.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    @anniehall, или просто може да повториш тийнейджърските годините, за да се ориентираш малко какво точно искаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ок, както съм го написала, сигурно звучи тъпо.

Мисълта ми не е че въобще не знам какво искам, а че съм си признала, че влюбването не става по схема и формирането на идеални представи е нещо много условно и не съвсем нужно. Което е готиното - като се случват нещата естествено, няма нужда от всички тийн главоблъсканици "ми сега как да я сваля", "ми сега как да го впечатля". В тийн годините май точно за схеми най-често става въпрос (един поглед само в тоя форум ясно го показва - момчетата си мислят, че момичетата са еди-кви си, търсят само еди-какво си и не виждат друго; момичетата - същата работа), тъй че не е нужно да се заяждаш.

А какво правим с хората, за които "естественото" не върши работа и ги режат постоянно?

Няма уникални критерии. Нямаме уникални критерии за важните неща, просто защото не решаваме сами кой ни привлича. Всичко става подсъзнателно и търсим общо взето едни и същи неща, колкото и да ни се ще да вярваме, че пробираме. Това, че някои харесват момчета с жълти шапки или момичета с розови кичури не е от особено значение. Ако един мъж не е решителен и отговорен, или една жена не е грижовна и земна, ще ни е все тая как се обличат и каква музика слушат.

И си права, не е нужно да се заяждам. Но обичам да го правя :P
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Даа, защото ти нямаш никакви предпочитания, нали? Добре тогава, хващай първата 70-килограмова, 1.50 висока и с наполовина синя коса, щото ако откажеш, си повърхностен.
    Отговаряш като лапе. Вместо да се защитиш отиваш в крайността и описваш нещо нереално, хептен разпуснато. Странно, че каза само 70 кила, можеше да отидеш към 200-300 поне да беше изказала гледната си точка по-реално
    Предпочитания? Ем, да имам - но това не са сините очи, русата коса, манекенското тяло. Има пълни но стегнати момичета, пълнотата не винаги е грозота, а ако отива натам човек има достатъчно мозък да вземе решение да се промени. Не вкарвай логика, че който не търси манекенки търси изруди. Това, че съвременния манталитет ви кара да мислите като масата, за да се "впишете" е друг въпрос. Ако говорим за некви свалки за една вечер, каквито явно са на мода сред женската и мъжката аудитория напоследък - приемам критерийте. Но за избор на истински партьор до себе си - изглежда жалко че гледаме космите по краката и цвета на очите.
    Защо всички трябва да бъдем метеросексуални ли как се водят?

Да права си, очевидно аз живея некъде 30 века назаде, и вече ценностите на едно семейство е дали единия подмокря другия при пръв поглед. Имайки предвид, че форума се посещава масово от 10-16 годишни които сега си изграждат манталитета - добре ги учите

//Извинявам се за грешки, няма нужда да ме цакате

ПС: Горките момчета и момичета, който имат някое килце отгоре. Те трябва да са на дъното на обществото, защото не възбуждат околните като се разхождат из парка. Те нямат чувства и не заслужатат любов.
    Абе къде са ми цайсите?

+1 !!! ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ И ДВАТА КРАКА

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    А какво правим с хората, за които "естественото" не върши работа и ги режат постоянно?

Няма уникални критерии. Нямаме уникални критерии за важните неща, просто защото не решаваме сами кой ни привлича. Всичко става подсъзнателно и търсим общо взето едни и същи неща, колкото и да ни се ще да вярваме, че пробираме. Това, че някои харесват момчета с жълти шапки или момичета с розови кичури не е от особено значение. Ако един мъж не е решителен и отговорен, или една жена не е грижовна и земна, ще ни е все тая как се обличат и каква музика слушат.

