- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за Момичета
@anniehall, или просто може да повториш тийнейджърските годините, за да се ориентираш малко какво точно искаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ок, както съм го написала, сигурно звучи тъпо.
Мисълта ми не е че въобще не знам какво искам, а че съм си признала, че влюбването не става по схема и формирането на идеални представи е нещо много условно и не съвсем нужно. Което е готиното - като се случват нещата естествено, няма нужда от всички тийн главоблъсканици "ми сега как да я сваля", "ми сега как да го впечатля". В тийн годините май точно за схеми най-често става въпрос (един поглед само в тоя форум ясно го показва - момчетата си мислят, че момичетата са еди-кви си, търсят само еди-какво си и не виждат друго; момичетата - същата работа), тъй че не е нужно да се заяждаш.![]()
А какво правим с хората, за които "естественото" не върши работа и ги режат постоянно?
Няма уникални критерии. Нямаме уникални критерии за важните неща, просто защото не решаваме сами кой ни привлича. Всичко става подсъзнателно и търсим общо взето едни и същи неща, колкото и да ни се ще да вярваме, че пробираме. Това, че някои харесват момчета с жълти шапки или момичета с розови кичури не е от особено значение. Ако един мъж не е решителен и отговорен, или една жена не е грижовна и земна, ще ни е все тая как се обличат и каква музика слушат.
И си права, не е нужно да се заяждам. Но обичам да го правя :P
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Righteousness
+1 !!! ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ И ДВАТА КРАКА![]()
С тва, дето си го болднах, съм особено съгласна. Всъщност, в последно време търся отговора на точно такъв въпрос - какво ни кара да избираме един човек, вмето друг, при уж подобни характери и най-вече интересите, външността, образованието и т.н. дали не са просто бонус и един вид разпознавателен маркер, под който да търсим онези фундаментални качества, от които имаме нужда в човека отсреща. Много интересна ми е станала тази тема в последно време. И въпреки че не бих искала да си го признавам, успя да ми изразиш ясно мислите, дето не можех да си ги формулирам в 2 през нощта.Първоначално написано от Chacho
![]()
Иначе - по въпроса защо някои хора ги режат постоянно - моята теория е, че проблемът е винаги в самооценката. Или е твърде ниска, или е в другата крайност - твърде завишена. Без човек да е наясно сам със себе си и с това какво представлява, трудно може да нацели друг, който да му подхожда и с който да му се получат нещата. Като хората, поне в масовия случай, са всъщност най-нетолерантни към неувереността, на свръхсамочувствието повече му минава номера.
А за да те отрежат не трябва ли първо да те опознаят?Първоначално написано от anniehall
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ох, милата тя, много се зарадвах, като го прочетох това. Супер готино ми става, като прочета нещо такова!Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ми... не. Всъщност от това, което съм наблюдавала аз, резачката се получава именно от липса на желание за по-нататъшно опознаване. Много малко са хората (правя им голямо евала), които ако някой ги харесва, а те него в момента не, си правят труда да го опознаят повече и да му дадат някакъв шанс. И особено в случая с неуверените - затворените в себе си хора трудно предразполагат към опознаване (нищо, че аз самата харесвам такива и че в голяма степен все още принадлежда по един или друг начин към тях); често донякъде дори не го позволяват, без сами да осъзнават. Но, както и писах в предния пост, това си е моята теория за нещата, базирана на това, което съм виждала сред моя кръг от познати. При други хора може и по друг начин да седят нещата, знам ли.Първоначално написано от pwnage
anniehall много си права......Лошото е че и аз също недавам на почти никой шанс, ако нямам интерес към него.Просто ме изнервя, знам че е гадно и може би съм наранявала не един и двама, но немога да се променя.Съжалявам![]()
Nothing Last Forever
какво харесвам в едно момче ли??? 1-да е по-високо от мен, 2-да не е много дебел (нормален), 3-оо в никакъв случай да не е женкар, 4-да не е с много голямо самочувствие, 5-да ме уважава...ми май е това, е може би има и още ама..![]()
Като за начало да бъде себе си.Не искам да се прави на някои друг само, за да го харесам. Иначе за външен вид ... Ммм обичам момчета с по-дълги косички ..Колкото и странно да звучи.Коса тип "Джъстин Бийбър". {Не харесвам Бийбър харесвам косата му
}.Да е висок колкото мен или по-висок.Да споделя чувствата си. Обичам и някви по-плътни устнички
![]()
![]()
![]()
погледа за мене е много важен,като ме погледно някво смесица от "ше ти разкъсам дрехите,много си готина и супер самоуверено"егати описанието...да е самоуверен и забавен :P
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Най-вече чаровната усмивка,винаги гледам първо усмивката на момчето...тъмна рошава коса,не обичам момчета със супер напомпани мускули,2-3 плочки на корема ми стигат...да имат един такъв поглед който казва "САМО МОЯ!" и най-важното когато ги прегърна да ми е топло,имала съм приятел който беше студен като камък,не ми беше изобщо приятно да го прегръщам....това е за външността.Не искам да бъде някакъв Айнщайн,достатъчно умен,забавен и не толкова горд....
Нека да са 3Първоначално написано от Phonique
![]()
Първоначално написано от Chacho
И аз не знам какво пиша![]()
![]()
![]()
,станала съм в 3:30 мисля едно пиша съвсем друго
))))
Има неща , които харесвам в мъжете - например светли очи, обичам едно момче да носи пръстен , да е висок и т.н. НО, едно голямо НО , външността не е всичко!!!
По принцип не си падам по определен тип момчета, но е важно
1 да говори правилно(без да употребява ке, ко, оти, кво...)
2 да има чувство за хумор
3 да обича животни
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
На същото мнение съм. Един мъж не трябва да е много груб, нито прекалено мил и наивен. Искам да се чувствам сигурна покрай него. Харесвам смелите и непредсказуеми мъже.Първоначално написано от MissArrogance
![]()
Като цяло ми харесва:
1. - Охх, ОБОЖАВАМ тортички![]()
![]()
(леката пухкавинка на корема, за да ми е мекичко когато се сгуща в него
)
2. - Хубави устни (смисъл да не са много загрубели/напукани)
3. - кафеви очи ...
За това се сещам
:P
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
еми да е със сини очи руса коса да не е много слаб или дебел , да не е много лош ама да не се и лигави.. хем искаме хем не исксаме...горките момчета вече не знаят какво да правят от нас
сега сериозно:
какво най-много ми харесва - само да не е мноого по-нисък от мен и да ми е добре с негоняма значение дали е дебел,слаб,със сини или черни очи, предполагам само да не ревнува (: досега съм ходила с 3 момчета като не виждам почти никаква прилика между тях.
какво ме възбужда - емии мноого ми харесва като сме на леглото или дивана или каквото ще да е (просто натискане) иии вместо само да се целуваме,обарваме и т.н около минутка само да се гледаме в очите от многоо близо (: просто ми харесва как се вдига напрежението и след това целувката е по-хубава като че ли![]()
май това е (:
ОЧИТЕЕЕЕ!!
Първо ме пленява излъчването и осанката. После как говори и какво говори.Така се разбира характера.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Приятелят ми,описва всичко което искам и какво ме привлича в едно момче ,защото той го има.Не ми се навлиза в подробности.![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)