- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за Момичета
И аз ги мразя.. особено косатаПървоначално написано от againstyou
![]()
К'во пък. Без да съм чело предните мнения:
Обичам да се чувствам мъничка и безпомощна (но не в крайност). Обичамм да ме притиска към себе си като голямо животно, но не за да ме изяжда и причинява болка. Обичам да ме гъделичкаат, но едваа едва с пръстчета и аз ного обичам да си играя с други ръчички и други пръстчета ного и и да хвана чужда ръчичка и да се рисувам с нея ммммхмм мхм. А пък аз обичам да ми пипат косата, ама зависи как...ако е по точния начин мога и да заспя или по-скоро да ми стане ного хубавичко, мило и разнежено. Обичам, обичам по принцип да съм все във физически контакт постоянно и да си усещам съществото, обичам да си се лигавя многомногомноогоминутно с езииченце и пфф <3. Обичамммм и да се сгушвам ного ама не енергично, ами мило такова и уютно и да знам, че съм на много отдалечено място от всичко гадно или негативно, което ми се е случило през деня. Да знам, че човечето ми е моето всичко, което е там за мен. <3 Искам да обичам така. = (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами значи аз както се оказва съм доста гъвкава в изискванията си към външния вид на момчето, мога да направя известни компромиси с него (защото да сме честни макар както всички момичета да се заглеждам по класически руси синеоки с невероятно тяло и перфектна усмивка едва ли ще си хвана някога такъв). Единственото, което ме печели неуспоримо тове е ръста, понеже аз съм височка (172-3) и искам да е по-едричък, че да си се чувствам като момиче
. Иначе едно момче може моментално да ме спечели с държание и особено чувство за хумор. Простп не мога да ви опиша колко се разтапям,когато видя,че някое момче се държи с уважение към мен или примерно елементарен жест да ми отвори врата като влизам... толкова рядко ми се случва вече, че просто винаги се чувствам поласкана
Просто трябва да е мило момчето и да има привличане, а за тая цел не е необходимо да имам точно определени физически изисквания
![]()
Нещата ,кото ме възбуждат на момента са-висок ръст,секси провлачен глас,леко набола брада и държание тип лошо момче...
ами целувката прави чудеса, но винаги си падам по високи момчета
Ми харесват ми определен тип момчетаВсе ме привлича по някакъв начин по техния стил, облекло. По широките тениски и дънки. Не ми харесват всякакъв вид момчета а точно тези, които се отличават от другите по облеклото. Те ми грабват окото.
Иначе предпочитам косата да е права (попринЦип.) Може да не е много дълга, но до рамената нИ ме кефи ... Трябва и да има по-необикновени очи, в смисъл не Цвета, а нещо в погледа. И чаровна усмивка!!
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Като ви гледам изискванията и ... усещам как ще си остана дрът ерген![]()
![]()
и дявол да го вземе как се прави поглед " който крещи "искам те" .."
П.С.:нито слаби, нито дебели са нормални/стегнати според мен
Той не се прави, а говори...Първоначално написано от wutthefuck
И всяка жена вижда това "искам те", според собствения си интерес. Ако иска да вижда "искам те"-вижда го, ако иска да вижда "обичам те", вижда го...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
...nai-xybavoto ne6to v edno mom4e...za men vinagi 6te si ostanat o4ite...i na4ina po koito se durji s okolnite
амии незнам... може би да е красив, добър, забавен, с хубави очи и тялоииии много да ме обича :P
За мен трябва да е висок повече от 1.80 (защото самата аз съм висока) да е с тъмна коса и очи.Не харесвам прекалено романтичните и милите обичам трудните характери по ми са интересни,да излъчва мъжественост и да има хубаво тяло.Харесват ми тия,който имат набола брада и като ме целунат е божествено и също големите ръцее оо![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Обичам това, че има огромно ръце и ме обгръща с тях така, че се чувствам мъничка и нищожна, и усещам, че с едно стискане може да ме счупи, но не го прави, защото не иска да ме нарани. <333 Обичам плътния му глас и големите му зелено-кафяви очи, в които виждам душата му! Обичам дъъъългите, лигави и нежни целувки... Обичам това, че може да ме разсмее толкова, че след това да ме болят коремните мускули. Обичам това, че всеки път мога да усетя, че не правим просто секс, не просто любов, а нещо, свързано с много дълбоки чувства и същевременно вдигащо адреналина на макс. Обичам, когато ме гушка пред приятелите си, когато се дразни ако някой ми каже нещо сваляческо, дори на шега. ^___^ Обичам, когато усмивката на лицето му е предизвикана от мен, когато ми казва "Обичам те", когато си лежим и не можем да заспим, и започва да ми обяснява колко много означавам за него...<33
Как да не го обича човек?
