много буквално.
    Не вярвам някоя тук да има предвид под "критерии" точно това, което реално значи думата. Ти някъде из познатите ти виждал ли си момиче, което казва: "О, той е прекрасен, но е с кафяви очи - не го ща." ?Хората си ползват определени думички за по-лесно изразяване. Дълбоко се съмнявам, че всички тук си ползват постовете като скала: да ходя ли с него или не.
    Еми щом всички тука имат предвид друго от това което са написали, приеми че и аз имам напредвид друго (това което одобряваш), и всичко е наред

За очи специално - не, но съм виждал да отказват защото имал косми некаде, защото имал малко коремче (а не прословутите плочки), а останалите ги е срам за кажат истината и просто казват "еми има супер характер мога да разчитам във всичко на него, но не ме привлича". С две думи, приятно ми е с тебе, но хорското мнение ми дава да съм само приятелка с тебе, инече ще отпадна от групата на яките.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    За очи специално - не, но съм виждал да отказват защото имал косми некаде, защото имал малко коремче (а не прословутите плочки), а останалите ги е срам за кажат истината и просто казват "еми има супер характер мога да разчитам във всичко на него, но не ме привлича". С две думи, приятно ми е с тебе, но хорското мнение ми дава да съм само приятелка с тебе, инече ще отпадна от групата на яките.
    Може и да си прав, не знам. Аз не съм виждала чак такива фрапантни случаи, камо ли за променливи неща. Тъй де, космите може да се махнат, корема да се стегне и тн. пък и в зависимост от случая всичко може да е допълнителен чар. Според мен, тези са някакви кифли.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Бах тая възбуда от обезкосмени мъжки крака и оскубани вежди.. Едва ли, ако някое девойче, неосъзнало се още на 18-19годинки, което мисли, че е хванало Бога за оная му работа, и види мечтания и ТАКА ТРУДНО СРЕЩАН "син поглед" за около части от секундата ще се подмокри...
    Буквално подмокри - незнам. Но познатото подскачане на място в екстаз и пискане "колко е яяяяяяяк", нема да го забравя За мен това си е подмокряне

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    идеалът ви са парите тялото е само плюс
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SomeRandomDude
    againstyou
    А по задника може ли?

Окосмяването е нещо напълно нормално, особено при мъжете.
    Наистина ми е трудно да повярвам че има жени за които това наистина е важно, а не дреболия.
    Както за момчетата е важно ние да се поддържаме,така и за нас.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да излъчва мъжественост.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Кранберито
    Наскрото тук бях чела, че "Истинските мъже, отишли при истинските жени.
    Пълни лайняни твърдения. Няма да обяснявам що. Просто тези, който са съгласни с т'ва твърдение са в голяма заблуда.
    Извинявай, ама ей тва е лайно вече. Начи, не си съгласна, ама няма да обясниш що, ама си права и всички сме в заблуда?

Точно така си е.
    Напълно съм съгласна със Сиси - някъде да сте видели да връщат някого заради цвета на очите му? Я, моля ви.

Вторият абзац пък въобще не го разбрах. Лично аз не си падам по голи охлюви с по-хубави вежди от моите.

Изобщо, къв ви е проблемът? Става дума за какво ни възбужда/привлича.

Искам да е висок и слаб , но не прекалено слаб, със сини очи
    Да не пуши , защото аз не пуша и мразя дъх на цигари.
    Да умее да се целува, и Най важното да е сдържан, да не пали бързо и да има чувство за хумор, тоест характера му. Има още много , но мисля че това е горе долу каквото търся
    {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Йей.

Не съм възбуждащ, очевидно.

If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Хм
    - Права коса
    - Сини или зелени очи
    - Стегнато тяло
    - Нито прекалено слаб, нито прекалено дебел
    - Умен
    - С чувство за хумор
    - Мил

Харесва ми да не пие и да не пуши.. опа извинявам се.. такъв не съществува

Не бе, иначе имам явно високи критерии, щом искам внимание, нежност, любов, комплименти.. Нещо, което на мъжете им е чуждо.За външния вид никога не съм имала определетни критерии, например задължително очите му да са сини, няма такова нещо.Достатъчно е да е симпатичен, чаровен, да има излъчване и да ме привлича.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Не държа да много по-висок от мен. Да е красив и стегнат. Това е за външността, а за другото - да се държи добре с мен, да има чувство за хумор.
    A.D.I.D.A.S.

Оф,знам че е за жени темата , но знам всяка жена какво най-много обича казвам ви само част от нещата които знам за вас.

1.Ужасно много се възбуждате от целувки по врата
    2.Обичате да си играем с косата ви
    3.Гъделичкането ви възбужда O.o и ви става много хубаво и приятно.

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Lavender
    Оо мразя ги тези неща.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    най-вече гледам усмивката.. :P
    awerw

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Харесва ми да не пие и да не пуши.. опа извинявам се.. такъв не съществува
    ахахахахахах
    awerw

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Оо мразя ги тези неща.
    мразиш ли ??? : )))

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Оо мразя ги тези неща.
    мразиш ли ??? : )))
    Ми щом съм го написала,сигурно.

за мен най-важно е излъчването, няма някакви определени неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си