И си права, не е нужно да се заяждам. Но обичам да го правя :P
    С тва, дето си го болднах, съм особено съгласна. Всъщност, в последно време търся отговора на точно такъв въпрос - какво ни кара да избираме един човек, вмето друг, при уж подобни характери и най-вече интересите, външността, образованието и т.н. дали не са просто бонус и един вид разпознавателен маркер, под който да търсим онези фундаментални качества, от които имаме нужда в човека отсреща. Много интересна ми е станала тази тема в последно време. И въпреки че не бих искала да си го признавам, успя да ми изразиш ясно мислите, дето не можех да си ги формулирам в 2 през нощта.

Иначе - по въпроса защо някои хора ги режат постоянно - моята теория е, че проблемът е винаги в самооценката. Или е твърде ниска, или е в другата крайност - твърде завишена. Без човек да е наясно сам със себе си и с това какво представлява, трудно може да нацели друг, който да му подхожда и с който да му се получат нещата. Като хората, поне в масовия случай, са всъщност най-нетолерантни към неувереността, на свръхсамочувствието повече му минава номера.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anniehall
    Иначе - по въпроса защо някои хора ги режат постоянно - моята теория е, че проблемът е винаги в самооценката. Или е твърде ниска, или е в другата крайност - твърде завишена. Без човек да е наясно сам със себе си и с това какво представлява, трудно може да нацели друг, който да му подхожда и с който да му се получат нещата
    А за да те отрежат не трябва ли първо да те опознаят?

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Обичам това, че има огромно ръце и ме обгръща с тях така, че се чувствам мъничка и нищожна, и усещам, че с едно стискане може да ме счупи, но не го прави, защото не иска да ме нарани. <333 Обичам плътния му глас и големите му зелено-кафяви очи, в които виждам душата му! Обичам дъъъългите, лигави и нежни целувки... Обичам това, че може да ме разсмее толкова, че след това да ме болят коремните мускули. Обичам това, че всеки път мога да усетя, че не правим просто секс, не просто любов, а нещо, свързано с много дълбоки чувства и същевременно вдигащо адреналина на макс. Обичам, когато ме гушка пред приятелите си, когато се дразни ако някой ми каже нещо сваляческо, дори на шега. ^___^ Обичам, когато усмивката на лицето му е предизвикана от мен, когато ми казва "Обичам те", когато си лежим и не можем да заспим, и започва да ми обяснява колко много означавам за него...<33
    Как да не го обича човек?
    Ох, милата тя, много се зарадвах, като го прочетох това. Супер готино ми става, като прочета нещо такова!

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Цитирай Първоначално написано от anniehall
    Иначе - по въпроса защо някои хора ги режат постоянно - моята теория е, че проблемът е винаги в самооценката. Или е твърде ниска, или е в другата крайност - твърде завишена. Без човек да е наясно сам със себе си и с това какво представлява, трудно може да нацели друг, който да му подхожда и с който да му се получат нещата
    А за да те отрежат не трябва ли първо да те опознаят?
    Ми... не. Всъщност от това, което съм наблюдавала аз, резачката се получава именно от липса на желание за по-нататъшно опознаване. Много малко са хората (правя им голямо евала), които ако някой ги харесва, а те него в момента не, си правят труда да го опознаят повече и да му дадат някакъв шанс. И особено в случая с неуверените - затворените в себе си хора трудно предразполагат към опознаване (нищо, че аз самата харесвам такива и че в голяма степен все още принадлежда по един или друг начин към тях); често донякъде дори не го позволяват, без сами да осъзнават. Но, както и писах в предния пост, това си е моята теория за нещата, базирана на това, което съм виждала сред моя кръг от познати. При други хора може и по друг начин да седят нещата, знам ли.

anniehall много си права......Лошото е че и аз също недавам на почти никой шанс, ако нямам интерес към него.Просто ме изнервя, знам че е гадно и може би съм наранявала не един и двама, но немога да се променя.Съжалявам
    Nothing Last Forever

какво харесвам в едно момче ли??? 1-да е по-високо от мен, 2-да не е много дебел (нормален), 3-оо в никакъв случай да не е женкар, 4-да не е с много голямо самочувствие, 5-да ме уважава...ми май е това, е може би има и още ама..