На мен ми харесват високи и стройни момчета, които със уникалността си привличат вниманието на всички, но не и самовлюбените Нарциси. [size=24]Да има тъмни очи, тъмна коса и по възможност да е мургав.Това е общо взето за външния вид на момчето!
![]()
Хм лично на мен ми харесват момчета,които има тези черти,които водят към ... ;д също така леко рошава коса,очите,усмивката,това е на външен вид,иначе да са мили и чувство за хумор,да НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ГОТИНИ пред приятелите си когато има момиче с тях и просто да са обичливи,а не някакви,които са за бройката![]()
Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?
малко са тези момчета напоследъкПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?
1.Да е красив
2.Да е умен
3.Да има хубаво тяло
4.Да има хубав поглед
5.Да има чаровна усмивка
6.При възможност да има малко повече коса
7.И най-вече да е мил и да се държи добре с мен!
(h)
Music <3
Мен освен очите и главата ме зацепи......Първоначално написано от SisiStrange
![]()
1. Да има чар и сладка усмивка (:
2. За мен не е важно какви са очите, стига да има як поглед, с който да ти показва че те харесва страшно много <3
3. Да е висок ии не е нужно да е мистър мускул.. просто да се поддържа
4. Обожавам когато едно момче знае какво да каже за да направи момента специален, да е от този тип, които показват чувствата си (:
5. Да е романтичен <3 Мечтая за разходка по плажа или пикник..нещо нежно и в същото време лошо.. :P
Justin Bieber е моя идол <3 Не спира да ме вдъхновява и мечтата ми е да го видя някой ден (:
Момчета/Мъже които постоянно се напиват или пият ме отвращават.Също ии тези,които пушат цигара след цигара.Харесвам такива,които пушат само когато им е на кеф,тоест рядко.
Същото и с пиенето.Не харесвам да са нахалнии,прости и т.н.
А и друго : обожавам момчета с хубаво чувство за хумор <3 Това и външния вид май са най-важните според мен .
Ei urod pone kato se pravish na zabaven si sledi bavnata misal malko we oligofren kak shte igrae futbol i shte pushi we ti si mega tupo parche we hvurli se ot nqkoi most umstveno izostanal individ kuv ti e problema s futbolistite we zavistliv smotanqkПървоначално написано от LambOfGod
Не знам как, но винаги съм харесвала момчета с черни/кафеви очи. Най - важните неща; Погледът (черни очиииии -h- ) , усмивката, тялото (стегнато,оформено) , изпъкнали вени на ръцете () !
te amo, mi amor !![]()
Ъ, най-хубавото нещо за мен определено не е видимо с очите.... Да, ако говорим за външния вид и какво ми прави впечатление.. харесвам слаби момчета с хубаво тяло... Но определено не е най-важното нещо в момчето, че да го слагам като най-хубаво![]()
Абе, в някъв ърбанречник бях попаднала на една готина думичка..
Сапиосексуален - т.е., когато се възбуждаш от интелекта. Звучи снобско, признавам.
Ся ще бъда яко низвергната, ама е факт за мен - привлича ме акълът.И не говоря за някакви учебникарски знания, а за много широка обща култура, за налично чувство за хумор... Искам не просто да има за какво да си говорим, ами и да ми е някъв интелектуален кеф.
![]()
Физически не съм придирчива - влюбя ли се, не гледам слаб ли е, дебел ли е. Май само имам слабост към дълги пръсти и гъста рошава коса. А ако не съм влюбена - и в пич с ебаси плочките мога да намеря нещо, дето да ми е гадно.
Обаче най се изплаших, когато наскоро осъзнах, че всъщност нямам определен идеален тип, нямам си някакъв общ модел, по-който да харесвам момчетата. В смисъл - някой може да изглежда перфектния за мен, отстрани приятелите да ми обясняват как се правя само на интересна, че не го искам, след като уж това съм търсила, а аз да не мога и да не мога да си падна по него. И обратното - за секунда да хлътна по някъв абсолютно крив тип (със сигурност обаче - пак покриващ сапиосексуалните ми изисквания). Май на стари години (щото скоро казвам чао на тийн възрастта) откривам как приказката, че любовта е загадка верно не е клише.