Просто и ясно. Да е моят човек
    Цветослав Радков

да се целува добре ебати критерият

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Като за начало да бъде себе си.Не искам да се прави на някои друг само, за да го харесам. Иначе за външен вид ... Ммм обичам момчета с по-дълги косички .. Колкото и странно да звучи.Коса тип "Джъстин Бийбър". {Не харесвам Бийбър харесвам косата му }.Да е висок колкото мен или по-висок.Да споделя чувствата си. Обичам и някви по-плътни устнички

погледа за мене е много важен,като ме погледно някво смесица от "ше ти разкъсам дрехите,много си готина и супер самоуверено" егати описанието...да е самоуверен и забавен :P
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    Пловдив
    Най-вече чаровната усмивка,винаги гледам първо усмивката на момчето...тъмна рошава коса,не обичам момчета със супер напомпани мускули,2-3 плочки на корема ми стигат...да имат един такъв поглед който казва "САМО МОЯ!" и най-важното когато ги прегърна да ми е топло,имала съм приятел който беше студен като камък,не ми беше изобщо приятно да го прегръщам....това е за външността.Не искам да бъде някакъв Айнщайн,достатъчно умен,забавен и не толкова горд....

Цитирай Първоначално написано от Phonique
    2-3 плочки на корема ми стигат
    Нека да са 3

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    2-3 плочки на корема ми стигат
    Нека да са 3

И аз не знам какво пиша ,станала съм в 3:30 мисля едно пиша съвсем друго ))))

Има неща , които харесвам в мъжете - например светли очи, обичам едно момче да носи пръстен , да е висок и т.н. НО, едно голямо НО , външността не е всичко!!!

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    По принцип не си падам по определен тип момчета, но е важно
    1 да говори правилно(без да употребява ке, ко, оти, кво...)
    2 да има чувство за хумор
    3 да обича животни

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от MissArrogance
    Винаги съм харесвала момчета с хубави тела и тъмни коси и очи. Естествено и мъжествени, а не с походка, по - елегантна и от моята. Но, ако е някой романтичен и прекалено мил и добър ии направо сладникав, просто веднага го изключвам. Не си падам по такива неща. Главно харесвам момчета с по - трудни характери, защото с тях ми е по - интересно.
    Бях прочела и нещо за някаква възбуда ... ; D
    Ами, лично аз, когато видя някой, да ми се усмихва, или да ме гледа, предизвикателно, нещо ми щраква и ми се приисква да му лепна една целувка. ; D Е, до някаква степен, зависи и кой е този човек, който ми се усмихва така.
    На същото мнение съм. Един мъж не трябва да е много груб, нито прекалено мил и наивен. Искам да се чувствам сигурна покрай него. Харесвам смелите и непредсказуеми мъже.

..

Като цяло ми харесва:

1. - Охх, ОБОЖАВАМ тортички (леката пухкавинка на корема, за да ми е мекичко когато се сгуща в него )
    2. - Хубави устни (смисъл да не са много загрубели/напукани)
    3. - кафеви очи ...

За това се сещам

:P
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

еми да е със сини очи руса коса да не е много слаб или дебел , да не е много лош ама да не се и лигави.. хем искаме хем не исксаме...горките момчета вече не знаят какво да правят от нас

сега сериозно:
    какво най-много ми харесва - само да не е мноого по-нисък от мен и да ми е добре с него няма значение дали е дебел,слаб,със сини или черни очи, предполагам само да не ревнува (: досега съм ходила с 3 момчета като не виждам почти никаква прилика между тях.

какво ме възбужда - емии мноого ми харесва като сме на леглото или дивана или каквото ще да е (просто натискане) иии вместо само да се целуваме,обарваме и т.н около минутка само да се гледаме в очите от многоо близо (: просто ми харесва как се вдига напрежението и след това целувката е по-хубава като че ли
    май това е (:

Фен
    Град
    swishtow
    ОЧИТЕЕЕЕ!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първо ме пленява излъчването и осанката. После как говори и какво говори. Така се разбира характера.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Приятелят ми,описва всичко което искам и какво ме привлича в едно момче ,защото той го има.Не ми се навлиза в подробности.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си